KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
Η KOKKINIKLOSTI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
29-03-07
15:35
Πολύ ωραίο αυτό!!! Όμως παρόμοια μπορούμε να παραγγείλουμε και απο τα μαγαζιά, αρκει να τα έχουν στους καταλόγους των προμηθευτών τους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
30-03-07
14:04
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
30-03-07
14:21

Mika
Δραστήριο μέλος
Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα.
30-03-07
14:25
βρε το ατιμο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
30-03-07
17:48

Pixiemel
Νεοφερμένο μέλος
Ο Pixiemel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
15-03-08
12:41
Κωνικλοαποριες 
KOKKINIKLOSTI,και εγω θα αγορασω κουνελακι νανο σημερα και σαν καινουργια μαμα(για το κουνελακι) θελω να του δωσω οτι καλυτερο, σωστη φροντιδα αγαπη και χαρα. μπορω και εγω σε παρακαλω να επικοινωνησω μαζι σου στο μσν? η βοηθεια σου μου φαινεται πολυ χρησιμη!

KOKKINIKLOSTI,και εγω θα αγορασω κουνελακι νανο σημερα και σαν καινουργια μαμα(για το κουνελακι) θελω να του δωσω οτι καλυτερο, σωστη φροντιδα αγαπη και χαρα. μπορω και εγω σε παρακαλω να επικοινωνησω μαζι σου στο μσν? η βοηθεια σου μου φαινεται πολυ χρησιμη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum