Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ έχω 3-4 μάρκες ταυτόχρονα και του βάζω ποτε τη μια και ποτε την άλλη.
Αλλιώς λογικο δεν ειναι να βαρεθεί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Αυτη τη στιγμή έχω στο ντουλάπι Χιλλς, royal canine, eucanuba, purina
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αρήθα τρώει Royal Canin για στειρωμένες θηλυκές και ο μικρός την Kitten της ProPlan και μέχρι σήμερα δεν έδειξαν ποτέ να "βαριούνται". Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν καμιά φορά τους φτιάχνω κοτόπουλο βραστό (που τρελαίνονται), όταν τελειώσει γκρινιάζουν για λίγο και το ζητάνε, αντί για τις κροκέτες.
Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μάλλον ο μικρός μου με κάνει ό,τι θέλει...

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κι ο δικός μου ακριβώς το ίδιο κάνει! Τρώει λίγο-λίγο και ποτέ δεν άδειασε το μπολάκι του. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το κάθε γατί ξεχωριστά... Μήπως να δοκιμάσεις να της αλλάξεις τροφή; Σε μένα έπιασε, αν και δεν ξέρω μέχρι πότε...Κι εγώ βρε παιδιά δεν ξέρω με την Νεφέλη... Την έχουμε σχεδόν 3 μήνες τώρα και δεν τρελλαίνεται ποτέ με την τροφή της... Της βάζω Royal Canin kitten αλλά δεν ενθουσιάζεται. Δηλαδή της βάζουμε 2 φορές τη μέρα 30 γραμμάρια τη φορά πρωί βράδυ αλλά δεν ζητάει ποτέ φαγητό αυτό το γατί. Όσα γατιά είχα μέρχι τώρα 'επεφταν με τα μούτρα και το έτρωγαν όλο. Η Νεφέλη τρώει λίγο λίγο. Έχει φορές που μπορεί να έχει φαγητό από το πρωί μέρχι το βράδυ - αυτό οχι πολύ συχνα αλλά πάλι... Τι λέτε?

ELENIP
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι ειμαι κι εγω με τη Μαιρη..Ουφ... Πάλι καλά...
Μάλλον ο μικρός μου με κάνει ό,τι θέλει...![]()
Μονο που το προβλημα μας δεν ειναι στην κροκετα hills ετρωγε και τρωει ακομη[για στειρωμενα πλεον]αλλα στην κονσερβουλα που τρωει καθημερινα

μη βαρατε....Ενω τρωγαμε gourmet gold τη βαρεθηκε πηγαμε purina pro plan τη βαρεθηκε ...βρηκα την υγεια μου με τα φακελακια της hills κι επισης τωρα μετα τη στειρωση με τη pro plan light που ειναι τελεια[αυτη με τα κομματακια ομως κ τη σαλτσα]...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Κι ο δικος μου ειδικα την χιλλς neutered mature adult δεν την προτιμάει καθόλου. Την τρώει, αλλά οχι με ιδιαίτερη προθυμία.
Τρελαίνεται φυσικά με τις φτηνές που παίρνω για τα γατάκια κάτω... Ειναι να τον προλάβω πριν χώσει την μούρη του σε καμιά ανοιχτή σακούλα.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ακριβώς έτσι! Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Είναι φυσιολογικό να κάνει λίγο πιο μαλακά κακάκια τώρα που του άλλαξα τροφή ή να τον πάω στην κτηνίατρο;Μπα, απο οτι έχω καταλάβει οσο πιο ακριβή και "υγιεινή" ειναι η κροκέτα τόσο πιο άγευστη είναι...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ετσι ειμαι κι εγω με τη Μαιρη..
Μονο που το προβλημα μας δεν ειναι στην κροκετα hills ετρωγε και τρωει ακομη[για στειρωμενα πλεον]αλλα στην κονσερβουλα που τρωει καθημεριναμη βαρατε....Ενω τρωγαμε gourmet gold τη βαρεθηκε πηγαμε purina pro plan τη βαρεθηκε ...βρηκα την υγεια μου με τα φακελακια της hills κι επισης τωρα μετα τη στειρωση με τη pro plan light που ειναι τελεια[αυτη με τα κομματακια ομως κ τη σαλτσα]...
απο κονσερβα ειναι πολυ καλα τα φακελακια της whiskas που καθε φακελακι εχει διαφορετικη γευση, παπια,κουνελι,αρνι και πουλερικα.η δικιες μου κανουνε σας τρελλες.πως ζω ακομα,θαυμα ειναι.εχεις δοκιμασει να τους τα δωσεις.το καθε φακελακι εχει 100 γραμμ.
Desdemona
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι μικρη 8,5 μηνων και τρωγαμε μονο κιττεν..τωρα τρωει κιττεν της χιλς η λαιτ την προ πλαν...οχι δεν δοκιμασα αλλα με την αναλλαγη χιλς κ προ πλαν σωθηκααπο κονσερβα ειναι πολυ καλα τα φακελακια της whiskas που καθε φακελακι εχει διαφορετικη γευση, παπια,κουνελι,αρνι και πουλερικα.η δικιες μου κανουνε σας τρελλες.πως ζω ακομα,θαυμα ειναι.εχεις δοκιμασει να τους τα δωσεις.το καθε φακελακι εχει 100 γραμμ.

Desdemona
Διάσημο μέλος
Γι'αυτό κανείς; Κική;Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Είναι φυσιολογικό να κάνει λίγο πιο μαλακά κακάκια τώρα που του άλλαξα τροφή ή να τον πάω στην κτηνίατρο;
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανονικα θελει να γινει σταδιακα η αλλαγη της τροφης..πχ στην κροκετα θελει περιπου 4-5 ημερες ,μπορει και λιγο παραπανω..Βαζεις την παλια και λιγο απο τις καινουριες και το πας αυξανοντας σταδιακα μεχρι να φτασεις να τρωει μονο την καινουρια...
Ετσι την αλλαξα την κροκετα και δεν ειχαμε προβλημα...αν φυσικα δεις να τραβαει μερες το προβλημα ρωτησε και τον κτηνιατρο σου για καλο και για κακο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool