Αφού μεγάλωσες.... καλά να πάθεις!!!

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Αφού μεγάλωσες…..καλά να πάθεις!!!!

Είμαι περίπου 6 μηνών στην αρχή ήμουν μαζί με την μαμά μου και τα αδέρφια μου σε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι. Ήμασταν 5 αδερφάκια και ήταν όλα πάρα πολύ καλά όσο ήμουν μαζί με την μαμά….Αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να φύγω από την μαμά μου με βάλανε σε ένα χάρτινο κουτί εμένα και τα 4 ακόμη αδερφάκια μου….εκείνο το βράδυ έκανε τόσο πολύ κρύο και εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό…Για να ζεσταθούμε στριμωχτήκαμε το ένα δίπλα στο άλλο αλλά το κρύο ήταν αφόρητο σε λίγο ένα από τα αδερφάκια έπαψε να κουνιέται και να ανασαίνει…
Ένιωθα τόσο μόνο μου και δεν ήξερα τι θα γινόταν από εδώ και πέρα. Σε λίγο άρχισε να ξημερώνει ένα από τα πιο ζωηρά αδερφάκια μου βγήκε από το κουτί και προσπάθησε να δει που είμαστε. Σε λίγο άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και την αδερφούλα μου να νιαουρίζει πονεμένα. Μετά κατάλαβα ότι την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο. Σε λίγο ένα-ένα αρχίσαμε να βγαίνουμε από το κουτί. Ένας σκύλος που ήταν και αυτός στον δρόμο άρπαξε τον αδερφό μου και τον τραβούσε από εδώ και από εκεί μέχρι που και αυτός στο τέλος δεν κουνιόταν καθόλου…με έπιασε πανικός δεν ήξερα τι γινόταν το ένα μετά το άλλο αρχίσαμε να χανόμαστε. Τα δύο αδερφάκια μου πλησίασαν μία κυρία σε μία αυλή αλλά αυτή τα κλώτσησε και τα έδιωξε στον δρόμο…τρόμαξαν τόσο που απομακρύνθηκαν από εμένα και δεν τους ξαναείδα….
Τώρα ήμουν πιο μόνη από ποτέ χωρίς τα αδέρφια μου χωρίς κανένα βρέθηκα μόνο μου στους αφιλόξενους δρόμους…Άρχισα να κουράζομε και να νιώθω εξαντλημένο από την πείνα και την κούραση…..Όλα άρχισαν να μαυρίζουν και εγώ δεν είχα πια δύναμη για τίποτα…Έκατσα σε μία γωνιά και κουλουριάστηκα σαν κουβαράκι. Τότε ήρθε ένα μικρό κοριτσάκι και με πήρε αγκαλιά ήταν όμορφα και ζεστά. Με πήγε στο σπίτι του και με έδειξε στην μαμά του. Εκείνη της είπε ότι μπορεί αν θέλει να μου δώσει να φάω αλλά δεν μπορούσαν μα με κρατήσουν , δεν κατάλαβα γιατί…Το κοριτσάκι με αγάπησε νομίζω και δεν με άφησε στον δρόμο με πήγε σε ένα μέρος που το είπε κτηνιατρείο και εκεί της είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μου βρουν ένα καλό σπίτι για να μείνω.
Αλλά ποιος είπε πως τα καλά πράγματα κρατάνε για πολύ;
Ήταν καλά εκεί η γιατρός ήταν μία καλή κοπέλα και με φρόντιζε πάρα πολύ
Καλά αλλά αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να βρω ένα σπίτι που να με αγαπούν και να με φροντίζουν. Οι μέρες περνούσαν και ο κόσμος που έρχονταν πάντα έπαιρνε κάποιο άλλο γατάκι ίσως γιατί εγώ δεν ήμουν τόσο όμορφο σαν τα άλλα; Πάντως εγώ προσπαθούσα και ήμουν το πιο χαδιάρικο και το πιο υπάκουο από όλα…..Δυστυχώς ο καιρός περνούσε και εμένα δεν με ζήταγε κανείς και έλεγαν ότι αν δεν σε λίγο δεν έπαιρνε κανένας, θα μεγάλωνα τόσο πολύ και δεν θα με ήθελε πια κανείς τι θα μεγάλωνα εγώ ακόμα να παίζω και να κάνω σκανταλιές θέλω ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τότε που γεννήθηκα τι να πώ εγώ τι ξέρω εκείνοι που με φροντίζουν τώρα λένε ότι αν δεν γίνει σύντομα θα με στείλουν σε ένα σωματείο φιλοζωικό και από εκεί δεν ξέρω τι……
Έτσι και έγινε με πήγαν εκεί και στο τέλος τι θυμάμαι στο τέλος δύο ανθρώπους με κρύο πρόσωπο να με κοιτούν ενώ κρατούσαν κάτι στο χέρι σαν βελόνα και να λέει ο ένας στον άλλο…..Ε! αφού μεγάλωσες καλά να πάθεις…
Λες και το ήθελα λες και το διάλεξα και μετά τέλειωσαν όλα μόνο το κρύο υγρό να κυλάει στο αίμα μου και αυτούς με τα κρύα πρόσωπα να λένε:
Έλα φέρε και το επόμενο για την ευθανασία να τελειώνουμε με αυτά, για να φύγουμε κιόλας………

Ε!!! αφού μεγάλωσες καλά να πάθεις….

