Αχ και να 'χαν βρει μία μηχανή του χρόνου

Θα γυρνούσα το χρόνο τόσο πίσω, μέχρι να έφτανε στην εποχή λίγο πριν του Αδαμ και της Ευας (ή του βιγκ μπαγκ) θα πάταγα το στοπ και θα τον κλείδωνα.
:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχα
Πάντως, συμφωνώ με το mimikaki. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που καθορίζουν το μέλλον, το παρόν και το παρελθόν μας, οπότε πρέπει να' μαστε πολλοί προσεκτικοί στις επιλογές! (Γιατί μετά μεταφέρουμε τη συμπεριφορά αυτή και σε άλλους που δεν το αξίζουν!:( )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηχανη του χρονου ε? λοιπον εγω θα πηγαινα το χρονο μπροστα, στο σημειο που θα ηθελα και θα εμενα εκει. γιατι να παω παλι πισω? εκανα αμαν να φυγω απ'το 'πισω'...never cry over spilt milk λενε οι αγγλοι κ εχουν δικιο ;)

Δεν θα άλλαζα τίποτα. Αν αλλαζα ίσως η ζωή μου να μην ήταν ΤΩΡΑ όπως είναι (buterfly effect) και μου αρέσει όπως είναι!:)
Από τα λάθη μου έμαθα....δεν τα μετανιώνω!
Ναι, αν δει κανεις τη ταινια αναρωτιεται ε?
Παντως κι εγω δεν νομιζω να αλλαζα πολλά γιατι πραγματικα αν ειμαι σήμερα αυτη που ειμαι, εγινα από όσα έζησα....
Μόνο κάποιες κακίες που εχω πει σε στιγμες εκρήξεων θα ηθελα να παρω πίσω..... Ή να φανω πιο κακια κάποιες άλλες φορές......

Θα ημουν εκει!!!!

Θα εσωζα τα γατακια που εχασα. όλα τα αλλα λαθη τα συγχωρω στον εαυτό μου.Το να μην ειμαι εκει ποτε!!!!!!! Και αυτο το ποτε αρχιζει απο τα 4 μου που βρηκα πεθαμενο τον πρωτο μου γατουλη.

Να ειχα καταφερει να πεισω τοτε τους γονεις μου να πηγαιναν στον κτηνιατρο την judy μου.Ημουνα 13 χρονων μονο και δε με ακουγαν.Δεν ηθελαν να τον ξυπνησουν κυριακατικα....Η judy δε θα ειχε πεθανει και εγω με την αδερφη μου δε θα ειχαμε ως τωρα τυψεις που δε τη σωσαμε.
Κατα τα αλλα τπτ αλλο δε θα αλλαζα γιατι δε θα ηθελα να ρισκαρω να μην ειναι η ζωη μου οπως τωρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back