ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
27-05-09
20:59
Ένας σκύλος γράφει!
Από τώρα θα σας γράφει ο Όσκαρ!
Θεωρείστε το σαν καινούριο θέμα με τίτλο ''ένας σκύλος γράφει''!
Θυμάμαι τη μέρα που θύλασα από τη μανούλα μου.Τι νόστιμο γάλα.Μετά ήρθε μία κυρία και με πήρε.Είχαν περάσει βδομάδες από τότε που άνοιξα τα ματάκια μου και άρχισα να περπατάω.Τι όμορφος που είναι ο κόσμος!Να βλέπεις,να μυρίζεις τα λουλούδα και να παίζεις!Μετά από κάποιες μέρες,ήρθε ένα κοριτσάκι με τη μαμά του.Με κοιτούσε.Εγώ κρύφτηκα.Φοβόμουν.Που να ήξερα ότι αυτό το κορίτσι και η οικογένειά του θα γίνουν αργότερα το καταφύγιό μου....Το κοριτσάκι σηκώνει στα δυο της χέρια τον κατάμαυρο αδερφό μου.Φτάνει στην πόρτα.Μοιάζει σαν να το μετανιώνει.Γυρνάει πίσω και παίρνει εμένα στα χέρια της.Γίνομαι μέλος της οικογένειας.Τρέμω από τα τσιμπούρια.Με πάνε κατευθείαν στον κτηνίατρο.Γίνομαι καλά και από τότε αρχίζει η περιπετιώδης ζωή μου.Οι σκανταλιές μου με τον ετεροθαλή αδερφό μου Άρη(πέθανε από καρκίνο
)!Τώρα είμαι ένας πανέμορφος σκύλος,ημίαιμος-γκόλντεν ριτρίβερ με κόλι...
Πάντως πιστεύω πως ότι ράτσας και αν ήμουν θα με αγαπούσαν το ίδιο.Εξάλου,ποιος βάζει όρια στην αγάπη με βάση το σχήμα,το χρώμα και το μέγεθος;
Από τώρα θα σας γράφει ο Όσκαρ!
Θεωρείστε το σαν καινούριο θέμα με τίτλο ''ένας σκύλος γράφει''!
Διάσημο μέλος
28-05-09
10:20
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
28-05-09
10:32
Αγνη ο Οσκαρ σου ειναι πανεμορφος.Εχω πολυ ωρα που τον κοιταζω και εχω βουρκωσει γιατι μου θυμιζει παραπολυ τη Ζαζου ,τη σκυλα που ειχα και την εδωσα.Ειχε ακριβως τα ιδια χρωματα,το μουσουδακι της ηταν πιο λευκο και τα αυτια της ορθια.Ηταν διασταυρωση κολει με λυκο.Πραγματικα τα σκυλια σου μιλανε με τα ματια τους.Ελπιζω η γατουλα σου να μην τον κυνηγαει τον Οσκαρ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
28-05-09
10:35
Αγνη ο Οσκαρ σου ειναι πανεμορφος.Εχω πολυ ωρα που τον κοιταζω και εχω βουρκωσει γιατι μου θυμιζει παραπολυ τη Ζαζου ,τη σκυλα που ειχα και την εδωσα.Ειχε ακριβως τα ιδια χρωματα,το μουσουδακι της ηταν πιο λευκο και τα αυτια της ορθια.Ηταν διασταυρωση κολει με λυκο.Πραγματικα τα σκυλια σου μιλανε με τα ματια τους.Ελπιζω η γατουλα σου να μην τον κυνηγαει τον Οσκαρ.
Ευχαριστώ!Όχι η Σίμπα δενκυνηγάει τον Όσκαρ,κυνηγάει τον αδερφό μου.
