Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω αν είναι αναγνωρισμένη (αυτά τα ξέρετε καλύτερα εσείς), αλλά κάτι μου λέει ότι η γάτα του συγκεκριμένου πετ σοπ δεν ανήκει σ' αυτή την ποικιλία.![]()
ειναι αναγνωρισμενη κανονικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Ούτε υπάρχει στην Ελλάδα συνείδηση για το τι είναι φυλή και τι εκτροφή. Απλώς οι περισσότεροι θέλουν ένα ζώο με κάποια συγκεκριμένα μορφολογικά χαρακτηριστικά ή ένα ζώο-σύμβολο στάτους (κυρίως στα σκυλιά αυτό). Τώρα το τι είναι στην πραγματικότητα το ζώο, ο θεός κι η ψυχή του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
και μετα το εριξε στον εκτροφεα οτι του εστειλε λαθος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον πέτυχαν λυκόσκυλοεδω πετ σοπ πουλησε θηλυκο λυκοσκυλο για αρσενικο και ηταν και 3 μηνωνκαι μετα το εριξε στον εκτροφεα οτι του εστειλε λαθος
![]()

Κάποιοι θέλανε γιορκσάιρ toy θηλυκό και αγόρασαν σνάουτσερ μεσαίο και αρσενικό και το pedigree το περιμένουνε εδώ και 3 χρόνια

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Κόκερ σπάνιελ ζήτησα!!!!

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί εγώ πως νομίζετε ότι απέκτησα τα χρυσόψαρα (Θεός σχορέσ'τα!) ???
Κόκερ σπάνιελ ζήτησα!!!!![]()

Κοντά έπεσες....έχουν στόμα, μάτια, ουρά

Πολύ δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκεινη την ωρα ερχοταν και η ιδιοκτητρια, η υπάλληλος καθάριζε τα σκυλακια και μολις την ειδε εδωσε αναφορα τι κανουν τα σκυλακια,εβγαλε ενα σημειωματαριο κ της ελεγε ποσο εφαγε το καθε ενα κλπ... μετα μου δωσαν ενα σωρο συμβουλες για τις γατες και οι δυο και η πρωτη ποια ηταν???? Στειρωσε το γρηγορα αν θες το γατακι σου να ειναι καλα και να μην φυγει!!!!!
υπαρχουν κ εξαιρεσεις λοιπον ....
Desdemona
Διάσημο μέλος
Στείλε καλέ κοπελιά σε πμ αυτό το πετ!παντως προχθές που λόγω των απεργιων πηγα στο κοντινότερο πετ σοπ για τροφη σε γνωστη αλυσιδα.... πραγματι επαθα πλακα!
Εκεινη την ωρα ερχοταν και η ιδιοκτητρια, η υπάλληλος καθάριζε τα σκυλακια και μολις την ειδε εδωσε αναφορα τι κανουν τα σκυλακια,εβγαλε ενα σημειωματαριο κ της ελεγε ποσο εφαγε το καθε ενα κλπ... μετα μου δωσαν ενα σωρο συμβουλες για τις γατες και οι δυο και η πρωτη ποια ηταν???? Στειρωσε το γρηγορα αν θες το γατακι σου να ειναι καλα και να μην φυγει!!!!!
υπαρχουν κ εξαιρεσεις λοιπον ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool