Βαθιά απογοήτευση...

Βρε Ντοράκι, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ... άνθρωποι! Θα σου πω μόνο ότι έχω συνάδελφο που αυτοσυστήνεται ως φιλόζωος (και διευκρινίζει ότι ζώα είναι τα σκυλιά, εντάξει;:P). Αυτός ο ... φιλόζωος, λοιπόν, όταν είδε τις γάτες μου με ρώτησε όλο σιχασιά: "Αυτά τα πράματα τα έχεις μες στο σπίτι; Και καλά, κανένα πιο όμορφο δεν βρήκες να πάρεις;;;"

Και απογοητεύεσαι εσύ από την απόρριψη της μονόφθαλμης κούκλας! Σώπα, καημένη! Καλύτερα που δεν την ενέκρινε, σιγά τα μούτρα που θα μας ενέκρινε την ομορφιά της Γκρέτελ! Το δικό μας το κορίτσι το έχουμε για τους καλύτερους, όχι για τους Ναζί. Φιλάκια:)
Καλά τώρα που διάβασα το σχόλιο σου είναι σαν να το ζω απ΄την αρχή. Κάθε μερα έχω ΤΑ ΙΔΙΑ σχόλια στη δουλειά απο τους συναδέλφους μου. Βλέπουν τα γατιά μου που έχω στην οθονη του Η/Υ και την τρέλα που έχω κ ταϊζω τα γατάκια της γειτονιάς στην δουλειά κ μου λένε οτι "Εσύ κάποιο χοντρό προβλημα έχεις. Κάτι σου λειπει κ ασχολείσαι όλη μέρα με τα ψωρόγατα" Βλέπεις δεν είμαι ""in" να απεχθάνομαι σαν αυτούς ο,τιδήποτε τετράποδο...
Και το άλλο? Μου λένε το ίδιο: " Καλά όοολα αυτά τα βρωμόγατα τα έχεις μέσα στο σπίτι??? Και πού κοιμούνται???"
Και απαντώ με στόμφο κ το ευχαριστιέμαι:" Μα επάνω στα κρεβάτια μας, στους καναπέδες, όπου βολεύονται. Στα γατόδεντρά τους όπου, βολεύονται"
Ξεραίνονται κ το ευχαριστιεμαι. Νομίζουν πως είναι φαίνεται ελεφαντες κ δεν χωρούν στο σπίτι. Ετσι σκεφτονται. Μάλιστα μια βλαμμένη καθαρή νοικοκυρά μου είπε πέρυσι που είδε τον Πέρση στην οθόνη του υπολογιστή.: " Αυτός είναι καλός για σφουγγαρίστρα να τον γυρίσεις ανάποδα να μαζεύει τη σκόνη"και της απήντησα ότι τα γατιά μου είναι πιο καθαρά από την μούρη μας. Καλημερα και φιλιά στα γατούνια σου τα υπέροχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και φιλιά στα γατούνια σου τα υπέροχα.

Ααααααα:cry: Μου τα είπαν παρακατιανά και άσχημααααααα:cry:

:lol::P

και δεν είμαι και off topic, χα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά τώρα που διάβασα το σχόλιο σου είναι σαν να το ζω απ΄την αρχή. Κάθε μερα έχω ΤΑ ΙΔΙΑ σχόλια στη δουλειά απο τους συναδέλφους μου. Βλέπουν τα γατιά μου που έχω στην οθονη του Η/Υ και την τρέλα που έχω κ ταϊζω τα γατάκια της γειτονιάς στην δουλειά κ μου λένε οτι "Εσύ κάποιο χοντρό προβλημα έχεις. Κάτι σου λειπει κ ασχολείσαι όλη μέρα με τα ψωρόγατα" Βλέπεις δεν είμαι ""in" να απεχθάνομαι σαν αυτούς ο,τιδήποτε τετράποδο...
Και το άλλο? Μου λένε το ίδιο: " Καλά όοολα αυτά τα βρωμόγατα τα έχεις μέσα στο σπίτι??? Και πού κοιμούνται???"
Και απαντώ με στόμφο κ το ευχαριστιέμαι:" Μα επάνω στα κρεβάτια μας, στους καναπέδες, όπου βολεύονται. Στα γατόδεντρά τους όπου, βολεύονται"
Ξεραίνονται κ το ευχαριστιεμαι. Νομίζουν πως είναι φαίνεται ελεφαντες κ δεν χωρούν στο σπίτι. Ετσι σκεφτονται. Μάλιστα μια βλαμμένη καθαρή νοικοκυρά μου είπε πέρυσι που είδε τον Πέρση στην οθόνη του υπολογιστή.: " Αυτός είναι καλός για σφουγγαρίστρα να τον γυρίσεις ανάποδα να μαζεύει τη σκόνη"και της απήντησα ότι τα γατιά μου είναι πιο καθαρά από την μούρη μας. Καλημερα και φιλιά στα γατούνια σου τα υπέροχα.

:lol::lol::lol: Μάλλον τα έχουμε βιώσει όλοι τέτοιες "ευαίσθητες", ανθρώπινες συμπεριφορές που δηλώνουν την καλλιέργεια και τους καλούς τρόπους κάποιου...συμπολίτη μας... Ψοφόγατα δεν σας τα έχει πει κανείς; Βέβαια, σε μενα, το άτομο που τα είπε δεν ξαναπάτησε και σπίτι μου :lol:

Το θέμα είναι πως η μαμά μου έχει ΚΑΛΟ με την καθαριότητα...Μιλάμε για ΚΑΛΟ, καθαριομανής μέχρι αρρώστιας...Πώς, λοιπόν, αυτή η γυναίκα δέχεται να συζεί με γάτες (καλά, από μικρή είχε γάτα και σκύλο βέβαια, σαφώς παίζει ρόλο και αυτό) και να έχει και το σπίτι της πεντακάθαρο και σαν να έχει προσφάτως απολυμανθεί (και χωρίς να χρησιμοποιεί βλαβερές ουσίες ούτε για το περιβάλλον ούτε για τα ζώα;) Μήπως κάποιοι ΚΑΝΟΥΝ τους καθαρούς και τους σιχασιάρηδες; Το έχω σκεφτεί πολλές φορές...

Μία φίλη αγαπημένη, που δεν έχει γάτες ούτε άλλα ζώα αλλά είναι άνθρωπος εξαιρετικός, μου είπε τούτο και δεν έχει άδικο: ξέρουν ότι έχεις γάτες ... Αν δεν θέλουν, ας μην έρχονται στο σπίτι σου...Τέτοιους ανθρώπους άλλωστε, που δεν γνωρίζουν το χαρακτήρα σου, που δεν αγαπούν ή δεν σέβονται αυτούς που αγαπάς ή σέβεσαι εσύ απλά δεν τους θέλεις στη ζωή σου...Χρυσός κανόνας και αληθινός!

Ααααααα:cry: Μου τα είπαν παρακατιανά και άσχημααααααα:cry:

:lol::P

και δεν είμαι και off topic, χα!
Ααααα. Να τους έχεις χε@$%%^νους

:lol::lol::lol: Μάλλον τα έχουμε βιώσει όλοι τέτοιες "ευαίσθητες", ανθρώπινες συμπεριφορές που δηλώνουν την καλλιέργεια και τους καλούς τρόπους κάποιου...συμπολίτη μας... Ψοφόγατα δεν σας τα έχει πει κανείς; Βέβαια, σε μενα, το άτομο που τα είπε δεν ξαναπάτησε και σπίτι μου :lol:

Το θέμα είναι πως η μαμά μου έχει ΚΑΛΟ με την καθαριότητα...Μιλάμε για ΚΑΛΟ, καθαριομανής μέχρι αρρώστιας...Πώς, λοιπόν, αυτή η γυναίκα δέχεται να συζεί με γάτες (καλά, από μικρή είχε γάτα και σκύλο βέβαια, σαφώς παίζει ρόλο και αυτό) και να έχει και το σπίτι της πεντακάθαρο και σαν να έχει προσφάτως απολυμανθεί (και χωρίς να χρησιμοποιεί βλαβερές ουσίες ούτε για το περιβάλλον ούτε για τα ζώα;) Μήπως κάποιοι ΚΑΝΟΥΝ τους καθαρούς και τους σιχασιάρηδες; Το έχω σκεφτεί πολλές φορές...

Μία φίλη αγαπημένη, που δεν έχει γάτες ούτε άλλα ζώα αλλά είναι άνθρωπος εξαιρετικός, μου είπε τούτο και δεν έχει άδικο: ξέρουν ότι έχεις γάτες ... Αν δεν θέλουν, ας μην έρχονται στο σπίτι σου...Τέτοιους ανθρώπους άλλωστε, που δεν γνωρίζουν το χαρακτήρα τους, που δεν αγαπούν ή δεν σέβονται αυτούς που αγαπά ή σέβεσαι εσύ απλά δεν τους θέλεις στη ζωή σου...Χρυσός κανόνας και αληθινός!
Σωστή η φίλη σου. Ετσι λέω κι εγώ. Συμφωνω απόλυτα. Οπως κ σε εμένα. Οταν είχα τα παιδιά μικρά κ ήμουν πάντα ακατάστατη (όχι ότι τώρα έχουν αλλάξει κ πολύ τα πράγματα - το ίδιο ακαταστασία έχουμε στο σπίτι- καταλαβαίνεις, ζουμε 5 άτομα εκ των οποίων τα 3 μου παιδιά 18, 21 κ 22 ετών μεσα στην τρέλα), έλεγα όποιος με γουστάρει έτσι όπως είμαι ας έρθει. Οποιος θελει τάξη κ εντέλεια να μην κοπιάσει. Και βέβαια το ότι έχουμε ακαταστασία, κ ζώα εγώ προσωπικά κ τα δύο, δεν σημαινει ότι είμαστε κ βρωμιάρηδες

Δεν μου κάνει αίσθηση που απορίπτουν ένα ζωάκι με μία μικρή εμφανισιακή ατέλεια. Εδώ με εξαίρεση εσάς, τον φίλο μου και μια γατόφιλη που βρήκα σε έναν πελάτη μου όλοι όσοι αντικρίζουν την ρέινα μου λένεν "καλά πιο άσχημο γατί δεν βρήκες να πάρειις;" κι όμως εγώ την βλέπω ΄κούκλα. Την θεωρώ πανέμορφη και το ίδιο πιστεύει και ο γάτος μου που της κολλάει όλη την ώρα. Υπ' οψην η ρέινα δεν έχει εμφανισιακή ατέλεια....

Όταν υιοθέτησα δύο γατάκια στη δουλειά εκ τον οποίων το ένα έχει μισό πόδι λιγότερο όλοι το παρατήρησαν αμέσως. ΄Το ότι τρώει πηδάει και τρέχει καλύτερα από το αδερφάκι του πέρασε καιρός να το δούνε... μέχρι που έπιασε και ένα άμοιρο ποντίκι που το άλλο δεν κατάφερε να το πιάσει. Όλοι μου λέγανε μα έχει τρία ποδια γιατί το πήρες. Και γώ απάνταγα γιατί αυτό θα μείνει μαζί μας.

Την προηγούμενη βδομάδα κοπέλα που έχει μέσα στο σπίτι της μεσαίου μεγέθους μαλλιαρό σκύλο αναρωτιόταν πώς ανέχομαι τις γάτες μέσα. Και χτες που έλεγα σε έναν πελάτη μου ότι σφάζονται πάνω στο κρεβάτι μου για την αποκλειστηκότητα στις 3 κοπέλες που ακούγανε η μία είχε ανατριχιάσει.....

Η μόνη ερώτηση που μου κάνουν είανι τι κάνεις με τις τρίχες... Γιατί να πρέπει ένα σπίτι να είναι τίγκα στην τρίχα; Γιατί; δεν μπορούμε να βάλουμε σκούπα εμείς που έχουμε γάτες;

Εγώ έχω ΚΑΛΟ με την καθαριότητα. Ακατάστατο μπορεί να είναι το σπίτι μου αλλά το έχω πεντακάθαρο. Δίνω μάχη με τις τρίχες.

Η μόνη ερώτηση που μου κάνουν είανι τι κάνεις με τις τρίχες... Γιατί να πρέπει ένα σπίτι να είναι τίγκα στην τρίχα; Γιατί; δεν μπορούμε να βάλουμε σκούπα εμείς που έχουμε γάτες;

Εγώ έχω ΚΑΛΟ με την καθαριότητα. Ακατάστατο μπορεί να είναι το σπίτι μου αλλά το έχω πεντακάθαρο. Δίνω μάχη με τις τρίχες.

ΑΚΡΙΒΩΣ! Τα ζώα, και δη οι γάτες που είναι γενικά τρελές με την καθαριότητά τους, δεν βρωμίζουν αν οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι οι ίδιοι ακάθαρτοι...Άρα γι' αυτό λέω, μήπως οι "σιχασιάρηδες" είναι κατ' επίφαση σιχασιάρηδες; Για να μην πω ότι το ζώο είναι καθαρότερο από ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολλούς που είναι απέξω κούκλα και από μέσα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) πανούκλα....

Πολύ όμορφο ποστ,prince, σε ευχαριστώ :)

ε μα συγχίστηκα... τι πάει να πεί άσχημο ζώο; ρε μεγάλε κοιτάχτηκες ποτέ σου στον καθρέπτη; πιστεύεις ότι εσύ είσαι όμορφος γιατί βρήκες μία γυναίκα θύμα και την κουτούπωσες; τι να πω.

ΡΕ παιδιά χ.....ε τους. Θα απολογηθούμε γιατί έχουμε τα φιλαράκια μας σπίτι? Έτσι μας αρέσει. Μας δίνουν ψυχική ισορροπία:). Ας είναι και σαν τον κουασιμόδο τι να κάνουμε τώρα

Χώσε Ουρανία! Έτσι γουστάρουμε απλά!

Για να "ελαφρύνουμε" λίγο...

Ααααα:cry: Είναι εμένανε τα παιδιά μου κουασιμόδοιιιιιιι;;; και τα παιδιά της mandeson;:mad:

:lol:

H grettel ειναι πολυ ομορφη γατουλα!!:up: Τι να πει και εγω με τον zorro που δεν εχει και τα δυο του ματια και βγαζει αηδιαστικες τσιμπλες ασταματητα που πρεπει να καθαριζεις!! Δεν αξιζει να στεναχωριεσαι ολα θα γινουν και θα αρεσει σε αυτον που αληθεια πρεπει να παει η grettel.

Τι να πει και εγω με τον zorro που δεν εχει και τα δυο του ματια και βγαζει αηδιαστικες τσιμπλες ασταματητα που πρεπει να καθαριζεις!!

Joy, τώρα θα με πιστέψεις αν σου πως πως τόσον καιρό βλέπω τις φωτογραφίες στην υπογραφή σου και ΔΕΝ το είχα παρατηρήσει ποτέ;:confused::blink: Και τι πειράζει; Αφού είναι το αγοράκι σου, ο κανακάρης σου, έχει σημασία;

Για να "ελαφρύνουμε" λίγο...

Ααααα:cry: Είναι εμένανε τα παιδιά μου κουασιμόδοιιιιιιι;;; και τα παιδιά της mandeson;:mad:

:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κατ' αρχήν, εγώ δεν έχω δει άσχημο γατί...Αν αυτό λέει κάτι :P Από την άλλη, πείτε μας και Κουασιμόδους, δεν μας πειράζει...Εκτός του ότι τι θα ήταν Η Παναγία των Παρισίων και η Εσμεράλδα χωρίς τον Κουασιμόδο της (δεδομένου και του συμβολισμού του μυθιστορήματος), έχουμε αυτοπεποίθηση ως γατούνια και ξέρουμε ότι είμαστε (συγγνώμη για το ξενόγλωσσο της έκφρασης) drop-dead gorgeous!!!! :lol:

Joy, τι λες , ψυχή μου! Ο Ζορρό σου με το καταπληκτικό όνομα ούτε που φαίνεται ότι του λείπουν τα ματάκια του! Καμουφλάζ με το μαύρο τρίχωμα ο άτιμος!!!! Μπράβο σου για την αγάπη και τη φροντίδα σου και να σου ζήσει και αυτός και όλα τα γατούλια σου!

