Αχ, τι θα κάνω;

πωπω πανω στα νευρα του τελικα λεει πολλα κανεις σημερα της ειπε συγνωμη κοριτσακι μου κ.λ.π.
:up: :up: :up:

τι εγινε την πηγες στο γιατρο;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εγινε τελικα; Ολα καλα; :hmm:
Παντως και η δικη μου εγινε πολυ αγρια και υποθετω οτι ειναι εγκυος ή μου κραταεο κακια που τηνπηγα στο σιαμεζο...(σιγα να μην ειναι αυτο, αλλα λεμε τωρα....)

Και την δικια σου κατι στο σωμα της την κανει επιθετικη, σιγουρα.

Μπορει ομως ν α μην ειναι κατι ανυσυχητικο. Μια φιλη μου που εχει χρονια γατες μου ειπε οτι καμια φορα για καποιον λογο γινονται επιθετικες και μετα ηρεμουν. Κυριως οι θυληκες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω με την aiorasky. Ετσι συμπεριφερέται και η δικια μου, οπως εμεις οι γυναικες μια φόρα τον μήνα έχουμε τις "μέρες" μας :redface: :rolleyes: .
Αρα το παθαινουν ολες οι θηλυκιες. Βεβαια πρώτη φόρα στην ζωή μου φροντιζω γατούλα :happy:...

:P Εμείς να δείτε τι τραβάμε με τον Όμορφο κυνδινεύει ο Πρίγκιπάς να γίνει γιοσουφάκι:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ολα ενταξει με τη πατουνα;;;;;

ολα καλα ηρεμισε αλλα εχει πεσει πολυ δουλεια κ δεν προλαβαινω να την παω στον γιατρο

στην περιπτωση που δεν τιθεται θεμα οιστρου και στειρωσης[λογω ηλικιας]για ποιο λογο μπορει να εκδηλωσει ενα γατακι επιθετικη συμπεριφορα-ειναι δυνατον η επισκεψη στο σπιτι καποιου που ισως καταλαβαινει οτι δεν την παει καθολου να την αναστατωσει για το επομενο 24ωρο...:(

Νομίζω ότι είναι πιθανό, ιδίως αν αυτό το άτομο κάνει κάποια κίνηση που το τρομάξει ή του συμπεριφερθεί με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει...

Νομίζω ότι είναι πιθανό, ιδίως αν αυτό το άτομο κάνει κάποια κίνηση που το τρομάξει ή του συμπεριφερθεί με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει...
δεν ξερω μωρε τι επαθε-παντως κινηση το ατομο δεν εκανε,σιγουρα-αλλα απο ενστικτο και μονο ισως φοβηθηκε και παρεμεινε κρυμμενη κατω απο τον καναπε οση ωρα ηταν στο σπιτι μου..μετα βγηκε και αρχισε να τρεχει και να πηδαει απο καναπε σε καναπε-να κανει καμπουρα[οπως οταν νευριαζουν οι γατες]να περναει διπλα απο το κεφαλι του αντρα μου και να του χτυπαει το προσωπο και να φευγει-να μην καθεται σε κανεναν μας[με νυχιασε οταν πηγα να την καθησυχασω]ωσπου εφαγε και μια τουμπα μονη της και εσκασε κατω και μετα αγριεψε παραπανω..το δε βραδυ την ωρα που κοιμομασταν παλι χτυπησε με νυχι στο προσωπο τον αντρα μου-δαγκωνε νευριασμενη[κανονικη επιθεση] χθες παντως και παλι βρηκε τον καλο της εαυτο-με τα χαδια κτλ-γιατι ομως συνεβει ολο αυτο:hmm:

μετα βγηκε και αρχισε να τρεχει και να πηδαει απο καναπε σε καναπε-να κανει καμπουρα[οπως οταν νευριαζουν οι γατες]
Αυτά πάντως τα κάνει καθημερινά η Αρήθα όταν παίζει... :rolleyes: Η "καμπούρα", η φουντωμένη ουρά και τα πηδήματα στο πλάι (σαν τον κάβουρα) είναι παιχνίδι για τα μικρά γατάκια, δε σημαίνει ότι έχει νεύρα ή κάτι άλλο... Απλά λυσσάει γιατί έχει πολλή ενέργεια και πρέπει να τη διοχετεύσει κάπου . Αν ήταν στο φυσικό της περιβάλλον θα σκαρφάλωνε δέντρα, θα πάλευε με τα αδερφάκια της και θα κυνηγούσε. Στο σπίτι, αναγκαστικά την πληρώνουν τα παιχνίδια της ή ο καναπές (στην καλύτερη περίπτωση) ή τα χέρια και τα πόδια μας (στη χειρότερη ) Μεγαλώνοντας ηρεμούν και αραιώνουν τα επεισόδια λύσσας...:)

Αυτά πάντως τα κάνει καθημερινά η Αρήθα όταν παίζει... :rolleyes: Η "καμπούρα", η φουντωμένη ουρά και τα πηδήματα στο πλάι (σαν τον κάβουρα) είναι παιχνίδι για τα μικρά γατάκια, δε σημαίνει ότι έχει νεύρα ή κάτι άλλο... Απλά λυσσάει γιατί έχει πολλή ενέργεια και πρέπει να τη διοχετεύσει κάπου . Αν ήταν στο φυσικό της περιβάλλον θα σκαρφάλωνε δέντρα, θα πάλευε με τα αδερφάκια της και θα κυνηγούσε. Στο σπίτι, αναγκαστικά την πληρώνουν τα παιχνίδια της ή ο καναπές (στην καλύτερη περίπτωση) ή τα χέρια και τα πόδια μας (στη χειρότερη ) Μεγαλώνοντας ηρεμούν και αραιώνουν τα επεισόδια λύσσας...:)
:hmm: καθημερινα κανει λυσσες-τρεχει ψιλοδαγκωνει και πηδαει μονο που προχθες ηταν πολυ αγριεμενη-λες και μας φοβοταν και εμας-δε δεχοταν ουτε αγγιγμα για κανα 20 ωρο και μας την επεφτε κανονικα-ο αντρας μου νευριασε-εγω παλι τη λυπομουν γιατι εδειχνε πολυ ανησυχη και φοβισμενη...ηταν αλλιως ρε παιδι μου-ευχομαι να μην το ξαναπαθει γιατι δεν μου αρεσει να την βλεπω ετσι-στεναχωριεμαι,,,ασε που τα πηρε και ο αλλος-ευτυχωςχθες βραδυ του κανε γλυκες και συγχωρεθηκαν

Πάντως, αν θέλετε να γλιτώσετε τις γρατσουνιές κ τα δαγκώματα μην την παίζετε ποτέ άγρια κ μη χρησιμοποιείτε ποτέ τα χέρια σας, αλλά πάντα ένα παιχνίδι (σπάγκο, κορδέλα, μπαλάκι κ.λπ.). Μην της αγριεύετε, αλλά με σταθερό κ ήρεμο τόνο να την απομακρύνεται και να την αγνοείτε όταν κάνει κάποια τέτοια επίθεση. Επίσης δεν χρειάζεται να φοβόσαστε ή να θυμώνετε, το αντιλαμβάνεται κ αγριεύει περισσότερο - αυτή απλώς παίζει κ δεν καταλαβαίνει ότι κάνει κάτι κακό.

Πάντως, αν θέλετε να γλιτώσετε τις γρατσουνιές κ τα δαγκώματα μην την παίζετε ποτέ άγρια κ μη χρησιμοποιείτε ποτέ τα χέρια σας, αλλά πάντα ένα παιχνίδι (σπάγκο, κορδέλα, μπαλάκι κ.λπ.). Μην της αγριεύετε, αλλά με σταθερό κ ήρεμο τόνο να την απομακρύνεται και να την αγνοείτε όταν κάνει κάποια τέτοια επίθεση. Επίσης δεν χρειάζεται να φοβόσαστε ή να θυμώνετε, το αντιλαμβάνεται κ αγριεύει περισσότερο - αυτή απλώς παίζει κ δεν καταλαβαίνει ότι κάνει κάτι κακό.
οι γρατζουνιες και τα δαγκωματακια ειναι στο προγραμμα-γατακι ειναι-αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν παιχνιδι-εδειχνε φοβισμενη-αγριεμενη-ηταν ορθια η τριχα της-κτλ-εγω δεν της θυμωσα-αντιθετα στεναχωρεθηκα[δεν εδειχνε καλα με αυτο που εκανε] και της μιλουσα τρυφερα και οταν προσπαθησα να την ηρεμησω μου την εμπηξε και εφυγε σφαιρα-δεν φωναξα για να μην την αγριεψω κ αλλο-απλα αναρωτιεμαι αν η παρουσια καποιου που την αντιπαθει μπορει να την επηρεασει τοσο πολυ...:hmm:

Μπορεί πράγματι να φοβήθηκε κάτι - όχι κατ' ανάγκη τον επισκέπτη σας, αλλά κάτι που το ξέρει μόνο αυτή :P και να ξέσπασε σε εσάς.
Είναι και μικρούλα απ' ό,τι καταλαβαίνω.
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επαναληφθεί, αλλά αν ξαναγίνει η καλύτερη αντιμετώπιση, είναι να την αγνοήσεις και να φύγεις από κοντά της μέχρι να ηρεμήσει. Και φυσικά να βρεις τι την ενοχλεί.

απλα αναρωτιεμαι αν η παρουσια καποιου που την αντιπαθει μπορει να την επηρεασει τοσο πολυ...:hmm:
Η παρουσία απλώς δεν ξέρω :hmm: Πάντως, όταν βρίσκεται κάποιος στο σπίτι που την αντιπαθεί φρόντισε να είσαι πάντα παρούσα ή απομόνωσέ την σ' ένα δωμάτιο μέχρι να φύγει αυτός.

Μπορεί πράγματι να φοβήθηκε κάτι - όχι κατ' ανάγκη τον επισκέπτη σας, αλλά κάτι που το ξέρει μόνο αυτή :P και να ξέσπασε σε εσάς.
Είναι και μικρούλα απ' ό,τι καταλαβαίνω.
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επαναληφθεί, αλλά αν ξαναγίνει η καλύτερη αντιμετώπιση, είναι να την αγνοήσεις και να φύγεις από κοντά της μέχρι να ηρεμήσει. Και φυσικά να βρεις τι την ενοχλεί.
:( αυτο θελω να καταλαβω-τι την οδηγησε ως εκει-παντως ηταν εντελως διαφορετικη απο οτι ειναι-λες και ανοιξε η πορτα κ μπηκε ενα γατακι απο εξω που δεν ειχε επαφη ποτε του με ανθρωπο κ ειναι αγριεμενο και φοβισμενο..χθες μετα απο ολα αυτα ηρθε με φορα στο κρεβατι και μου εγλυφε το προσωπο με μανια-και μετα κοιμηθηκε πανω στο χερι μου και καποια στιγμη στον υπνο της αρχισε να μου βυζαινει το δακτυλο:inlove: :baby: εκει ελυωσα...

Περίμενε να δεις αν θα ξαναγίνει. Μπορεί να ήταν κάτι τελείως κουφό, πχ να είδε κάτι απ' το μπαλκόνι.
Άντε, σου εύχομαι να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά. :)

Ο σιαμέζος μας ο Ηρακλής, αγρίευε έτσι όπως λες -γινόταν αγνώριστος, σα να 'ταν άγριο ζώο- όποτε βρισκόταν έξω απ' την πόρτα του σπιτιού. Παραμόνευε πότε θα ανοίξουμε την πόρτα για να πεταχτεί στις σκάλες της πολυκατοικίας και μετά έτρεχε και κρυβόταν στο υπόγειο σε τόσο άγρια κατάσταση που μόνο κουκουλώνοντάς τον με κουβέρτα μπορούσαμε να τον μαζέψουμε. Έκανε σα να μη μας γνώριζε... :/: Μετά, με το που μπαίναμε στο σπίτι και κλείναμε την πόρτα, ηρεμούσε σε κλάσματα δευτερολέπτου, ως δια μαγείας :blink: Ευτυχώς, τώρα που είναι μεγάλος πια τα 'χει κόψει αυτά τα χούγια.;) Είναι πάντως και θέμα χαρακτήρα του κάθε γατιού, το πόσο εύκολα θυμώνουν ή αγριεύουν :hmm:Φαίνεται ότι και η δικιά σου είναι ταμπεραμεντόζα... :cool:

Πραγματικα το πιθανοτερο ειναι κατι να την ενοχλησε που ισως να μη το καταλαβεις και ποτε. Λογικα αφου δεν ειναι γενικοτερα επιθετικη δεν θα εχεις προβλημα.
:) :) :)

Πραγματικα το πιθανοτερο ειναι κατι να την ενοχλησε που ισως να μη το καταλαβεις και ποτε. Λογικα αφου δεν ειναι γενικοτερα επιθετικη δεν θα εχεις προβλημα.
:) :) :)
ναι μωρε καλη ειναι-ενταξει σαν μωρακι παιζει λιγο ατσαλα-γρατζουναει-δαγκωνει αλλα φαινεται οτι ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι και μου αρεσει κιολας που την βλεπω μα τοση ενεργεια πλεον-ποια αυτη την μπουκιτσα που βρηκα πριν εναμιση μηνα---προχθες ηταν για λυπηση,,εδειχνε και η ιδια οτι κατι την φοβησε-και δεν ηξερα τι να κανω για να την ηρεμησω--τελος παντων θα φανει;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back