Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή μάλλον ξέρω για ποιο πετ μιλάς, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για την κτηνιατρική περίθαλψη που παρέχεται εκεί. Τα περισσότερα pet shops που γνωρίζω συνεργάζονται με τελειόφοιτους Κτηνιατρικής, κοινώς φοιτητές στο τελευταίο έτος της σχολής τους. Καλύτερα να ψάξεις έναν κτηνίατρο από αυτούς που προτείνονται από τα μέλη του φόρουμ![]()
Όχι έχουμε κτηνίατρο... Δεν είναι αυτό το θέμα...
Desdemona
Διάσημο μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιο είναι το θέμα;![]()
Ότι δεν πρόσεξαν καν ότι έχει κι άλλο νύχι. Δεν φαίνεται αλλά αυτό πάει να πει ότι δεν την εξέτασαν προσεχτικά. Αν δηλαδή την εξέτασαν...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι τα pet shop δεν έχουν καλούς κτηνιατρους! Της φιλοζωικής εμένα με έχουν ικανοποιήσει!Γεια σας! Ξέχασα να σας πω μ' αυτά και μ'αυτά ότι μάλλον στα pet-shop παρ'όλου που υπάρχουν και καλά τα οποία θεωρούνται αξιόπιστα δεν διαθέτουν καλούς κτηνιάτρους... Η Λουλού στο πίσω δεξί της πόδι έχει αντί για 5 νύχια όπως οι άλλες γάτες έχει 6 το έκτο νύχι της είναι κοντά στο πατουσάκι της το οποίο χρειάζετε ενγχειρηση για να βγει... Οπότε την άλλη εβδομάδα η Λουλού θα ενγχειριστει![]()
Elena_p
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΑΛΛΟ ο Κτηνίατρος
ΑΛΛΟ το PET SHOP - shop όπως κατάστημα...
γιατί να πάμε σε σούπερ μάρκετ , να να μάθουμε να μαγειρεύουμε ??
ή σε εμπορικό κατάστημα ρούχων να μάθουμε να ράβουμε???
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε....

Αλλα τα ΔΥΟ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ....

ruko
Διάσημο μέλος
geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Όχι, τα πετ σοπ συνεργάζονται με κτηνιάτρους, γιατί είναι υποχρεωμένα από το νόμο (γκουχ) να πουλάνε εμβολιασμένα (γκουχ) και υγιή (ξανάμανα γκουχ) ζώα.

!!!Για αυτό η puca το σκυλάκι μας που ήταν απο pet shop βγήκε τρελό;
ruko
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Όχι, τα πετ σοπ συνεργάζονται με κτηνιάτρους, γιατί είναι υποχρεωμένα από το νόμο (γκουχ) να πουλάνε εμβολιασμένα (γκουχ) και υγιή (ξανάμανα γκουχ) ζώα.
Καλέ Χριστός Ρούλα!!!!!!!!!!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
καταλαβαινετε τι γινεται!
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΟΛΕ!!!!!!!!
ΥΓ. Κυρία στο τρόλεϊ... εγώ το παιδί (ΚϊΚΗΣ) στην γατοφόρο....
Το κοίταγε και του γέλαγε και του έκανε ψιψι.... ανοίγω και εγώ λίγο να τον δει καλύτερα....
και με ρωταέι το Θεικό..
--- ΣΙΑΜ ειναι???????/
--Φυσικά της λέω !!!! διασταύρωση με ασπρόμαυρη Σφίγξ!!!!!!!!

Με κοίταγε αποσβολωμένη και σκούνταγε μια δίπλα να κοιτάξει και αυτή!!!!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Συμφωνω απολυτα για τα πετ-σοπ, εδω ενα στον Πειραια πουλαει και καλα γατακι βιρμανιας, μονο που αυτο ειναι πορτικαλι!!! Ειναι μερικοι πολύ απατεώνες!!![]()
Βασικά υπάρχει μια νέα ποικιλία σε Βιρμανικές γάτες που είναι red point. Αυτή στη φωτογραφία.
ruko
Διάσημο μέλος
Βασικά υπάρχει μια νέα ποικιλία σε Βιρμανικές γάτες που είναι red point. Αυτή στη φωτογραφία.
Δεν ξέρω αν είναι αναγνωρισμένη (αυτά τα ξέρετε καλύτερα εσείς), αλλά κάτι μου λέει ότι η γάτα του συγκεκριμένου πετ σοπ δεν ανήκει σ' αυτή την ποικιλία.

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
οντως υπαρχει αυτη!εχουμε βαλει πολλες τετοιες φωτογραφιες στο θεμα μας (βιρμανακια), ειναι ενα απο τα χρωματα της βιρμανης!Βασικά υπάρχει μια νέα ποικιλία σε Βιρμανικές γάτες που είναι red point. Αυτή στη φωτογραφία.
![]()
Elena_p
Δραστήριο μέλος
τωρα που λεμε για πετ σοπαδες!πηγε μια κυρια ενα γατακι σε ενα κτηνιατρείο!λεει "γεια σας, σας εφερε το περσικο γατακι μου να το εξετασετε", ωραια της λενε, που ειναι το γατακι?, να το λεει η κυρια, πού? εδω! μα αυτο δεν ειναι περσικο, (παιδια κλασικο κεραμυδογατο, αυτα τα τιγρε)! αχου λεει η κυρια δεν ειναι η κοπελιτσα μας περσικια?ποια κοπελιτσα, της λένε?αυτη!μα αυτο ειναι αγορακι!αααα! η κυρια, καλα εμεις το αγαπαμε και ας το αγορασαμε για κοριτσι περσικο!καταλαβαινετε τι γινεται!
![]()
Μα βρε παιδιά, καλά μας κάνουν αφού πάμε και αγοράζουμε (και ακριβοπληρώνουμε!) γάτες χωρίς να έχουμε ιδέα. Θέλει κάποιος γάτα ράτσας? Ωραία. Ας ψάξει πρώτα να βεβαιωθεί ότι ξέρει τι αγοράζει..δηλαδή έλεος, αν δεν έχεις ξαναδεί περσική γάτα στη ζωή σου, πώς πας και την αγοράζεις? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Αν πάλι δε σε ενδιαφέρει να είναι ράτσας, πάρε ένα κεραμυδογατακι από τα τόσα που υπάρχουν.
Αλλά ΚΑΙ να πληρώσεις ΚΑΙ να μην ξέρεις για τι πληρώνεις, είναι άνω ποταμών!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool