Βίκτωρ, το πρότυπο κάθε άντρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Με λένε Βίκτωρ και θα σας τα πω χύμα και τσουβαλάτα!
Είμαι 7 μηνών αλλα ήδη έχω μεγάλη εμπειρία σε δίποδα και τετράποδα! Είμαι αυτό που λένε «γάτος που έχει ζήσει η ζωή του!»
vik4.jpg

Είμαι αυτό που κάθε αρσενικό, δίποδο και τετράποδο θέλει να μοιάσει! Δίποδοι και τετράποδοι βαράνε προσοχή! Χτυπάω το πατούσι στο τραπέζι και τραβάω την προσοχή!

vik5.jpg

Οι γυναίκες με αγαπάνε γιατί λένε είμαι «μάτσο» άντρας! Οι άντρες θέλουν να βλέπουν μαζί μου «μπάλα» γιατί ξέρω να το απολαμβάνω!

vik6.jpg

Ναι είμαι εμβολιασμένος και ναι είμαι και στειρωμένος! Αυτο όμως δεν αφαιρεί τίποτα απο την γοητεία μου και την αγριάδα μου!

vik8.jpg

Είτε είσαι θυληκό είτε αρσενικό έλα να με πάρεις να περάσουμε ζωή μέλι!

vik3.jpg

Τηλεφώνησε μου στο 6936877241 ή στείλε μου e-mail στο s_rodoula@hotmail.com.Περιμένω!

vik7.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλάκι μου την καλύτερη τύχη να χεις..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mikros1-1.jpg

135_0438.jpg

135_0439.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back