Βαριά αναπνοή όταν κοιμάται

εμενα η γατα μου βαριανασαινει απο το παχος........ ειναι και εμενα περσιας την πηγα στο γιατρο και μου εδωσε ειδικη διαιτα ......αλλα εσενα ειναι μωρο.... προσεξε πως θα εξελιχθει και πραττεις αναλογως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα ροχαλιζει ο Πιου Μιου, αλλα δεν εχει να κανει με τη ρατσα του. Απλα ειναι χοντρουλης :redface::redface::/::/: Κριμα βρε παιδια, κακο κανουμε :redface:
Αλλα τρωει ενα σωρο ξηρα τροφη και τα αλλα θα μεινουν νηστικα αν δεν εχω μονιμα στο μπολακι... :hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η ψιψι βαριανασαίνει καμιά φορά. Την έχω πετύχει να χτυπάει τα πόδια της, τρέμουν και έχει πολύ πλάκα, την χαζεύω με τις ώρες όταν κοιμάτε

Τελικά πήγαμε στην γιατρό για το τρίτο και τελευταίο εμβολιάκι και μου είπε να μην ανησυχώ. Έχει κάνει βέβαια λίγο κοιλίτσα ο μικρός :redface: αλλά μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι κοιμάται συνέχεια γιατί μετράω την ποσότητα της τροφής που του βάζω. Μου συνέστησε να κινείται και να παίζει περισσότερο και μου έκανε δώρο και ένα παιχνιδάκι:). Γενικά η γιατρός μου φαίνεται καλή, απαντά σε όλες μου τις ερωτήσεις και πιάνει πολύ απαλά τον μικρό και τον χαϊδεύει πολύ ώρα πριν να του κάνει εμβολιάκι. Σκεφτόμουν να πάω και εγώ στον Αίλουρο αλλά μπορώ να πω οτι από τα πρώτα δείγματα η γιατρός μου φαίνεται αξιόλογη. Θα την τσεκάρω λίγο ακόμα και μετά θα γράψω τα στοιχεία της στην σχετική ενότητα. Της είπα ότι ο λιχούδης θέλει να τρώει συνέχεια από το φαγητό μου και μου απάντησε "Άχου το γλυκούλι, θέλει να νιώθει μέλος της οικογένειάς σας". Γενικά μου φαίνεται πολύ τρυφερή και φιλόζωη αλλά ίσως περισσότερο ανεκτική μερικές φορές.:confused: Θα δούμε...

Βαρια αναπνοη στον υπνο και ροχαλητο

Καλησπερα.Σαν καινουριος στον χωρο(μολις προχθες απεκτησα τον Jefry) 8μηνων ημιαιμο περσιας.Την ωρα που κοιμοταν τον ακουγα να ροχαλιζει..μετα απο λιγο που ξυπνησε βαριανασεναι για πολυ ωρα.να αρχισω να ανυσηχω?αυριο πιθανον θα του κανω στειρωση.δεν εχει εμβολιαστει ακομα.η διατροφη του ειναι μονο ξηρα τροφη pro plan kitten και whiskas κροκετες μεχρι 5 την μερα.Χελπ!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back