Βίντεο-σοκ, μόνο για όσους έχουν γερά νεύρα

θαναση μου εγραφε κ αλλα απο κατω που τα διεγραψσ απλα πανω στον θυμο του ο καθενας εκφραζετε παραξενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας παρακαλώ μη το συνεχίζετε, λάθος δικό μου ήταν, στις παρέες του ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει αλλά όχι σε δημόσιο φόρουμ, απλά μου ξέφυγε η έκφραση, δεν θα ξανασυμβεί και δεν υπάρχει λόγος για έριδες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καποιοι πιστευουν οτι τα ζωα δεν εχουν ψυχη

Ρε παιδια τι ειναι αυτες οι εικονες?Ελεος αυτοι οι κινεζοι.Δεν ειναι μονο το τσιγκελι που εβγαζε αυτος τη γατα ,δεν ειναι μονο τα κλουβια και ποσες ειχε το καθενα μεσα αλλα τα σκοτωμενα σκυλια που τα πατε.Ειδα σε μια αλλη σελιδα στη 2,3,4 δεν θυμαμε το video μα τους ταυρους καλε δεν τα λυπουντε δεν μπορω να καταλαβω.Επειδη ειναι μεγαλοσωμα ζωα και δυνατα νομιζουν οτι δεν παθαινουν τιποτα...δηλαδη αυτα δεν εχουν ψυχη? Μονο που τα ειδα ολα αυτα τρελαθηκα.Κατσε να απετυχω κανεναν κινεζο και θα του πω εγω.Ξερετε αυτα τα κανουν και οι Φιλιπινεζοι.Εχω εδω στο χωριο και οχι μακρια απο το σπιτι μου κατι μακακες Φιλιπινεζους που εχουν 2 σκυλια και μια μερα καθαριζε το παιδι [γιατι δεν ειναι μονο που φεροντε ασχημα στα σκυλια αλλα το κανουν και μετο παιδι]τις ακαθαρσιες του σκυλου και η μανα απο πανω με ενα ξυλο και το σκυλακι εβγαλε λιγο το κεφαλι του εξω απο το σπιτι και η μανα το βαρεσε στο κεφαλι με το ξυλο.Και με συγχωρειτε που ισως βγω εκτος θεματος αλλα ενα περιστατικο με το παιδι ηταν το παιδι πεσμενο στα 4 στον ηλιο[γιατι ηταν καλοκαιρι] και καθαριζε τα πλακακια και η μαμα του στον ισιο και τον εβλεπε.Αυτοι οι ανθρωποι θελουν μια γεροι μυνηση αλλα αντε τωρα,αντε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σε ρωτησω κατι ασχετο Babycat;Πως γινεται σε ενα μηνυμα σου να μην καταλαβαινουμε καν τι λες απο τις ανορθογραφιες και σε αυτο να γραφεις μια χαρα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σε ρωτησω κατι ασχετο Babycat;Πως γινεται σε ενα μηνυμα σου να μην καταλαβαινουμε καν τι λες απο τις ανορθογραφιες και σε αυτο να γραφεις μια χαρα;:hmm:
Καλά και εγώ αυτό παρατήρησα...:blink:
Αλλά κάποιος μου φαίνεται είδε οτι δημιουργήθηκε θέμα με τα ρατσιστικά σχόλια και είπε να προκαλέσει παρόμοιες αντιδράσεις...:down::down:

Ναι ειδες ενα πραγμα Μαρια,τελικα υπαρχουν και παιδακια με πολλαπλες προσωπικοτητες!:lol:

Ναι ειδες ενα πραγμα Μαρια,τελικα υπαρχουν και παιδακια με πολλαπλες προσωπικοτητες!:lol:
:lol::lol: παιδιά θαύματα που λέμε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back