Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
καλύτερα να επικοινωνήσεις με κάποιον κτηνίατρο! δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Νομιζω οτι πρεπει η προεξοχη που ειχε να εσπασε, σαν μπιμπικι καπως...ομως αμα δεν το ανοιξει δεν μπορω να ειμαι σιγουρη...
Δεν θελω να το ζορισω να το ανοιξει κιολας, δεν θελω να το πονεσω...φοβαται το καημενο οταν παω να το χαιδεψω και περναει κοντα το χερι μου τραβιεται αποτομα πισω....
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Περαστικά στο μικρούλη.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!! Πραγματικα τα ειχα παιξει εκεινη την ωρα κυριως γιατι δεν μπορουσα να κανω κατι να μην ποναει!! Ευτυχως τελος καλο!!
(Οσο για την κακιστρουλα Ζουζου μου τωρα απο μακρια και αγαπημενοι εχω το νου μου συνεχεια!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Περαστικά στη μικρούλα!
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ειλικρινά, εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα για τη μικρή σου και να γίνει περδίκι σύντομα!

Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Αν βεβαια δεν βρεθουν καταλληλοι γατογονεις οταν γινει καλα εννοειται οτι θα μεινει μαζι μου!! Θα ανεβασω και φωτογραφιες οταν γινει καλα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool