Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
''Δεν έχουν μπει ξανά τέτοια video στο youtube. Ο άνθρωπος είναι σίγουρα ψυχάκιας , φαίνεται. Εχει βάλει δυο videos που βασανίζει ένα γατάκι με άθλιο τρόπο. Το τι ξεσηκωμός έχει γίνει από όλους τους χρήστες του youtube δεν περιγράφεται, όλοι ανεβάζουν δικά τους videos και αποδοκιμάζουν τα videos ζητώντας την τιμωρία του δράστη. Το youtube ήδη πάγωσε τον λογαριασμό του δράστη και φαίνεται ότι η δικαιοσύνη θα αναλάβει το έργο της ''
καλύτερα να μην δείτε και τα βίντεο για τα οποία γίνεται λόγος αλλά αν κάποιος έχει γερό στομάχι...θα τα βρει στην σελίδα
https://troktiko.blogspot.com/2009/02/youtube.html
για ακόμα μια φορά ο άνθρωπος αποδεικνύει οτι είναι το χειρότερο πλάσμα απ'όλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
κατάφερα να βρω μια φωτογραφία του..φυσικά έχει φροντίσει να καλύψει το πρόσωπό του ο δειλός...το youtube αναφέρει οτι το όνομά του είναι kenny Glenn αλλά αυτό δεν μπορώ να το διασταυρώσω οπότε απλά το αναφέρω σαν πληροφορία μήπως κάποιος βρει κάτι παραπάνω...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Παιδιά δεν το πιστεύω έχει σελίδα που λέγεται catabuser κ βασανίζει γάτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Εμείς λίγο δύσκολο να κάνουμε κάτι αλλά μιας και έχουν βρεθεί τα στοιχεία του ελπίζω να τον αναλάβει κάποιος φιλόζωος και να του κάνει ό,τι κάνει αυτός στο καημένο γατί...https://karlu20.newgrounds.com/news/post/268028
Παιδιά δεν το πιστεύω έχει σελίδα που λέγεται catabuser κ βασανίζει γάτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό;
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ούτε εγώ άντεξα και σε μένα παρόμοια συναισθήματα προκάλεσε.Όταν αγαπάς τόσο τις γάτες και γενικά τα ζωάκια και ξαφνικά βλέπεις ένα να υποφέρει και εσύ να μην μπορείς να κάνεις κάτι...βασικα δεν ειδα το βιντεο, δεν αντεξα , αλλα καποιος πρεπει να του σπασει τα μουτρα να του σπασει ολα τα κοκκαλα στο σωμα του και να ζησει παραλιτος απο το λαιμο και κατω..του το δινω σαν καταρα..να ζει παραλιτος μεχρι τα βαθεια γεραματα και η καθε μερα του να ναι κωλαση...![]()
μακάρι να νιώσει έστω και στο μισό όπως νιώθει o Dusty(έτσι λένε το καημένο το γατάκι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ελπίζω να έχουν παρόμοιες αντιδράσεις και άτομα που μένουν κοντά του...και να κάνουν κάτι.Μακάρι να μπορούσα να τον πιάσω στα χέρια μου όμως,ένας κομπλεξικός άσχημος έφηβος είναι,έχει και σελίδα στο Facebook μπορείτε να δείτε φωτογραφία τουεχει ολα τα στοιχεια του το λινκ που μας εδωσε η φλιη μας ποιο πανω..εμεις σαν my cat τι μπορουμε να κανουμε ???ε ρε τυχερος που δεν μενει αθηνα ο ανανδρος..γιατι μονο και τον ειχα στα χερια μου τωρα...εχω σπασει πιατο απο τα νευρα μου..σοβαρα τωρα μπρουμε να κανουμε κατι???εγω ειμαι μεσα σε οτι και αν προτινετε...στην αναγκη μαζευω 2 φιλαρακια και παω εκει που μενει να του ξιγισω τι εστι ελλινηδα και γατοφιλη...![]()
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
εδω εχουνε κανει i hate him σελιδα και ο ιδιος εχει στο facebook δικη του...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

*(^*%*()&*&%^&$%^#&_(&&$@#$@$΅$#@^%^$#&@%^#!@#$!!%$#&^%#%^$@^*^%#$
^%&Ω%^#$%@ΩΒΙΘ^&&*)%&^%#$#@$##!Ζ%$Ρ(^%(*&_Ν&%$^%^##$!@$#@^#$^$ΨΔ&$*&$&)^)^&%^%$%#&$@^#@^%)^%)*&%^*$%@#ΨΔ^
γιατι μας διαβαζουν και μικρα παιδια οχι τπτ αλλο.γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool