Βάζουν ζωντανά γατάκια και σκυλάκια για δολώματα σε καρχαρίες!!!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
Μεταφραση: Πεισε την κυβερνηση να πιασει και να φυλακισει εκεινους που χρησιμοποιουν σκυλους και γατες σαν δολωματα για καρχαριες. ΑΔΕΣΠΟΤΑ σκυλια, αγκιστρωνονται απο αγκιστρια και σερνονται πισω απο βαρκες σαν ζωντανα δολωματα καρχαριων. Αυτη η βαναυση πραξη γινετε στο Γαλλο-κρατουμενο Reunion Island (δεν ξερω μεταφραση) στον Ινδικο Ωκεανο. Ενα εξι μηνων κουταβι Λαμπραντορ βρεθηκε προσφατα ΖΩΝΤΑΝΟ, με ενα τεραστιο διπλο αγκιστρι περασμενο στην μουσουδα του, και αλλο ενα στο ποδι του. Το κουταβι βρεθηκε σε ενα παραλιακο κολπισκο, και θεωρειται οτι ξεφυγε μονο του απο την μπετονια που το σερναν, αλλα πολλα αλλα σκυλια και γατια πολτοποιηθηκαν και φαγωθηκαν απο καρχαριες.

Καντε signεδω για να σταματησει αυτη η ενεργεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για όνομα....τι άλλο θα ακούσουμε πια???????:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπεγραψα κι εγω. καλα αναρωτιεμαι αυτοι που τα κανουν αυτα βλεπουν το σκυλακι να τους κοιταει με τα ματακια του τα φοβισμενα.. και συνεχιζουν αν κανουν οτι κανουν!!!!! αν ειναι δυνατον! θα προτιμουσα να πεθανω απο το κανω κατι τετοιο...:down::down::down:

Κι εγώ υπέγραψα! Πάντως ότι και να κάνουμε κάφροι θα υπάρχουν πάντα....:down::down::down:

Έλεος ρε παιδιά,το είδε και η μάνα μου και μέχρι να τη συνεφέρω είδα κι έπαθα. Σε τι κόσμο ζούμε, να τους πιάσω όλους αυτούς και τους βάλω το αγκίστρι εκεί που ξέρουν θα δουν αυτοί τι ωραία που είναι.
Υπέγραψα και έβαλα τη διεύθυνση στο Myspace,όλο και κάποιος φιλόζωος θα υπάρχει κι εκεί

Αθλιο είδος.Εγώ πάντως δεν θέλω να με λένε ανθρωπο.:mad:

Κι εγώ κάπως έτσι νιώθω, προτιμώ να με λένε ζώο παρά άνθρωπο

Για άλλη μια φορά νιώθω αηδία.....
:down::down::down::down::down::down::down:

Πάντως έπιασε που το 'βαλα στο Myspace,πολλής κόσμος ενδιαφέρθηκε και το προώθησαν!!! Θα το ξαναβάλω σήμερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back