Αφροδίτη, μια μικρή θεά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Αρ.τσιπ 945000001524734
Η Αφροδίτη σύμφωνα με τον ομηρικό μύθο ήταν η θεά του έρωτα και της ομορφιάς. Η δική μας Αφροδίτη ήταν "απλά" ένα ανεπιθύμητο πλάσμα που εγκαταλείφθηκε σε αφιλόξενο μέρος, καταδικασμένη να πεθάνει. Πλέον φιλοξενείται και ψάχνει το παντοτινό της σπιτάκι. Είναι μια ημιμακρύτριχη κυρία περίπου 2 μηνών, αποπαρασιτωμένη και σύντομα θα εμβολιαστεί. Είναι χαδιάρα(γουργουρίζει συνέχεια), παιχνιδιάρα,δεν βγάζει νύχια ποτέ και συμβιώνει και με σκυλιά. Δίνεται μόνο για σπίτι και με βασική προυπόθεση να στειρωθεί όταν γίνει 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442(18:00-22:00) ή στο floisvoscats@gmail.com

10394668_771175349589441_4757180113769735434_n.jpg

10369195_771175346256108_8871992336428764908_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανεπιθύμητο αυτό το μωρό; Εύχομαι να βρει σύντομα ένα ζεστό, υπέροχο σπιτάκι με μπόλικη αγάπη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yπέροχη και μοναδική.....απίστευτα όμορφη και εκφραστική!!! εύχομαι να βρει ένα πολύ όμορφο σπίτι!!!

Καλή τύχη στο κουκλάκι! Είναι σπάνιο μούτρο! :)

Τι μουσούδα ειναι αυτη;:P εχει και φωτογενεια. Θα βρεθει συντομα καποιος να την υιοθετησει

Αφροδίτη η 10η μούσα! :inlove::inlove:
Εν αναμονή της καλλιτεχνικής ψυχής που θα την αγαπήσει και που αέναα θα εμπνέει!:)

Απίστευτη μουρίτσα. Σαγηνευτική όπως η θεά της οποίας το όνομα φέρει, σύντομα σπιτάκι της εύχομαι.:D

Ειναι πανεμορφη,τυχερος αυτος που θα την παρει.Εμεις χτες "χασαμε' την αγαπημενη μας Κοντολιζα,την γατα των γονιων μου.Μας την ειχε φερει "δωρο" μια αδεσποτουλα που ταιζαμε στο χωριο και μαλλον δεν μπορουσε να αναθρεψει,οποτε ενστικτωδως μαλλον σκεφτηκε οτι αφου προσεχαμε την ιδια,θα προσεχαμε και την κορη της.Ηταν η εποχη που ειχαμε χασει τον Μπουμπη τον σκυλακο μας,ο οποιος για 17 χρονια ηταν η καθημερινη παρεα της μητερας μου,οποτε δεν χωρις δευτερη σκεψη η Κοντολιζα υιοθετηκε παραυτα.Απο τοτε συνοδευε παντα και παντου τους γονεις μου,ζωντας 9 μηνες στο χωριο και ξεχειμωνιαζε στην Αθηνα.Η χαρα και η αγαπη που μας εδωσε ειναι ανεκτιμητη και το σοκ της απωλειας μεγαλο.Παντα θυμαμαι και γελω ενα περιστατικο,επιτρεψτε να το αναφερω,για να ελαφρυνω λιγο την ατμοσφαιρα.Καλοκαιρι του 2007,η Πελοποννησος καιγεται απο ακρη σε ακρη,το χωριο μου ειναι στη μεση μεν της Πελοποννησου,μακρυα σχετικα δε απο τα μετωπα.Εγω εχω παει αρον αρον στη στην Ζαχαρω για επαγγελματικους λογους.Καποια στιγμη με παιρνει αγχωμενος τηλεφωνο ο πατερας μου και μου λεει "Το γατι εχει ανεβει στην κορυφη του πευκου,στον κηπο και δεν κατεβαινει,Τι να κανω?"Αυθορμητα του απαντω;"Αν θεωρεις οτι εχεις χιουμορ,παρε την πυροσβεστικη να ερθει να το κατεβασει."Γελασαμε και οι δυο και θυμομαστε εκτοτε το περιστατικο οταν την βλεπαμε να κανει τις γνωστες γατοταρζανιες.Μου λειπει πολυ το κοριτσακι μου,θα το θυμαμαι για παντα.

Καλέ τι απίστευτα χρώματα που έχει!!! Είναι απίστευτα όμορφη και ιδιαίτερη για ιδιαίτερους γατονγονιούς! Καλή τύχη κουκλίτσα μου! :inlove:

10334339_778824692157840_1943673995125352576_n.jpg

Δεν το πιστεύω ότι έχουμε τη βρωμοάρια και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό το θεϊκό πλάσμα :mad: Ανταλλαγές δέχεστε;;;

Δε νομίζω ότι εχω ξαναδεί γάτα με τέτοιο πάτερν. Σίγουρα όχι θηλυκιά. Ασύλληπτο γατάκι. Πιθανότατα το ομορφότερο που έχει εμφανιστεί στο mycat. Ζηλεύω πραγματικά αυτόν που θα το βάλει στο σπίτι του. Μπράβο.

Όντως, και εγω κάθε φορά που τη βλέπω τη "φτύνω" να μη τη ματιάσω! :P

Τι τελειος χρωματισμος ειναι αυτος?υπεροχο μωρο.

Είναι υπέροχη, μοναδική!!:clapup::inlove:

είναι πραγματικά μοναδική! καλή τύχη να έχει!

Είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα πλάσματα που έχω δει......απορώ που δεν την έχουν βουτήξει ακόμα!!!!

Ε όχι και μια απλή Μούσα...η Αφροδίτη ήταν ολόκληρη θεά, 'έπαιζε' στη δωδεκάδα όχι αστεία (ούτε καν στον πάγκο)! Πραγματικά από τα πιο μοναδικά γατιά που έχει φτιάξει η φύση. Εύχομαι να βρει το θεϊκό σπίτι που της αξίζει :)

Απλα τέλεια! Τι μουσουδιτσα ειναι αυτη. Ακομα δεν στην έκλεψε κανεις;:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back