giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
25-11-06
09:14
καλως την lady. Χαθηκες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-11-06
09:41
Που, πότε ήρθε; Α τα μαύρα μεσάνυχτα! Μήπως το κάνει εξεπίτηδες για να με αποφύγει; Άμα το διαβάσεις καλώς το!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα.
25-11-06
17:35
Εσένα Νεριτζούλα( από το Νερίνα+ Νερατζούλα) να αποφύγω?Βασικά εδώ είμαι αλλά δε ξέρω πού να πρωτογράψω..
Μόλις ξύπνησα..
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
26-11-06
12:41
Στη Κορινθο ένα από τα πολύ "καλά" μαγαζια, μαζί με τις τσαντες και τα παπούτσια έβαλε στη βιτρινα και το τομάρι μιας αλεπούς.
Με εκνευρισε!! Κι εχασε μια πελάτισσα! Σκασίλα του βεβαια αλλά το θεώρησα πού άσχημο!
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
26-11-06
12:47
Άστα Χριστίνα.
Στη Θεσσαλονίκη ζούσα σε μία γειτονιά με έξι καταστήματα που πωλούσαν δέρματα και γούνες. Ούτε να το είχα διαλέξει λέμε. Ένα πρωϊ κατεβαίνω να πάω στη σχολή και σε φορτηγάκι έξω από την πόρτα μου, στρέφω το βλέμμα και τι να δω...Ήταν γεμάτο με γούνες άσπρης αλεπούς. Τις έφερναν στη διπλανή βιοτεχνία που τις έφτιαχνε με φόδρες κλπ. Έφριξα!!! Αλλά πάλι είναι θέμα οπτικής. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τέτοιες ευαισθησίες, τουλάχιστον γελοίες. Και φυσικά 'γυναικουλίστικες'. Αυτό με εκνευρίζει περισσότερο.
Στη Θεσσαλονίκη ζούσα σε μία γειτονιά με έξι καταστήματα που πωλούσαν δέρματα και γούνες. Ούτε να το είχα διαλέξει λέμε. Ένα πρωϊ κατεβαίνω να πάω στη σχολή και σε φορτηγάκι έξω από την πόρτα μου, στρέφω το βλέμμα και τι να δω...Ήταν γεμάτο με γούνες άσπρης αλεπούς. Τις έφερναν στη διπλανή βιοτεχνία που τις έφτιαχνε με φόδρες κλπ. Έφριξα!!! Αλλά πάλι είναι θέμα οπτικής. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τέτοιες ευαισθησίες, τουλάχιστον γελοίες. Και φυσικά 'γυναικουλίστικες'. Αυτό με εκνευρίζει περισσότερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
26-11-06
13:30
Εχεις δίκιο. Εγώ ως γαϊδούρα πάντως περνώντας απ' έξω δεν παραλείπω να λεω στην παρεα μου πόσο άσχημη είναι η βιτρίνα και να τη δέιχνω υποτιμητικά....
Πολύ το χαιρομαι κι ευχομαι να το ακούει η ιδιοκτήτρια (το λεω αρκετα δυνατά) κι ας μην βγάλει τη γούνα της καημένης της αλεπουδίτσας!
Πολύ το χαιρομαι κι ευχομαι να το ακούει η ιδιοκτήτρια (το λεω αρκετα δυνατά) κι ας μην βγάλει τη γούνα της καημένης της αλεπουδίτσας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
26-11-06
13:33
Εντάξει κι εγώ το κάνω αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Είναι μάλλον για προσωπική μας ηθική ικανοποίηση γιατί δεν νομίζω πως ο κάθε καταστηματάρχης με είδη γούνας θα ευαισθητοποιηθεί και θα πει 'αλλάζω εμπόρευμα και επαγγελμα'. Δυστυχώς. Δεν το θεωρούν κακό και αυτό είναι όλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum