tuxeroulis
Νεοφερμένο μέλος
Υπολογίζω ότι είναι 1.5 με 2 μηνών..
'Ηθελα να ξέρω, όταν κάνει κακά του είναι νερουλά, από τι μπορεί να είναι; Του δίνω ξηρά τροφή την οποία έχω μαλακώσει σε νερό, επίσης και γαλατάκι χλιαρό..
Αύριο σκοπεύω να τον πάω για εμβόλια σε κάποιον κτηνίατρο και να δω και γιατί τα κακά του είναι έτσι, αλλά επειδή δεν έχω πολλά χρήματα κι είμαι φοιτήτρια..

Εάν ξέρει κανείς κάποιον κτηνίατρο ο οποίος δεν παίρνει πολλά για εμβόλια, είναι κρίμα το καημένο, θέλω πολύ να το κρατήσω πάντως, εάν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει
θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ..
"Τυχερούλης"..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tuxeroulis
Νεοφερμένο μέλος
Για την ώρα διάβασα στο net ότι καμιά φορά είναι νερουλά επειδή αλλάζει περιβάλλον η κι από την ξηρά τροφή, κι ότι θέλει να του βράσω ρύζι με κοτόπουλο το οποίο κάνω, εύχομαι να "βοηθήσει"..
Wish με luck..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
σε αυτο το σαιτ μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες αλλα και να παρεις τηλ για περισσοτερες www.ailouros.gr
Γραψε με ελληνικούς χαρακτήρες (κανονας του φορουμ)
γενικα τα εμβολια δεν ειναι ακριβα μην τρομαζεις και σιγουρα μπορεις να βρεις εναν γιατρο κοντα σου δες και εδω
ευχομαι να ειναι καλα και σου κραταει απο δω και περα παρεα!
Βαλε μας και καμια φωτο οταν μπορεσεις!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εάν μπορείτε να μου πείτε πόσο κάνουν τα εμβόλια,
Για την ώρα διάβασα στο net ότι καμιά φορά είναι νερουλά επειδή αλλάζει περιβάλλον η κι από την ξηρά τροφή, κι ότι θέλει να του βράσω ρύζι με κοτόπουλο το οποίο κάνω, εύχομαι να "βοηθήσει"..
Wish με luck..![]()
Ειναι ενα γατακι που ζουσε εξω, σιγουρα θα εχει παρασιτα και θα θελει φαρμακα οποτε πρεπει να το δει συντομα γιατρος ...
καλη σας τυχη και παλι!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Γάλα να σταματήσεις να του δίνεις καθότι δημιουργεί διάρροια από τη στιγμή που του δίνεις τροφή (για γατάκια να πάρεις) δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Τα εμβολια κοστίζουν νομίζω μεταξύ 30-40 ευρώ και τώρα που ειναι μικρό θα πρεπει να γίνει ένα σε λίγο καιρό και ενα ακόμη σε ένα μήνα περίπου. Μετά απλά μια φορά το χρόνο. Βεβαια η διαρροια που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται και σε ενδοπαράσιτα οπότε θα χρειαστεί και αποπαρασίτωση το γατιδάκι.
Τα εξοδα δεν ειναι τραγικά απλά να σκεφτείς οτι με το γατακι αυτό θα περασεις το πιθανότερο τα επομενα 10 χρόνια από τη ζωή σου, θα χρειαστεί στείρωση κάποια περίθαλψη ενίοτε και φυσικα παρακολούθηση και φροντίδα. Θα ήθελες να τα προσφέρεις αυτά τα πράγματα; Το ρωτάω επειδή λες ότι είσαι φοιτήτρια, πράγμα που συνεπάγεται αρκετές μετακινήσεις. Ας πουμε όταν τελειώσεις με τις σπουδες σου θα μπορεσεις να το πάρεις μαζί σου φεύγοντας; Αν σε όλα αυτά απαντάς θετικά προτείνω μια πρώτη επίσκεψη στον Αιλουρο για να κάνεις μια καλή αρχή και ενα check up και ίσως και τον πρωτο εμβολιασμό, να ρωτήσεις κάποια θεματα που σε ενδιαφερουν όπως τροφη αποπαρασιτώσεις και λοιπα και εδω είμαστε και εμείς

Υ.Γ. Θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις στα ελληνικά το μήνυμά σου.
aretha
Περιβόητο μέλος
Εκτός από τα παράσιτα (που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει), μάλλον φταίει και το γάλα που του δίνεις. Το αγελαδινό δεν είναι κατάλληλο για τις γάτες, γιατί οι περισσότερες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Αφού τρώει την ξηρή τροφή, περιορίσου σ' αυτήν (και το κοτόπουλο επίσης είναι πολύ καλό).
Ρίξε μια ματιά και στα Άρθρα, θα σου λύσουν αρκετές απορίες.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

tuxeroulis
Νεοφερμένο μέλος
ειναι ενα ζουζουνι κ μισο, εαν κ χθες το εφερα στην ζωη μου,το λατρευω σαν τρελη,
σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας, να ειστε καλα,
(και χιλια συγγνωμη για τους λατινικους χαρακτηρες πριν..)
ευχομαι και εσεις και τα ζουζουνια σας καθε καλο απο τα βαθη της καρδιας μου.
φιλακια πολλα..
.πολυ ωραιο φορουμ παντως, χαιρομαι που βρηκα κοσμο που τα αγαπαει τοσο πολυ οπως εγω κ οι οικογενεια μου.

