joko
Νεοφερμένο μέλος
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου.. ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πριν τον πας εκεί τι συμπτώματα είχε το ζωάκι?Πόσο είναι σε ηλικία?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joko
Νεοφερμένο μέλος
Τα συμπωματα ηταν να αψουριζεται συνεχως και μετα
κομμαρα και αφυδατωση..δεν ετρωγε ουτε επινε για 2 μερες
και τον πηρα στην κλινικη
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
joko
Νεοφερμένο μέλος
στην κλινικη και μου ανακοινωσαν τον θανατο του.
Δεν ειχε σωτηρια επειδη ο εγκεφαλος του δεν λειτουγουσε.
Αλλα θα καταγγελθει για την πληρη αδιαφορια του κτηνιατρου.
Τελικα δεν ηταν ο σωστος κτηνιατρος.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Αν ευθύνεται ο κτηνίατρος, να μην το αφήσεις έτσι!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Λυπάμαι πάρα πολύ για το πλασματάκι σου.

joko
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Είναι όντως τραγικό το συναίσθημα να προσπαθείς όσο μπορείς να γίνει καλά, να του παρέχεις όποια βοήθεια και φροντίδα μπορείς και τελικά να βλέπεις ότι τα πράγματα πήραν άλλη τροπή...
Εάν έχεις υπόννοιες ότι ο γιατρός ευθύνεται για αυτό που συνέβη ή ότι δεν του έδωσε τη δέουσα προσοχή και φροντίδα, τότε καλλά θα κάνεις και δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια!
joko
Νεοφερμένο μέλος
οτι παραμελει τα γατακια διοτι ασχολειτε μονο με σκυλους και ιδιαιτερα με κυνηγετικα σκυλια. Δυστυχως το γατακι μου πεθανε αδικα
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουραγιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool