Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μπορείς να του στείλεις μήνυμα εκφράζοντας όλα τα ευγενικά σου συναισθήματα απέναντί του...εγώ ακόμα το γράφω έχω πολλά να πω κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το διαβάσει καν αλλά και πάλι μια μικρή ικανοποίηση θα πάρωπω μιλαμε εχω μικρες εκρηξεις......
*(^*%*()&*&%^&$%^#&_(&&$@#$@$΅$#@^%^$#&@%^#!@#$!!%$#&^%#%^$@^*^%#$
^%&Ω%^#$%@ΩΒΙΘ^&&*)%&^%#$#@$##!Ζ%$Ρ(^%(*&_Ν&%$^%^##$!@$#@^#$^$ΨΔ&$*&$&)^)^&%^%$%#&$@^#@^%)^%)*&%^*$%@#ΨΔ^
γιατι μας διαβαζουν και μικρα παιδια οχι τπτ αλλο.γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

α...και η καημένη γατούλα είναι της μητέρας του απ'οτι κατάλαβα,θα'ναι πολύ περήφανη τώρα για το γιο που έκανεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εγώ μόνο 1 λεπτό άντεξα να δω δεν τα κατάφερα ήταν πολύ για μένα...ανέβασε την αμοιβή θα βρεθούν πολλοί να βάλουν χρήματα για τόσο καλό σκοπόθελω να του αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..τα νευρα μου...παω να παρω ενα χαπι..ειδα το βιντεο δυστιχως και ευτυχως για αυτον οχι ολοκλιρο....μιλαμε εχω στειλει ε μαιλ σε ολους απο αγγλια που κανω παρεα οποιος τον σπασει στο ξυλο θα του δωσω εγω προσωπικα 500 ευρο ματο θεο...
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

:cry:
Αυτό είναι δυνατόν να έγινε τυχαία; Εγώ στοιχηματίζω ότι κάποιο κάθαρμα είχε βάλει τροφή μέσα στο αυτόκίνητο και μόλις το γατάκι έβαλε το κεφάλι του, με το τηλεκοντρόλ το αποκεφάλισε. Έπαθα τέτοιο σόκ....και πιο πολύ γιατί πιστεύω ότι κάποιος το σκηνοθέτησε, ήταν τέλειο το βίντεο, κατακάθαρο.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πολύ καλή ιδέα ας κάνουμε ένα σαιτ μαζεύοντας προσφορες τις οποίες θα δώσουμε σε όποιον μας φέρει αυτό το κάθαρμα υπο μορφή γατοτροφής (ξηρά τροφή ή κονσέρβα ότι ναναι)εγώ μόνο 1 λεπτό άντεξα να δω δεν τα κατάφερα ήταν πολύ για μένα...ανέβασε την αμοιβή θα βρεθούν πολλοί να βάλουν χρήματα για τόσο καλό σκοπό
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
είναι τόσο ανώμαλοι που το βιντεοσκοπούν κιόλαςΔεν υπάρχει περίπτωση να δω τέτοιο βίντεο. Ακόμη με πιάνει τρέμουλο με ένα που είδα στο you tube κατά λάθος. Ο τίτλος ήταν κάπως : cat & KA ,το αυτοκίνητο της Ford. Είχαν αφήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο με ανοιχτή την ηλιοροφή. Ανεβαίνει μια γατούλα στην οροφή κοιτούσε, ξανακοιτούσε στο εσωτερικό, ήθελε να μπει μέσα, όπου εκεί που κοιτούσε έχοντας βάλει το κεφάλι της στο άνοιγμα, κλείνει η ηλιοροφή, της πιανει το λαιμό και την ....αποκεφαλίζει, το κεφάλι πέφτει μέσα στο αυτοκίνητο και το άψυχο σώμα έμεινε.:cry:
Αυτό είναι δυνατόν να έγινε τυχαία; Εγώ στοιχηματίζω ότι κάποιο κάθαρμα είχε βάλει τροφή μέσα στο αυτόκίνητο και μόλις το γατάκι έβαλε το κεφάλι του, με το τηλεκοντρόλ το αποκεφάλισε. Έπαθα τέτοιο σόκ....και πιο πολύ γιατί πιστεύω ότι κάποιος το σκηνοθέτησε, ήταν τέλειο το βίντεο, κατακάθαρο.
![]()

πάω στοίχημα οτι είναι τουλάχιστον ανίκανοι σεξουαλικά και προσπαθούν να αποδείξουν έτσι τον ανδρισμό τους..δυστυχώς είναι πολλοί τέτοιοι και πάντα θα υπάρχουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
τα μικρά βλέπουν πολύ χειρότερα πράγματα πίστεψέ με...ας είναι καλά το διαδίκτυοεστειλα τα στοιχια του σε ολες της φιλοζωηκες που βρηκα τους ειπα τη κατασταση και να κανουν κατι αμεσα..το στομαχι μου ειναι χαλια .....εχουμε και τα μικρα που μπενουν και προσπαθω να μαι οσο πιο κοσμια μπορω..αχ τα νευρα μουυυυυυυυ![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
1. Να ειδοποιησετε το youtube
2. την πρεσβεια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
3. Την αστυνομια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
4. Διεθνεις φιλοζωικες ποως η Peta. Wspa
5. Διεθνεις οργανισμους κατα της διωξης του εγκ΄ληματος και τοπικα τις δικες μας safenet.gr
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
είδα το βίντεο που λες και ευτυχώς είναι μια κακόγουστη διαφήμιση του αυτοκινήτου δεν πρόκειται για πραγματικό περιστατικό...Δεν υπάρχει περίπτωση να δω τέτοιο βίντεο. Ακόμη με πιάνει τρέμουλο με ένα που είδα στο you tube κατά λάθος. Ο τίτλος ήταν κάπως : cat & KA ,το αυτοκίνητο της Ford. Είχαν αφήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο με ανοιχτή την ηλιοροφή. Ανεβαίνει μια γατούλα στην οροφή κοιτούσε, ξανακοιτούσε στο εσωτερικό, ήθελε να μπει μέσα, όπου εκεί που κοιτούσε έχοντας βάλει το κεφάλι της στο άνοιγμα, κλείνει η ηλιοροφή, της πιανει το λαιμό και την ....αποκεφαλίζει, το κεφάλι πέφτει μέσα στο αυτοκίνητο και το άψυχο σώμα έμεινε.:cry:
![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Οκλαχόμα ,ΗΠΑωχ τα νευρα μου........yasmin μου που ειναι η χωρα του???ειμαι τοσο θωλομενη που δεν μπορω να σκεφτω..
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
το youtube είναι ενήμερο και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης,ευτυχώς εκεί δεν είναι Ελλάδα οπότε έχω ελπίδες οτι μπορεί να έχει σοβαρές κυρώσεις ο μικρός ανώμαλοςΤι μπορειτε να κανετε πρακτικα
1. Να ειδοποιησετε το youtube
2. την πρεσβεια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
3. Την αστυνομια της χωρας του με επιστολη και τα λινκ
4. Διεθνεις φιλοζωικες ποως η Peta. Wspa
5. Διεθνεις οργανισμους κατα της διωξης του εγκ΄ληματος και τοπικα τις δικες μας safenet.gr
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μώλις διάβασα οτι τον
ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ![]()

τι καλά...που το διάβασες;Βάλε αν μπορείς ένα linkΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιασμιν μου μία διόρθωση μόνο, η δική μας δίωξη εγκλήματος ειναι στο safenet.org.gr5. Διεθνεις οργανισμους κατα της διωξης του εγκ΄ληματος και τοπικα τις δικες μας safenet.gr
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λάθος έκανα Μαρία συνελήφθη άλλος μαθητής που έκανε το ίδιο πράγμα πριν μερικούς μήνεςτι καλά...που το διάβασες;Βάλε αν μπορείς ένα link
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool