Βαλεριάνα για 'μας και τις γάτες μας και λοιπά βότανα!

Εμεις εχουμε Λουιζα στο εξοχικο μας και καθε καλοκαιρι αποξηραινω και εχω ολο το χειμωνα. Πινω καθε μερα μια κουπα τσαϊ λουιζας. Ειναι και λιποδιαλυτικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως μυριζει απαισια. Σε εμενα παντως δεν επιασε η Βαλεριανα μια φορα που την δοκιμασα :crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληπερα σας!!! Ειμαι νεο μελος στην ομαδα σας και θα ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος εχει εμπειρια με βαλεριανα σε χαπια...προκειται να κανουν το πρωτο τους ταξιδι με αεροπλανο και σκεφτομαι να τους δωσω επειδη λενε οτι δεν εχουν παρενεργειες, ισχυει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα καλη μου φιλη.Για πιο σιγουρα ρωτα τον κτηνιατρο σου.Πιστευω οτι ειναι πιο λαιτ απο ηρεμιστικο χαπι,αλλα δεν ειμαι κρτηνιατρος για να ξερω αν κανει να παρουν ή οχι.Οποτε μια ερωτηση στον κτηνιατρο ειναι ενδεδειγμενη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρωτησα τον κτηνιατρο μου και μου προτεινε αυτα τα χαπια αλλα ...το σκεφτομαι να τους δωσω εστω και αυτα που ειναι πιο ακινδυνα γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρασουνε....(ε, τωρα που το σκεφτομαι μπορει να τα παρω εγω!!!):/:

Σε καταλαβαινω απολυτα.Τι να σου πω;Ρωτα και κανεναν αλλον κτηνιατρο,μαλιστα αν θες ρωτα και τον κτηνιατρο του σαιτ μας εδω.
Και εγω ετσι ψειρας ειμαι καια χγωνομαι φριχτα ,οποτε σε νιωθω απολυτα.:)

Μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά συμβουλή και από κάποιο άλλο κτηνίατρο.
Εδώ: Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ υπάρχουν γραμμένοι κτηνίατροι που προτείνουν τα μέλη του forum, αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά.
Εύχομαι να είναι ήρεμο και καλό το ταξίδι σας και όλα να πάνε καλά!:)

Ασε...με κοροιδευουν ολοι οι φιλοι μου και μη για το πως εχω τα παιδια μου και το ποσο αγχωνομαι!!....αλλα που να καταλαβουνε πως νιωθει μια γατομανα!!... Σε ευχαριστω πολυ για το σαιτ!!:)

Ειρηνη μου σε ευχαριστω και σενα παρα πολυ...θα το κοιταξω τωρα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back