Αχ κουνελάκι...

Να μια τρομερή φωτογραφία:P :P :P
bunnies.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θαν'αση, τέτοια βίντεο βλέπω και σκέφτομαι να γίνω χορτοφάγος!Τουλάχιστον τα καημένα τα κουνελάκια εκεί ζούνε μόνο 80 ημέρες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι κουκλακι! Τοσοδουλικο μωρακι! :D

Θαν'αση, τέτοια βίντεο βλέπω και σκέφτομαι να γίνω χορτοφάγος!Τουλάχιστον τα καημένα τα κουνελάκια εκεί ζούνε μόνο 80 ημέρες!
Πωπω, τι βίντεο ήταν αυτό!! KOKKINIKLOSTI, δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι τόσο οι συνθήκες, όσο αυτό: Ότι ζουν τόσο λίγο!!:(
Και γω σκέφτομαι να γίνω χορτοφάγος, όταν βλέπω το φόβο ζωγραφισμένο στο προσωπάκι του όταν πάω να τον πάρω αγκαλιά!:cry: Ευτυχώς, στην Ελλάδα η κατανάλωση είναι πολύ μικρή σε σχέση με άλλες χώρες όπως έλεγε, και σκέφτομαι να γίνω χορτοφάγος!(Ή έστω,με ελάχιστο κρέας το χρόνο)

Αχ, τι ωραία photo!! Lactoyla, ευχαριστώ!:P

Μπορεί να μην είμαι χορτοφάγος, τρώω κρέας, έστω και ελάχιστο, αλλά δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται κουνέλι ή λαγό!!! Όπως δεν έχω φάει ότιδήποτε το οποίο πριν από λίγες ώρες πέταγε. Αρρωσταίνω στη σκέψη και μόνο....:sick: :sick::sick:

Μπορεί να μην είμαι χορτοφάγος, τρώω κρέας, έστω και ελάχιστο, αλλά δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται κουνέλι ή λαγό!!! Όπως δεν έχω φάει ότιδήποτε το οποίο πριν από λίγες ώρες πέταγε. Αρρωσταίνω στη σκέψη και μόνο....:sick: :sick::sick:
Συμφωνώ!:)

Αν θέλουμε; :confused: Ειρωνικό ήταν αυτό;:/:
Δεν ήταν ειρωνικό…αλλά πως αλλιώς να το διατύπωνα; Και δεν το έβαλα για να χαρείτε…

Sorry,αλλά έτσι όπως το είδα ήταν λίγο απότομο! Είναι κρίμα να έχεις κουνελάκι και να βλέπεις αυτά τα πράγματα. Μερικές φορές (αν όχι πάντα) αναρωτιέμαι αν Αυτός που μας έφτιαξε (να τρώμε ο ένας τον άλλο) έπαιζε μαζί μας:hmm: :|

Μερικές φορές (αν όχι πάντα) αναρωτιέμαι αν Αυτός που μας έφτιαξε (να τρώμε ο ένας τον άλλο) έπαιζε μαζί μας:hmm: :|
Εγώ αισθάνομαι σίγουρος.
Μπορεί να ήταν και χασισωμένος.

Αυτος που μας εφτιαξε μας εδωσε τη λογικη να κανουμε επιλογες.αν λοιπον Θαναση σε ενοχλει τοσο πολυ να βλεπεις ολα αυτα,κοψε το κρεας.μη θες ομως και να τρως τα κοψιδια αλλα και να κανεις τετοια χαριτωμενα σχολια,ελεος πια:down: :down: :down:
αυτα που λες ερχονται σε αντιθεση μεταξυ τους.εμ λυπασαι τα ζωα,τα τρως ομως.εισαι κατα της χρησης ζωων σε πειραματα παιρνεις ομως φαρμακα.εισαι υπερ της χρησης ανθρωπων ως πειραματοζωα,δεν πας ομως να προσφερεις τον εαυτο σου για πειραματα.μισεις το ανθρωπινο ειδος,αγαπας ομως τον ευατο σου.δεν ειναι λιγο οξυμωρα ολα αυτα??

Ε…ως δημιούργημα ενός χασισωμένου δημιουργού κι εγώ…

Σε χαλάει Θανάση μου κόψτο το ρημάδι:rolleyes:

Σε χαλάει Θανάση μου κόψτο το ρημάδι:rolleyes:
Ναι σιιιιγαααα εσείς οι νορμάλ ε;

Το είδος μου καμάρι μου επέλεξε να την κάνει νωρίς απο τον παράδεισο. Το επιρρεπές είδος στις ουσίες ήταν το δικό σας (λέγε με μήλο).:rolleyes:

ενα αστειο βιντεο με κουνελακια εδω https://www.youtube.com/watch?v=ybVb3t560oY

:lol: :lol:

Τι αφασία βιντεάκι είναι αυτό? Μ'αρέσει που οι κότες του βάζουν σε τάξη!!!:lol: :lol: :lol:

Ε…ως δημιούργημα ενός χασισωμένου δημιουργού κι εγώ…

καλο αυτο,ε?οταν τα βρισκουμε σκουρα να ριχνουμε στους αλλους τις ευθυνες.δεν ξερω για τον δικο σου δημιουργο,αλλα ο δικος μου και ολων των αλλων εδω μεσα ηξερε τι εκανε.ισως γι'αυτο και αυτη η διαφορα νοοτροπιας.

Lightpath βρήκα αυτό εδώ στο tchibo. Είναι ότι πρέπει για το κουνελάκι σου αν έχεις κήπο, ειδικά τώρα που θα φτιάξει ο καιρός για να μην το έχεις περιορισμένο μέσα σ'ένα κλουβάκι. Δυστυχώς υπάρχει μόνο Γερμανία και Αγγλία απ'όσο ξέρω. Αν έχεις κανέναν να στο φέρει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back