:kiss::cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος

Καλή συμβίωση από δω και στο εξής!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Είμαι σίγουρη οτι θα περάσετε όμορφα μαζί !!
΄Τυχερούλη που το βρήκες....

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμάν βρε παιδιά, το μπερδέψατε το κορίτσι όσον αφορά το κόστος για εμβολιασμό. Μία της λέτε γύρο στα 20 ευρώ, μία της λέτε 30-40 ευρώ. Ελπίζω μόνο ο-η επόμενος-η που θα απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση να μην ξεπεράσει το 50αρικο
. Μαζί με την κοπέλα μπερδέψατε και μένα. Τελικά πόσο κοστίζει πάνω κάτω ο εμβολιασμός; Γιατί άμεσα θα απασχολήσει και μένα. Συγχαρητήρια και από μένα που έσωσες το γατάκι. Συμβουλές δεν μπορώ να σου δώσω για δύο λόγους. 1ον γιατί το δικό μου ακόμα δεν έχει φτάσει σε αυτήν την ηλικία (είναι λιγότερο από μήνα) και 2ον από όσα λες διαπιστώνω ότι εσύ έχεις μεγαλύτερη πείρα από ότι έχω εγώ σχετικά με γατάκια. Το πιο πιθανό στην πορεία να χρειαστώ εγώ κάποιες συμβουλές από εσένα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αμάν βρε παιδιά, το μπερδέψατε το κορίτσι όσον αφορά το κόστος για εμβολιασμό. Μία της λέτε γύρο στα 20 ευρώ, μία της λέτε 30-40 ευρώ. Ελπίζω μόνο ο-η επόμενος-η που θα απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση να μην ξεπεράσει το 50αρικο. Μαζί με την κοπέλα μπερδέψατε και μένα. Τελικά πόσο κοστίζει πάνω κάτω ο εμβολιασμός; Γιατί άμεσα θα απασχολήσει και μένα. Συγχαρητήρια και από μένα που έσωσες το γατάκι. Συμβουλές δεν μπορώ να σου δώσω για δύο λόγους. 1ον γιατί το δικό μου ακόμα δεν έχει φτάσει σε αυτήν την ηλικία (είναι λιγότερο από μήνα) και 2ον από όσα λες διαπιστώνω ότι εσύ έχεις μεγαλύτερη πείρα από ότι έχω εγώ σχετικά με γατάκια. Το πιο πιθανό στην πορεία να χρειαστώ εγώ κάποιες συμβουλές από εσένα.
Βασικά το κόστος των εμβολίων έχει να κάνει με τον γιατρό..... Αλλά αυτό που θα σου πω εγώ να κρατήσεις έιναι το 30-40 γιατί εμένα τόσο μου κόστιζαν τα εμβόλια με την μία αμπούλα που της έβαζε αλλά αυτά φυσικά τον πρώτο χρόνο με τά τον 2ο θα έχεις μόνο μία επανάληψη 1 φορά τον χρόνο όλο όλο.......Δεν είναι τρομερό...
moukelis
Επιφανές μέλος
Για τα εμβόλια είναι όντως ανάλογα τον κτηνίατρο.Η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάλει και αποπαρασίτωση από εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα,γι'αυτό βγαίνει γύρω στα 30.Στην αρχή μόνο για τα εμβόλια είναι αυτά τα ποσά,μετά δε σου φαίνεται.Κι ε΄γω φοιτήτρια ήμουν όταν πήραμε τον Έκτορα και μια χαρά τα βολέψαμε.Να σου ζησει!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος
Τώρα που μεγάλωσαν και χρειάζονται 1φορά τον χρόνο η τιμή είναι 20ε.
Συγκριτικά με αυτά που διάβασα από άλλους γατόφιλούς μου φαίνεται οτι είναι φθηνος ο κτηνίατρός μας..ίσως επειδή είμαστε επαρχία..τι να πω?
Καλημέρα!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνώ και γω οτι ειναι ανάλογα με τον κτηνίατρο. 2φορές που χρειάστηκε να εμβολιάσω μωράκια ο κτηνίατρος μου πήρε συνολικά -και για τα επαναληπτικά- 40ε για το καθένα..
Τώρα που μεγάλωσαν και χρειάζονται 1φορά τον χρόνο η τιμή είναι 20ε.
Συγκριτικά με αυτά που διάβασα από άλλους γατόφιλούς μου φαίνεται οτι είναι φθηνος ο κτηνίατρός μας..ίσως επειδή είμαστε επαρχία..τι να πω?
Καλημέρα!
Μπορεί!!! Αλλά από εμπειρία σου λέω οτι γενικά η επαρχεία είναι ακριβή, μπορεί να πέσατε στην περίπτωση!!!

natalo9
Δραστήριο μέλος
Μπορεί!!! Αλλά από εμπειρία σου λέω οτι γενικά η επαρχεία είναι ακριβή, μπορεί να πέσατε στην περίπτωση!!![/quote
Ίσως..μάλλον είναι φιλική τιμή λόγω γνωριμίας μας από μωρά με τον κτηνίατρό μας..
Αλλά και από άλλους γνωστούς μας, γενικά η Πιερία δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή σε αυτόν τον τομέα..Ας ειμαστε και κάπου πιο οικονομικοί..!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool