Βίντεο για τα πειράματα στα ζώα

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
καποια σοκαριστικα βιντεακια για την κακοποιηση των ζωων σε πειραματα.:cry: πολυ σκληρα αλλα "ανοιγουν" τα ματια...

https://www.youtube.com/watch?v=eZgc3jnL6oo&mode=related&search=

https://www.youtube.com/watch?v=6KV9S-bGpvo&mode=related&search=

https://www.youtube.com/watch?v=738t1sar6Uc&mode=related&search=

https://www.youtube.com/watch?v=5f7kgrtxVYE&mode=related&search=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: δεν μπορω να πω τιποτα το μον ο που μπορω να κανω ειναι να υψωσω την φωνη μου κ να με ακουσουν οσοι ειναι ευαισθητοι πραγνατικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια το εψαξα επικοινωνησα με εταιρεια κατα των πειραματων εξω και τους ζητησα συμβουλη τι να κανουμε. Απαντησαν οτι χρειαζεται να γραψει μεμονομενα ο καθενας σε υπευθυνους καθε εταιρειας που αγοραζει προιοντα και να ρωτησει αν ειναι cruelty free και τι ειδους πιστοποιηση εχουν αν εχουν πχ την ευρωπαικη και να πει οτι τον ενδιαφερει γιατι μονο ετσι θα τα αγοραζει αν οχι θα σταματησει. Εξισου επειδη στην ελλαδα κυριως εισαγονται και δε παραγονται πολλα προιοντα το θεμα ειναι να δουμε κι αν δεν εχουν πρωτες υλες που παραγονται σε εργαστηρια με βιαια πειραματα.

Αυτο εχει νοημα να γινει απο ξεχωριστα ατομα πολλα ομως για να καταλαβει η εταιρεια οτι πραγματι ενδιαφερεται ο κοσμος . Σκεφτομαι να κανω λιστα με ατομα να σας τα δωσω κι οποιος θελει στελνει.

Αυτο εχει νοημα να γινει απο ξεχωριστα ατομα πολλα ομως για να καταλαβει η εταιρεια οτι πραγματι ενδιαφερεται ο κοσμος . Σκεφτομαι να κανω λιστα με ατομα να σας τα δωσω κι οποιος θελει στελνει.

ναι yasmin καλο ειναι να καταλαβουν και αυτοι οτι δεν ειμαστε ολοι αδιαφοροι...

Έχει δει κανείς το έργο ‘Πιλότος Χ’; Το είχα δει μικρή και νομίζω οτι ποτέ στην ζωή μου θα μπορέσω να το δώ και πάλι. Όποιος το έχει δει ξέρει ακριβώς τι λέω.:(

Έχει δει κανείς το έργο ‘Πιλότος Χ’; Το είχα δει μικρή και νομίζω οτι ποτέ στην ζωή μου θα μπορέσω να το δώ και πάλι. Όποιος το έχει δει ξέρει ακριβώς τι λέω.:(

Ναι, το έχω δει. Πολύ δυνατή ταινία και ξέρω ακριβώς τί εννοείς :(

Θα ρωτήσω κάτι πολύ χαζό αλλά βλέποντας τα βίντεο προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι πλέον δε γίνονται τέτοια αποτρόπαια πράγματα . Χρησιμοποιείται ακόμα αυτή η μέθοδος ; Νόμιζα ότι η επιστήμη προχώρισε και έχει εφεύρει νέους τρόπους και ότι πλέον δεν '' χρησιμοποιούν '' πειραματόζωα .

Επιπλέον πόσοι θα ενεργήσουν ; Πόσοι φιλόζωοι υπάρχουν στην Ελλάδα ; Πόσοι θα πουν : Τι , εγώ θα σώσω τα ζώα ; Δεν είμαι αρκετά αισιόδοξη γι ' αυτό ...

:cry:

Η συζήτηση έχει ξαναγίνει εδώ
και δυστυχώς...τα πειράματα γίνονται ακόμη.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γάτες, σκύλοι, πίθηκοι και φυσικά αμέτρητοι ποντικοί θυσιάζονται και βασανίζονται στο βωμό του κέρδους.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο
απο το ότι εξακολουθεί η κατάσταση
να είναι στα χέρια του καθένα μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back