Δεν ήξερα ότι είχατε σκυλάκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
28-05-09
22:45
Θα τον παια στειρωση?Χθες, η μέρα ήταν όμορφη. Κάθισα στο γρασίδι του κήπου μας. Κυλίστηκα, έπαιξα μόνος μου και έφαγα. Η Αγνή γύρισε στις 15:00 χθες. Κάτι για ένα χορευτικό είπε, δεν κατάλαβα καλά. Επίσης είπε στη μαμά της ότι θα μου πάρει κάτι, νομίζω ένα λαστιχένιο κόκαλο, δεν είμαι σίγουρος. Η μαμά της της είπε ότι θα με πάνε στον κτηνίατρο για... δεν κατάλαβα τι σημαίνει, εμ στειρ... στειρωσ.... Ά,ναι στείρωση! Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα με παν στον κτηνίατρο. Μου αρέσει ο κτηνίατρος όταν με πάνε για κούρεμα. Όμως φοβάμαι τις ενέσεις και ζαλίζομαι στο αμάξι... Χθες τη Σίμπα (τη γάτα της Αγνής) την έπιασαν οι καλές της. Πως κι έτσι; Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη γάτα. Νευριάζει εύκολα, φωνάζει και με κυνηγάει. Αν την ακούσετε να μιλάει -οι άνθρωποι το λένε νιαουρίζει- θα σας σπάσει τα τύμπανα. Είναι το πιο επίμονο και δυνατό νιαούρισμα του κόσμου! Πολλές φορές η Σίμπα με χτυπάει -γρατζουνάει-, αλλά εγώ την αγαπώ. Επίσης μου αρέσει η σχέση που έχω αναπτύξει με την Αγνή και την οικογένειά της. Μου μιλάνε. Και εγώ τους μιλάω, μα δεν με καταλαβαίνουν με τη φωνή. Με καταλαβαίνουν με τα μάτια! Μια φορά, ενώ εγώ και η Αγνή συζητούσαμε της μίλησα. Αυτή πήγε να φύγει, γύρισε πίσω, με κοίταξε και είπε: <<Άκουσα μια φωνή, Όσκαρ μου μίλησες>>; Όμως μετά έφυγε πριν της απαντήσω. Νομίζω πως με κατάλαβε (αληθινά γεγονότα)....![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
31-07-09
14:54
Καλησπέρα,
Έχω καιρό να σας γράψω και τώρα βρήκα την ευκαιρία...Είμαι πολύ στεναχωρημένος.Η Αγνή λύπει εδώ και 15 μέρες στη Γερμανία!Μας φροντίζει μία θεία.Με βγάζει βόλτα τρεις φορές την ημέρα και μας προσέχει!Την πρώτη μέρα ανέβαινα τις σκάλες,κατέβαινα,τους έψαχνα και...ούρλιαζα.Έκλαιγα και δεν έτρωγα.Το ίδιο και η Σίμπα.Νιαούριζε και δεν έτρωγε...Μου έκανε εντύπωση γιατί και αυτή στεναχωρήθηκε,ενώ εγώ νόμιζα ότι νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της.Αντίθετα η Αγνή μου εξηγούσε ότι πίσω από τη σκληρή στάση που μου δείχνει,κρύβει μια υπέροχη και ναζιάρικη καρδιά.Τη Δεύτερη μέρα καλυτερεύσαμε...Μας έμενε μόνο η γλυκιά θύμηση της οικογένιάς μας,αλλά συνηθήσαμε στην ιδέα....Την Τρίτη μέρα είμασταν μια χαρά.Τρέχαμε/τουλάχιστον εγώ γιατί η Σίμπα είναι και λίγο τεμπέλα,μόνο κυλιόταν/γαυγίζαμε,νιαουρίζαμε...Και όταν ερχεται το βράδυ,με το φεγγάρι να είναι σαν ένα μαργαριτάρι στο λαιμό μιας κοπέλας και τα αστέρια σαν να στολίζουν το φόρεμά της σκέφτομαι την οικογένειά μου. Στεναχωριέμαι και θυμάμαι όλα αυτά που κάναμε και λέω από μέσα μου: Θα γυρίσουν!Η Σίμπα δεν ξέρω τι κάνει...Την έχω ακούσει κανα δυο φορές να νιαουρίζει νοσταλγικά....
Σας βάζω μία φωτογραφία που όταν την είδα θυμήθηκα τους παλιούς καλούς καιρούς...
![]()
Την Τετάρτη το βράδυ γύρισε η Αγνή!Ήμουν πολύ χαρούμενος!Έτρεξα τους έγλιφα,κυλιόμουν!Ένιωσα ότι πετούσα!Μας έφεραν πολλά δώρα!Στη Σίμπα ένα γατόδενρο,ένα λουρί και φαγητό!Σε εμένα ένα μπαλάκι,καινούριο μαξιλάρι για το σπιτάκι μου και λιχουδιές!Σήμερα είπε ότι θα πάει από το κτηνιατρίο να μας πάρει κι άλλα δώρα.Χθες πήγε τη Σίμπα να την κάνει τα εμβόλια και για μια γεν...γενκ.. γενκι... γενική εξέταση(ουφ,το είπαwink
.Εγώ θα πάω όταν θα με στειρώσουν.Σήμερα η Αγνή και ο Γιώργος κατέβηκαν,μας έβαλαν φαγάκι και νεράκι,μας χτένισαν και έπαιξαν μαζί μου!Ο Γιώργος δεν ήξερε πώς και η Αγνή του έδειχνε!Τώρα ανέβηκα πάνω...Η συνέχεια το απόγευμα....
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
31-07-09
14:55
Θα τον παια στειρωση?![]()
Ναι,γιατί έβαλες στεναχωρημένη φατσούλα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum