moukelis
Επιφανές μέλος
"Και που κοιμουνται;Δε νομιζω να τις ανεβαζει στο κρεβατι..."
"Γιατι να τις ανεβασω καλε..."
"Αααα,έτσι μπραβο."
"Ποδια δεν εχουν;Τεσσερα κιολας.Ανεβαινουν μονες τους!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη στενοχωριεσαι καλη μου,εγω ισα ισα οταν μου λενε για τις δυο γατες μεσα στο σπιτι,τη βρωμια,και την ασχημια,τους κουρδιζω περισσοτερο.
"Αααα,έτσι μπραβο."
"Ποδια δεν εχουν;Τεσσερα κιολας.Ανεβαινουν μονες τους!"![]()

ΒWAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... Με διέλυσες!!!!

Δεν απορώ που η αδερφή μου (ΟΚ, πλέον και εγώ
) διαβάζει το blog σου φανατικά! Έχετε τον ίδιο τρόπο αντίδρασης και σκέψης!!!! ΒWAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA... Τρελαίνεται να τους φουντώνει περισσότερο!!!!

Παράδειγμα: έρχεται κάποιος που πάει να κάτσει π.χ. στον καναπέ (και ενώ ξέρει ότι είμεθα της καθαριότητος) και στραβομουτσουνιάζει: "δεν πιστεύω να έχει τίποτα τρίχες και κολλήσουν επάνω μου"... Η αδερφή μου "Αν δεν έχει, να το φροντίσουμε... Μίστυ, έλα παιδί μου να ξαπλώσεις λίγο εδώ να ζεστάνεις το κάθισμα"
χιχιχιχχιχιχχιχιχιχχι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σωστη η αδερφη...Τελικα εγω που θελω να δω κι αλλο τη Μιστυ δε θα μας τη βαλεις σε καμια ποζα ακομη;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μη στενοχωριεσαι καλη μου,εγω ισα ισα οταν μου λενε για τις δυο γατες μεσα στο σπιτι,τη βρωμια,και την ασχημια,τους κουρδιζω περισσοτερο.
"Αααα,έτσι μπραβο."
"Ποδια δεν εχουν;Τεσσερα κιολας.Ανεβαινουν μονες τους!"![]()
Βρε Δώρα έγραψες πάλι
. Ας τολμήσουν να μπούν σπίτι βρε θα τους κάνει ο Σείριος σκόνη
ΒWAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... Με διέλυσες!!!!
Δεν απορώ που η αδερφή μου (ΟΚ, πλέον και εγώ) διαβάζει το blog σου φανατικά! Έχετε τον ίδιο τρόπο αντίδρασης και σκέψης!!!! ΒWAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA... Τρελαίνεται να τους φουντώνει περισσότερο!!!!
Παράδειγμα: έρχεται κάποιος που πάει να κάτσει π.χ. στον καναπέ (και ενώ ξέρει ότι είμεθα της καθαριότητος) και στραβομουτσουνιάζει: "δεν πιστεύω να έχει τίποτα τρίχες και κολλήσουν επάνω μου"... Η αδερφή μου "Αν δεν έχει, να το φροντίσουμε... Μίστυ, έλα παιδί μου να ξαπλώσεις λίγο εδώ να ζεστάνεις το κάθισμα"
χιχιχιχχιχιχχιχιχιχχι...
Εγώ το είχα ξαναπεί μου φαίνεται εδώ μέσα. Είχα ένα αίσθημα που όταν ερχόταν σπίτι και καθόταν στον καναπέ τον έπιανε μετά κρίση μην έχει κολλήσει καμμιά τρίχα πάνω του.
Και εγώ η δικιά σου ούτε που μου κουνιόμουν να φέρω το αυτοκόλλητο ρολό. Τον άφηνα να υποφέρει
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστη η αδερφη...
Τελικα εγω που θελω να δω κι αλλο τη Μιστυ δε θα μας τη βαλεις σε καμια ποζα ακομη;![]()
Άντε, επειδή μου το ζήτησες, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μόλις πριν λίγο, παραγγελία σου! Φορτώνουν τώρα, θα τις βάλω σε λίγο... Είναι που τον τελευταίο καιρό έβγαλα τόσες φωτογραφίες για τα μικράκια της αγγελίας, που ξέχασα τα ενήλικα παιδιά μου!

moukelis
Επιφανές μέλος
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμενω!Ευχαριστω πολυ!
Ιδού...(ενώ τις μίκρυνα στο photobucket μου βγήκαν μεγάλες εδώ, συγγνώμη!)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=896895#post896895
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ τα είχα αυτά με διάφορους όταν είχαμε πρωτοπάρει την Ψιψί! Το καλύτερο απ' όλα είναι όταν τους λέω ότι πίνουμε γάλα παρέα, βάζω σε μια κούπα να πιω λίγο γάλα, βάζω και ένα καλαμάκι, οπότε έρχετε το τερατάκι μου και γλύφει κι αυτή![]()
Βρε εγώ με την Νίνα μου παίρναμε μαζί πρωϊνό. Μόλις με έβλεπε και ετοίμαζα έπαιρνε την θέση της στο τραπέζι, της έβαζα πιατάκι με λιχουδίτσες και τρώγαμε παρέα
Κάπου έχω φώτο αν την βρώ θα την βάλω να δείτε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool