ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
όπως ξέρετε από άλλα θέματά που έχω ανοίξει,στη ζωή μου υπάρχει μια όμορφη γατούλα,η Σίμπα.
Σήμερα θα σας συστήσω των Όσκαρ,έναν άλλο <<λόγο>> για να είμαι χαρούμενη.Ο Όσκαρ είναι ένα αξιαγάπητο ημίαιμο golden Ritriver που έχει φάει-όχι λίγες-ξυλιές από τη Σίμπα.Σε λίγο θα δούμε το προφίλ του,τις αστείες του στιγμές,τα κατορθώματά του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Αγνη, βαλε μας φωτογραφιες....
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Καλωσηρθες και απο εμενα Oscar.Αληθεια Αγνη πως τον απεκτησες;Σου τον εκανα δωρο οι γονεις σου ,καποιος συγγενεις σου ή αδεσποτακι;
Όπως σας έγραψα στο θεματάκι της Σίμπας(το έχω στην υπογραφή μου) μέχρι την ηλικία των εφτά χρωνών εγώ και η Σίμπα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά,γιατί ήμουν πιο μικρή και την ενοχλούσα.Ήθελα ένα ζωάκι να παίζω και όπως καταλαβένετε οι γάτες όταν ενιλικιώνονται τέτοια παιχνίδια δεν τα θέλουν.Έτσι ζήτησα από τους γονείς μου ένα σκυλάκι.Δεν μου το αρνήθηκαν.Εκείνη την εποχή έτυχε μια γειτόνισα να έχει μια σκύλα η οποία γέννησε.Τότε μας φώναξε να διαλέξουμε ένα από τα δύο σκυλάκια που είχε φέρει:το ένα είχε βγει μαύρο και το άλλο σαν τον μπαμπά του(Γκόλντεν Ριτρίβερ,αλλά ημίαιμο γιατί η μαμά του δεν ήταν Γκόντεν Ριτρίβερ).Τα σκυλάκια ήταν φοβισμένα.Στην αρχή πήρα το μαύρο,αλλά μόλις έφτασα στην πόρτα άλλαξα γνώμη γύρισα πίσω και πήρα τον Όσκαρ.Το όνομα του το βρήκα εγώ.Είχε πολλά τσιμπούρια.Τον πήγαμε στον κτηνίατρο.Και τώρα έχει γίνει ένας πανέμορφός σκύλος...
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακου λοιπον τι θα κανεις.
Θα ανοιξεις ενα λογαριασμο στο https://photobucket.com/
και θα ανεβαζεις εκει τις φωτογραφιες σου. Τις παιρνει οτι μεγεθος και να ειναι απλα ισως να αργησει λιγακι. Μετα θα πατας αυτο το εικονιδιο
Ενναλακτικα μπορεις να κανεις το ιδιο με το να ανεβαζεις τις φωτο σου στη gallery εδω στο mycat.

bunny
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν πειράζει!Ο Όσκαρ μιάζει κάπως με αυτό.
Μόνο που είναι ημίαιμο και έχει και λίγο άσπρο.
Αργώ να σας βάλω φωτογραφίες,επειδή ο Όσκαρ δεν έχει και την καλήτερη φωτογένια του κόσμου,και προσπαθώ να τον βγαλω μια φωτογραφία της προκοπής!
Όποτε μπορέσεις βάλε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερουλα....Όπως σας έγραψα στο θεματάκι της Σίμπας(το έχω στην υπογραφή μου) μέχρι την ηλικία των εφτά χρωνών εγώ και η Σίμπα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά,γιατί ήμουν πιο μικρή και την ενοχλούσα.Ήθελα ένα ζωάκι να παίζω και όπως καταλαβένετε οι γάτες όταν ενιλικιώνονται τέτοια παιχνίδια δεν τα θέλουν.Έτσι ζήτησα από τους γονείς μου ένα σκυλάκι.Δεν μου το αρνήθηκαν.Εκείνη την εποχή έτυχε μια γειτόνισα να έχει μια σκύλα η οποία γέννησε.Τότε μας φώναξε να διαλέξουμε ένα από τα δύο σκυλάκια που είχε φέρει:το ένα είχε βγει μαύρο και το άλλο σαν τον μπαμπά του(Γκόλντεν Ριτρίβερ,αλλά ημίαιμο γιατί η μαμά του δεν ήταν Γκόντεν Ριτρίβερ).Τα σκυλάκια ήταν φοβισμένα.Στην αρχή πήρα το μαύρο,αλλά μόλις έφτασα στην πόρτα άλλαξα γνώμη γύρισα πίσω και πήρα τον Όσκαρ.Το όνομα του το βρήκα εγώ.Είχε πολλά τσιμπούρια.Τον πήγαμε στον κτηνίατρο.Και τώρα έχει γίνει ένας πανέμορφός σκύλος...
.Εσενα σε αφηνουν να παρεις ενα ζωακι,εμενα οχι:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τυχερουλα.....Εσενα σε αφηνουν να παρεις ενα ζωακι,εμενα οχι:cry:
Γιατί δεν πέρνεις ένα γατάκι;
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εμενα ουτε γατακι με αφηνουν να παρω,ουτε σκυλακι,ουτε ψαρακι:cry:Μια φορα που πηγαμε σε ενα μαγαζι ειδα οτι ειχε χαμστερ ,τους ειπα να παρω ενα και μου ειπαν οχι:cry:
Τότε υπομονή...
Να βοηθάς τα αδέσποτα!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑληθειαΕγω εχθες βρηκα ενα σκυλακι(κουταβι)αυτο που ειχαμε δει μαζι με το ασπρο θυμασε Μαρια;και υοθετησε ι Θανουλης και το προσεχει![]()
??!!Χαιρομαι
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool