ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Γατάκι με τραυματισμένο μάτι!!! SOS!!!

Dimitra_Zuzu

Νεοφερμένο μέλος

Η Dimitra_Zuzu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 79 μηνύματα.
Εδω και καιρο φιλοξενω ενα μικρο γατακι που ειχα βρει με ερπητοιο στο ματι και το οποιο ακολουθει ακομα αγωγη με αλοιφη με την ελπιδα να σωσουμε το λοβο τουλαχιστον. Την Πεμπτη ηταν να κανουμε την επομενη επισκεψη στον κτηνιατρο προκειμενου να παρακολουθησει την προοδο του και να δουμε τι θα κανουμε στη συνεχεια! Το προβλημα ειναι οτι μολις τωρα η μεγαλη μου γατα του επιτεθηκε και του τραυματησε το ματι που εχει το προβλημα!! Ημουν μεσα εκεινη τη στιγμη και ακουσα νιαουρισματα, παω στην κουζινα και το βλεπω μαζεμενο στη γωνια και κηλιδες υγρου πανω στο μοκετακι! Το ματακι του που δεν το εκλεινε λογω της προεξοχης τωρα το εχει κλεισει και βλεπω οτι εχει τρεξει υγρο ανακατεμενο με λιγο αιμα(ειναι ελαφρως ροζουλι δηλαδη)!! Πρεπει να το ποναει πολυ το ψυχακι μου απο την τρομαρα του κρυφτηκε κατω απο το τραπεζι και δεν με αφηνει να του καθαρισω το ματακι με λιγο βαμβακι ουτε καν να το πλησιασω κοντα! Με αφηνει να το χαιδεψω αλλα ως εκει! Βοηθειστε με δεν ξερω τι να κανω!! Καποιο παυσιπονο εστω που να κανει να του δωσω οτιδηποτε!!:cry_x::cry_x::cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!Γατακι με τραυματισμενο ματι!!! SOS!!!

καλύτερα να επικοινωνήσεις με κάποιον κτηνίατρο! δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω αλλα αυτη την ωρα δεν απανταει!!! Τωρα εχει κατσει μαζι με τα αλλα μου γατακια στον καναπε και ειναι ηρεμο αλλα πρεπει να ποναει πολυ ακομα... Αυριο θα ειμαι πρωι πρωι στο γιατρο αλλα τουλαχιστον μηπως γνωριζετε αν μπορω να του δωσω κατι να ποναει λιγοτερο? Δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα...Δεν εχει τρεξει αλλο υγρο απο το ματι ουτε αιμα αλλα δεν ξερω ποια ειναι η κατασταση γιατι το εχει κλεισει...:worry: Νομιζω οτι πρεπει η προεξοχη που ειχε να εσπασε, σαν μπιμπικι καπως...ομως αμα δεν το ανοιξει δεν μπορω να ειμαι σιγουρη...:'(:'( Δεν θελω να το ζορισω να το ανοιξει κιολας, δεν θελω να το πονεσω...φοβαται το καημενο οταν παω να το χαιδεψω και περναει κοντα το χερι μου τραβιεται αποτομα πισω....:cry_x:

εκτος απο φυσιολογικο ορο δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο,καλλυτερα να κανετε υπομονη ως το πρωι να πατε στο γιατρο,ευχομαι να μην ειναι σοβαρο!καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα σας!

Γράψε μας νέα όταν μπορέσεις.
Περαστικά στο μικρούλη.

Πήγατε στο γιατρό? Τι σας είπε?

Ολα καλα με την μικρουλα μου!! Ευτυχως πηρε μονο το "μπιμπικι" που ειχε δημιουργηθει απο τον ερπη κατα τ'αλλα ο βολβος ειναι οκ! Συνεχιζουμε ακαθεκτοι την θεραπεια!!:clapup: Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!! Πραγματικα τα ειχα παιξει εκεινη την ωρα κυριως γιατι δεν μπορουσα να κανω κατι να μην ποναει!! Ευτυχως τελος καλο!!:D (Οσο για την κακιστρουλα Ζουζου μου τωρα απο μακρια και αγαπημενοι εχω το νου μου συνεχεια!!:look:)

δηλαδη αν καταλαβα καλα ο γατος απλα του εσπασε το μπιμπικι ε?χεχε!ολα καλα λοιπον!

Ουφ, πάλι καλά!
Περαστικά στη μικρούλα!

Ευχαριστουμε!! Πρακτικα ναι, οταν το "σφαλιαρισε" πηρε το νυχι της το εξωγκομα με το υγρο που ειχε βγαλει απο τον ερπη! Τωρα ειναι καλα ευτυχως ακομα εχει εξωγκομα αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο πριν. Αν καθοταν να του βαλω και αλοιφη κιολας..:P

Πάλι καλά που χτύπησε μόνο το εξόγκωμα!
Ειλικρινά, εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα για τη μικρή σου και να γίνει περδίκι σύντομα! :)

Ευχαριστω πολυ!!! Πηγαινει καλα ευτυχως ειμαι αισιοδοξη οτι θα σωθει το ματακι!! Ειχε ηδη μικρυνει πολυ σε μεγεθος το εξογκωμα τωρα ειναι ακομα πιο μικρο αφου μπορει ακομα και να το κλεισει το ματακι της!! Δυστυχως δεν μπορω να το κρατησω, με 3 γατες ηδη ειναι δυσκολο...:( Αν βεβαια δεν βρεθουν καταλληλοι γατογονεις οταν γινει καλα εννοειται οτι θα μεινει μαζι μου!! Θα ανεβασω και φωτογραφιες οταν γινει καλα!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back