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να κλαίω...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχω δει και αλλού!!!
Γροθιά στο στομάχι!!! :(

Τι ειναι αυτο που ευραψες βρε ?
κοντευω να παθω εμφραγμα ταχικαρδια με εχει πιασει

Παιδιά εμένα με συγχωρείτε, αλλά αδυνατώ να διαβάσω τέτοια πράγματα. Ξέρω από την αρχή περί τίνος πρόκειται και δεν συνεχίζω. Δεν εθελοτυφλώ, ξέρω καλά τι γίνεται, και γι'αυτό λυσσάω κι επιμένω με τις στειρώσεις. Διότι, κακά τα ψέματα, αυτή είναι η τύχη των μωρών που δεν έχουν εξασφαλισμένη οικογένεια, ας μη γελιόμαστε.:mad:

Αλήθεια, ετοιμαστήκατε; Σε λίγο καιρό αρχίζουν τα γεννητούρια...:(

Αντε παλι:(...Απριλη εγω βρηκα τη δικια μου περσυ...περπατας και ακους νιαου και σε πιανει αμοκ...ηταν δεν ηταν 10 ημερων........

Παιδιά εμένα με συγχωρείτε, αλλά αδυνατώ να διαβάσω τέτοια πράγματα. Ξέρω από την αρχή περί τίνος πρόκειται και δεν συνεχίζω. Δεν εθελοτυφλώ, ξέρω καλά τι γίνεται, και γι'αυτό λυσσάω κι επιμένω με τις στειρώσεις. Διότι, κακά τα ψέματα, αυτή είναι η τύχη των μωρών που δεν έχουν εξασφαλισμένη οικογένεια, ας μη γελιόμαστε.:mad:

ΑΥΤΟ ακριβώς Στέλλα σκευτόμουνα και εγω....ΣΕ 3 στειρώσεις που ετυχε να ειμαι μπροστά η κάθε θυληκιά ειχε απο 5. 3χ5=15... :/:

Θα εινα μια δύσκολη άνοιξη.... ελπίζω να έχει φτιάξει ο καιρός... γιατί έτσι... :(:(

Τι ειναι αυτο που ευραψες βρε ?
κοντευω να παθω εμφραγμα ταχικαρδια με εχει πιασει

Zorica.
αυτά ειναι τα λόγια ή η ιστορία ενός απο τα χιλιάδες αδέσποτα...

Που αν καταλαβαίναμε την γλώσσα τους ή τα ακούγαμε... :/:
Λειπει ενα μεγάλο κομμάτι απο το post..... ευτυχώς... :(

julia αυτο με τον σκύλο δεν το είχα διαβάσει αλλά έχοντας πολλές φορές βρει τον κάδο των σκουπιδιών της γειτονιάς να γεννάει γατάκια και έχοντας μαζέψει και την μικρή μου Κλειώ απο τον δρόμο και έχοντας και μία γάτα πιο μπροστά που γέννησε πρίνα την στειρώσω και έχοντας δει μέσα στο site πολλές φορές να γίνετε λόγος για τις στειρώσεις και έχοντας γράψει και τα χριστούγεννα το θέμα
το γράμμα της Kλειώς στον Αγιο Βασίλη μου ήρθε η διάθεση να μεταφέρω όλα αυτα που ένιωθα σε ένα θέμα δεν το είδα από πουθενα αλλά τελικά όλοι όσοι έχουν προβλυματιστοί πάνω σε αυτο έχουν γράψει κάτι αντίστοιχο......ελπίζω είτε έτσι είτε αλλιώς όσοι έχουμε ζωάκια να καταλάβουμε ότι τα ζώα που γιεννιούνται με την έλειψη πρόβλεψης φροντίδας θα έχουν μία δυσάρεστη μοίρα γιατί όλες αυτές οι ιστορίες έχουν το ίδιο σκοπό να μας βάλουν στην θέση αυτών των μη προνομιούχων πλασμάτων......
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια....

