Αφυδάτωση λόγω γρίπης

• Thread starter Thread starter joko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

joko

Νεοφερμένο μέλος

Η joko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Γεια σε όλους! έχω ένα γατάκι 11 μηνών που εδώ και 1 βδομάδα βρίσκετε σε κτηνιατρική κλινική λόγω γρίπης. Αφυδατώθηκε και εδώ και 1 βδομάδα είναι με ορο! ο κτηνίατρος μου λέει ότι αντιδρά κάποτε αν και είναι πολύ ταλαιπωρημένος. δεν ξέρω τι να κάνω για να επανέλθει. Μου είπε ότι ο εγκέφαλος του δεν "λειτουργεί" όπως πριν λόγω τις αφυδάτωσης.
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου.. ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην κλινική και του έχουν όρο?
Πριν τον πας εκεί τι συμπτώματα είχε το ζωάκι?Πόσο είναι σε ηλικία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατακι ειναι 11 μηνων. Ναι βρισκεται στην κλινικη εδω κε 1 εβδομαδα με ορο.
Τα συμπωματα ηταν να αψουριζεται συνεχως και μετα
κομμαρα και αφυδατωση..δεν ετρωγε ουτε επινε για 2 μερες
και τον πηρα στην κλινικη

Δεν μου έχει τύχει είναι η αλήθεια, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μια εβδομάδα είναι πολύς καιρός. Βρήκα έναν γάτο χτυπημένο από το αυτοκίνητο στο στόμα, ο οποίος δεν μπορούσε να πιει νερό, τουλάχιστον για πέντε μέρες, όταν τον πήρα στον κτηνίατρο, ήταν πλήρως αφυδατωμένο. Με ένα βράδυ ορό, συνήλθε και ο εγκέφαλος του λειτουργεί κανονικά.Είσαι σίγουρη ότι εμπιστεύεσαι τους εκεί κτηνιάτρους?Αν όχι, μήπως να το έπαιρνες να το πήγαινες σε έναν άλλο γιατρό.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου. Πηγα το πρωι
στην κλινικη και μου ανακοινωσαν τον θανατο του.
Δεν ειχε σωτηρια επειδη ο εγκεφαλος του δεν λειτουγουσε.
Αλλα θα καταγγελθει για την πληρη αδιαφορια του κτηνιατρου.
Τελικα δεν ηταν ο σωστος κτηνιατρος.

Πολύ κρίμα για την ψυχούλα... Λυπάμαι.
Αν ευθύνεται ο κτηνίατρος, να μην το αφήσεις έτσι!

Όχι ρε γαμώτο..να κάνεις το καλύτερο για το ζωάκι σου, να επιβαρύνεσαι με τόσα έξοδα και τελικά να συνειδητοποιείς, οτι δεν είχε την φροτνίδα που έπρεπε.Αυτό και αν είναι άδικο.
Λυπάμαι πάρα πολύ για το πλασματάκι σου.:(

ευχαριστω παιδια για την κατανοηση. Σιγουρα δεν θα μεινω με σταυρωμενα χερια..

Λυπάμαι πάρα πολύ, joko... :(
Είναι όντως τραγικό το συναίσθημα να προσπαθείς όσο μπορείς να γίνει καλά, να του παρέχεις όποια βοήθεια και φροντίδα μπορείς και τελικά να βλέπεις ότι τα πράγματα πήραν άλλη τροπή...
Εάν έχεις υπόννοιες ότι ο γιατρός ευθύνεται για αυτό που συνέβη ή ότι δεν του έδωσε τη δέουσα προσοχή και φροντίδα, τότε καλλά θα κάνεις και δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια!

Το καημενουλι... Δυστυχως ειναι μερικοι γιατροι που ειναι σαν να το πηραν νυχτα το πτυχιο, ειλικρινα...

Lord Kratos τελικα ο συγκεκριμενος κτηνιατρος εχει πολλες καταγγελιες ειδικα απο ιδιοκτητες γατων
οτι παραμελει τα γατακια διοτι ασχολειτε μονο με σκυλους και ιδιαιτερα με κυνηγετικα σκυλια. Δυστυχως το γατακι μου πεθανε αδικα

Λυπαμαι πολυ για το γατακι σου.:( Κουραγιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back