Αχχ... Τι έπαθε η αγάπη μου!!!

χρυσαφενια

Νεοφερμένο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Άργος Ορεστικό (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Γειά σας...
Σήμερα την αφήσαμε 2 ώρες περίπου μόνη της την γάτα μας και όταν γυρίσαμε την είδαμε να κουτσαίνει και από το πρωί είναι ξαπλωμενη στην πολυθρώνα.Έχουμε ανυσηχήσει πολύ!
Υποθέτω ότι ανέβηκε σε ένα ύψωμα που έχουμε και έπεσε(ειναι και μικρη).
Είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή;;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αχχ...τι έπαθε η αγάπη μου!!!

φυσιολογογικη με ποια εννοια;;προφανως η γατα χτυπησε και πρεπει επειγοντως να την δει κτηνιατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εάν δεν μπορεί να περπατήσει σημαίνει πως κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα θα υπάρχει. Θα ήταν καλύτερα να την πάτε αύριο στο γιατρό, αν δεν περπατάει. Περαστικά σας!!!

δεν ειναι φυσιολογικη. Να την πατε στον κτηνιατρο να την δει. Συνηθως οταν χτυπανε στο σπιτι κουτσαινουν για μερικα δευτερολεπτα και μετα επανερχονται.

προσπαθήστε να την κρατήσετε ακίνητη μέχρι αύριο
περιορίζοντάς την στη γατοφόρο της
κι αύριο αμέσως στο γιατρό αν εξακολουθεί το πρόβλημα

ok.Σας ευχαριστω ολους σας

Διαβασα το θεμα σου και ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back