julia αυτο με τον σκύλο δεν το είχα διαβάσει αλλά έχοντας πολλές φορές βρει τον κάδο των σκουπιδιών της γειτονιάς να γεννάει γατάκια και έχοντας μαζέψει και την μικρή μου Κλειώ απο τον δρόμο και έχοντας και μία γάτα πιο μπροστά που γέννησε πρίνα την στειρώσω και έχοντας δει μέσα στο site πολλές φορές να γίνετε λόγος για τις στειρώσεις και έχοντας γράψει και τα χριστούγεννα το θέμα
το γράμμα της Kλειώς στον Αγιο Βασίλη μου ήρθε η διάθεση να μεταφέρω όλα αυτα που ένιωθα σε ένα θέμα δεν το είδα από πουθενα αλλά τελικά όλοι όσοι έχουν προβλυματιστοί πάνω σε αυτο έχουν γράψει κάτι αντίστοιχο......ελπίζω είτε έτσι είτε αλλιώς όσοι έχουμε ζωάκια να καταλάβουμε ότι τα ζώα που γιεννιούνται με την έλειψη πρόβλεψης φροντίδας θα έχουν μία δυσάρεστη μοίρα γιατί όλες αυτές οι ιστορίες έχουν το ίδιο σκοπό να μας βάλουν στην θέση αυτών των μη προνομιούχων πλασμάτων......
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια....

οκ. Λάθος μου.
Πραγματικά μπράβο σου.

Δεν ήθελα να υποννοήσω οτι το "αντέγραψες" .Συγνώμη αν κάτι τέτοιο υποννοήθηκε. :/:

Είναι ενα πολύ καλό θέμα, που μας βάζει σε σκέψεις, μια πικρή αλήθεια... και ένας προπομπός για το τί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.... :(:(

οκ. Λάθος μου.
Πραγματικά μπράβο σου.

Δεν ήθελα να υποννοήσω οτι το "αντέγραψες" .Συγνώμη αν κάτι τέτοιο υποννοήθηκε. :/:

Είναι ενα πολύ καλό θέμα, που μας βάζει σε σκέψεις, μια πικρή αλήθεια... και ένας προπομπός για το τί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.... :(:(

Δεν είναι το θέμα αυτό και αν το είχα διαβάσει δεν θα είχα πρόβλημα να το πω δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτό και ούτε θα έλεγα ότι είναι δικό μου αλλά απλά είναι δικές μου σκέψεις.....και αν θέλεις να δεις και κάτι δικό μου δες και αυτό!!! δες εδώ

ενα σεμιναριο απο ανθρωπους που ξερουν να πιανουν τα αγριογατα θα μας βοηθουσε πολυ στο πως να τα πιανουμε και να τα πηγαινουμε για στειρωση!!!!!! δεν το συζηταμε! η στειρωση σωζει!

ενα σεμιναριο απο ανθρωπους που ξερουν να πιανουν τα αγριογατα θα μας βοηθουσε πολυ στο πως να τα πιανουμε και να τα πηγαινουμε για στειρωση!!!!!! δεν το συζηταμε! η στειρωση σωζει!

Ακριβώς αυτό το θέμα δεν είναι να στειρωθούν μόνο τα αδεσποτα αλλά να δουν και οι ιδιοκτήτες των γατιδίων ότι πρέπει να τα στειρώνουν γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι και τα δικά τους γατάκια μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούν σε αυτή την θέση!!!!!

Επίσης αυτο το κείμενο θα μπορούσε να προβληματίσει και μερικούς που θέλουν να πάρουν ένα γατάκι πολύ μικρό να δούν μήπως θα τους άρεσε και ένα λίγο μεγαλύτερο γατάκι που στην ουσία έχει και μεγαλύτερη ανάγκη και έχει την διάθεση να αγαπήσει και να αγαπηθεί από κάποιους!!!!

Σκεφτήτε όλοι εσείς που αγαπάτε τα γατάκια μήπως κάπου υπάρχει ένα γατάκι λίγο πιο μεγάλο που θα μπορούσε να σας αγαπήσει;;;!!!!:happy::happy::happy::happy:

Πραγματικά πολύ συγκλονιστική ιστορία όπως και η ιστορία με το σκυλάκι...:cry::cry::cry::cry:

Αααχχχχ.:(....μάγισσά μου πάλι μάγεψες....:)

Αυτο που είπα και πιο πάνω είναι μήπως και συγκινηθούν μερικοί και υοθετήσουν λιγο μεγαλύτερα γατάκια και δεν τα αφήσουν στην τύχη τους.....να τους συμβεί το οτιδήποτε!!! και το ότι αν καταλάβουν την αναγκαιότητα της στείρωσεις......:):):):)

Και Raisa μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!:):):)

παιδια θελω να βαλω τα κλαμματα.....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back