Έχω μια φίλη που αντιπαθεί ιδιαίτερα τις γάτες. Όταν πήρα τον Πρέστο μου ανακοίνωσε ότι "τώρα πια θα βρισκόμαστε έξω για καφέ". Μια φορά, λοιπόν, χρειάστηκε να έρθει στο σπίτι, ο μικρός της έκανε νάζια και παιχνιδάκια και πλέον τον χαϊδεύει κιόλας (μιλάμε για ΠΟΛΥ μεγάλη παραχώρηση εκ μέρους της).
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι απλώς δεν έτυχε να έρθουν σε επαφή με ζώα και να νομίζουν απλώς ότι τα αντιπαθούν. Αλλά, πραγματικά, δεν αντέχω τις φάτσες όλων αυτών των ιδιοκτητών σπιτιών χωρίς τρίχες όταν με ρωτάνε πού κοιμάται "το κωλόγατό μου". Εκεί γίνομαι θηρίο.

πολλες φορες τα ζωα που εχουν καποιο προβλημα αποδεικνύονται ακομα πιο ευαίσθητα και χαδιαρικα απο εκεινα που ειναι καλα..και αυτο γιατι η αγαπη που τους δειχνουμε την αντιλαμβανονται ακομη πιο δυνατη λογω των οποιων προβληματων εχουν..πρεπει απο καπου να υπαρχει και αυτου του ειδους η ενημερωση..οτι οποιο προβλημα και να εχει μια γατουλα ή ενας σκυλος κουτσος,τυφλος κτλ..δεν παυει να συμπεριφερεται σαν γατα ή σκυλος..πρεπει να δεινουμε ευκαιριες σε ολους χωρις να του διαχωριζουμε..και πρεπει να φυγουμε απο αυτη την προκαταληψη...και μενα το πουλακι μου δεν εχει 2 δαχτυλακια..τι να κανω?

Joy, τώρα θα με πιστέψεις αν σου πως πως τόσον καιρό βλέπω τις φωτογραφίες στην υπογραφή σου και ΔΕΝ το είχα παρατηρήσει ποτέ;:confused::blink: Και τι πειράζει; Αφού είναι το αγοράκι σου, ο κανακάρης σου, έχει σημασία;
Καμμια!!:up: και εγω τον zorro τον υιοθετησα 4 χρονων και αυτο λεω οτι αυτος που θα ενδιαφερθει πραγματικα για την grettel δεν θα τον νοιαξει κατι τετοιο;)!

Joy, τι λες , ψυχή μου! Ο Ζορρό σου με το καταπληκτικό όνομα ούτε που φαίνεται ότι του λείπουν τα ματάκια του! Καμουφλάζ με το μαύρο τρίχωμα ο άτιμος!!!! Μπράβο σου για την αγάπη και τη φροντίδα σου και να σου ζήσει και αυτός και όλα τα γατούλια σου!
Γιαυτο τον βγαλαμε zorro ( o βαφτισιμιος μου δηλ.) γιατι ειναι σαν να φοραει μασκα που δεν φαινονται τα ματια. Ευχαριστω πολυ:D,ειναι οντως ατιμος, δεν μασαει πουθενα, σπαει ολα τα υπολοιπα στο ξυλο:lol: και τσαμπουκαλευεται αν δεν φαει αυτος πρωτος, αν χαιδεψω αλλα πριν απο αυτον οταν μπω στο σπιτι.. ασε.. εχει την πιο εντονη προσωπικοτητα απο ολα τα αλλα!! Που να ειχε και τα ματια του τι θα εκανε..:lol::lol:

πολλες φορες τα ζωα που εχουν καποιο προβλημα αποδεικνύονται ακομα πιο ευαίσθητα και χαδιαρικα απο εκεινα που ειναι καλα..και αυτο γιατι η αγαπη που τους δειχνουμε την αντιλαμβανονται ακομη πιο δυνατη λογω των οποιων προβληματων εχουν..πρεπει απο καπου να υπαρχει και αυτου του ειδους η ενημερωση..οτι οποιο προβλημα και να εχει μια γατουλα ή ενας σκυλος κουτσος,τυφλος κτλ..δεν παυει να συμπεριφερεται σαν γατα ή σκυλος..πρεπει να δεινουμε ευκαιριες σε ολους χωρις να του διαχωριζουμε..και πρεπει να φυγουμε απο αυτη την προκαταληψη...και μενα το πουλακι μου δεν εχει 2 δαχτυλακια..τι να κανω?
Που πηγαν τα δαχτυλακια??:blink::lol:

κοπηκαν...το καημενουλη μου εχει μονο 2...απο τα 4... αλλα κελαηδα μια χαρα..και καλυτερα απο αλλα μη σου πω..:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back