Βασανισμοί σκύλων στο στρατό Έβρου

Αν πιστευετε πως αυτα τα "ξεκαθαρισματα" των αδεσποτων μεσα στα στρατοπεδα γινονται χωρις εντολη απο ανωθεν γελιεστε.Ενας καλος μου φιλος υπηρετησε καπου...βορεια,δεν θυμαμαι που ακριβως κ με πηρε μια μερα τρομοκρατημενος ,ενω ακουγοταν πυροβολισμοι απο πισω.Μου ειπε οτι ειχε κρυφτει καπου μ'ενα κουταβι αγκαλια διοτι ο καλος τους διοικητης εδωσε διαταγη να πυροβολησουν ολα τα σκυλια που μεχρι τοτε οι φανταροι ταιζαν!Ξεχεσμα στα καναλια θελει,αν εχει καποιος κονε ας τα χρησιμοποιησει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν πιστευετε πως αυτα τα "ξεκαθαρισματα" των αδεσποτων μεσα στα στρατοπεδα γινονται χωρις εντολη απο ανωθεν γελιεστε.Ενας καλος μου φιλος υπηρετησε καπου...βορεια,δεν θυμαμαι που ακριβως κ με πηρε μια μερα τρομοκρατημενος ,ενω ακουγοταν πυροβολισμοι απο πισω.Μου ειπε οτι ειχε κρυφτει καπου μ'ενα κουταβι αγκαλια διοτι ο καλος τους διοικητης εδωσε διαταγη να πυροβολησουν ολα τα σκυλια που μεχρι τοτε οι φανταροι ταιζαν!Ξεχεσμα στα καναλια θελει,αν εχει καποιος κονε ας τα χρησιμοποιησει!

Τότε να Στέιλουμε όλοι στον Μειμαράκη οτι αν δεν κάνει κάτι αμέσως θα στείλουμε δελτία τύπου παντού.Το πτώτο μου μελ ήταν ευγενικό.αν δω οτι δεν απαντάει τότε αρχίζει ο πόλεμος. Ξαναδίνω το μέιλ του minister@mod.mil.gr Υπουργος αμηνης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως έστειλα ένα ξέχεσμα στον Μειμαράκη.(Υπ.Εθνικής άμυνας)
Το μειλ του είναι αυτό minister@mod.mil.gr

Μπραβο,μολις εστειλα κ εγω μια υπενθυμιση για το ποσο ξεφτιλα εγιναν παλι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back