Κείρα
Δραστήριο μέλος
αλλα οχι και το χαπι.Ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτα για αφυδατωση, και εγω δεν ξερω πως να την αναγνωριζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο τον Αίλουρο και να ρωτήσεις, σίγουρα θα μπορεί να σε κατατοπίσει καλύτερα( wwww.ailouros.gr) γιατί μου φαίνεται μεγάλο διάστημα για να κάνει εμετό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
(λογικό φαντάζομαι όμως μετά από τόσους εμετούς).Μίλησαν παντως με τον κ.Πάνο και θα ειναι σε επαφή μήπως χρειαστεί να τον δει κιόλας..ας είναι περαστικά για τον Ρου, είναι και αδελφακι μας και δεν θελουμε να ειναι αρρωστούλης...
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, αφού μίλησαν με τον κ. Πάνο, θα είναι σε καλά χέρια.
Μα γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά σε λάθος μέρες; Αυτό με τα σαβ/κύριακα και τις καλοκαιρινές διακοπές μ' έχει θερίσει! Είμαι και σε "λάθος" πόλη, -όσον αφορά τον Αίλουρο, το λέω- και τρέμω.
Και πάλι περαστικά στο αδερφάκι σας.

RedCat
Διάσημο μέλος
. Η πλάκα ειναι ότι και την Μαφάλντιν την έπιασαν συνεχείς εμετοι την προηγουμενη Πέμπτη ξημερώματα (μέσα σε μια ώρα έκανε 5 φορες εμετό) απο τριχόμπαλα στην αρχή μέχρι σχεδον αίμα στο τέλος. Οπως καταλαβαίνεις τρεξαμε το επομενο πρωι στον γιατρό μας..μια χαρα ειμαστε τώρα και ευχομαστε και το αδελφακι μας σύντομα το ίδιο...Υ.Γ. αυτό για τα ΣΚ, εορτές και αργίες ΄που λες ειναι μεγαλη αλήθεια, ολες οι αναποδιες σε θεματα υγείας τότε συμβαίνουν..
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Σημερα σε καμια ωριτσα θα φυγουμε να ξαναδουμε τον γιατρο, ο οποιος απ'οτι καταλαβα ελπιζει μόνο να μην έχει πάθει μόνιμη ζημιά το συκώτι. Μολις έχω νεοτερα θα σας πω.
RedCat
Διάσημο μέλος
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Περιμένουμε νέα. Ένα φιλακι απο το Φαλντι μου στη μυτούλα του αδελφούλη της...
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αν έχει έστω και τη μισή γλύκα της αδερφούλας του, που έχω την τύχη να γνωρίζω από κοντά, είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για αξιολάρευτο γατί!

Τις ευχές μας για περαστικά!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Γυρίσαμε απο το γιατρό και τον βρήκε πολύ καλύτερα απο χθές. Του έκανε ορι και εξετασεις αιματος και το απογευμα θα ξερουμε. Αν οι εξετασεις βγουν έστω και λιγάκι καλυτερες σημαινει οτι το συκώτι θα γίνει καλά.
Μας έδωσε και κονσερβούλα δυναμωτική και πεντανοστιμη. Ο Ρου έπεσε με τα μουτρα εφαγε δυο κουταλιες και προς το παρον δειχνει να το κραταει το φαγητο.

Σταυρώστε τα δάχτυλά σας να πάνε όλα καλά και ο Ρου θα σας ανταμοίψει με ενα τεράααααστιο γουργουρητό.
ruko
Διάσημο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο!Περιμένουμε το γουργουρητό.

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Σε μισή ώρα θα του δώσω άλλη μια κουταλίτσα κονσερβα. Σιγά σιγά μεχρι το βραδυ να φαει ολο το κουτακι. Και έχει κατι πεινες ο καημενουλης. Εχει αναστατωσει ολη την κουζινα για να βρει που κρυβω το φαι του
aretha
Περιβόητο μέλος

Πολύ χάρηκα για τον Ρου, είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει μια χαρά!
Καμιά φορά μωρέ μας τρομάζουν λίγο οι γιατροί, γιατί θέλουν να είναι καλυμμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας...
Ο γατούλης της Julia πάντως, ο Κίκης, που είχε επίσης πρόβλημα με το συκώτι του, τρώει την ειδική τροφή και τα πηγαίνει πολύ καλά απ' όσο ξέρω!

RedCat
Διάσημο μέλος
)Περιμένουμε νεότερα!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μίλησα με τον ΑΙλουρο και ο Ρου εχει αρχισει να ειναι καλυτερα. Εχει αρχισει να πεφτει αυτο το ενζημο που εδειχνε οτι εχει πειραχθει το συκώτι. Τωρα θα τρωει μια μικρή κουταλια κάθε τρεις ωρες αν θελει και σιγα σιγα θα γινει καλα. 
Απο το πρωι ολο κοιμαται και δεν εχει κεφι για πολλα πολλα. Θελει να τον αφηνουμε ησυχο κι ετσι κρατιεμαι και δεν του κανω αγκαλιες απο την χαρα μου.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας
Ειναι ωραιο να υπαρχουν ανθρωποι που καταλαβαινουν ποσο ανησυχεις οταν ειναι αρρωστο το γατουλι σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool