Βασανισμός γάτας στο youtube

Μου ητθε αυτο το μνμ σημερα απο το facebook:

Συγγνωμη για τα αγγλικα, αλλα βαριεμαι να το μεταφρασω :redface:

Ο Micheal Godshall έστειλε μήνυμα στα μέλη τουKenny Glenn - The Cat Abuser.

--------------------
Θέμα: Updated News

News: Feb 17th 2009

Two animals have been removed from the home, both Kenny and his brother are set to see a judge for trial on two counts of animal cruelty. The cats will not be coming back home, and it is unclear how the two children will be punished. Because they are considered juveniles they will have sealed records, but they are going before an honorable judge who is known for making the right decision.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πώ κάτι πολύ σκληρό, αλλά για μένα ούτε η θανατική ποινή δεν με ικανοποιεί σε τέτοιου είδους ανθρώπων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι ομορφούλης που είναι θα βρεί όση στοργή του έλειπε από το σπίτι του στην αγκαλιά ενός βρωμερού τριχωτού κατάδικου που θα τον κάνει his bitch. Karma baby.

Και αν δεν μπεί φυλακή θα τον λιντσάρουν οι ακριβιστές οργανώσεων όπως η Greenpeace ή η PETA (η οποία διακρίνεται για τις εντυπωσιακές hardcore αντιδράσεις της).

Εστειλα εδώ! Υπάρχει και άλλο mail? Ειμαι ειδική στο ξέχεσμα!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Έτσι ομορφούλης που είναι θα βρεί όση στοργή του έλειπε από το σπίτι του στην αγκαλιά ενός βρωμερού τριχωτού κατάδικου που θα τον κάνει his bitch. Karma baby.

Και αν δεν μπεί φυλακή θα τον λιντσάρουν οι ακριβιστές οργανώσεων όπως η Greenpeace ή η PETA (η οποία διακρίνεται για τις εντυπωσιακές hardcore αντιδράσεις της).
Δυστυχώς οι πορείες που οργανώνει η ΡΕΤΑ αφορούν γεγονόντα πολύ δύσκολο να νικηθούν, όπως γούνες, κρεατοφαγία, φάρμες , κλεισιμο των KFC, κυνηγάνε την Μπιγιονσέ, την Λόπεζ, τους μεγάλους σχεδιαστές μόδας.
Δεν λέω οτι αυτό το γεγονός τους αφήνει αδιάφορους...κάθε άλλο!
όμως σαν ακτιβίστρια της ΡΕΤΑ https://www.mypetz.gr/posts/5275508/ και γνωρίζοντας την δράση της πρέπει να σου πώ οτι μόνο εθελοντές τοπικών φιλοζωικών σωματείων θα μπορούσαν να τον σκίσουν τον τύπο.Και πίστεψέ με, έχω κάνει μέλος σε 3 φιλοζωικά....έχει πέσει πολύ βρισίδι, φωνές και παρ'ολίγον ξύλο!

Θα πώ κάτι πολύ σκληρό, αλλά για μένα ούτε η θανατική ποινή δεν με ικανοποιεί σε τέτοιου είδους ανθρώπων!
...Σε τέτοιου είδους τεράτων, εννοείς!
Ούτε και μένα .... αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο .... εκτός ψυχοθεραπείας.

PETA Petition για το youtube

To Petition της PETA για το θέμα είναι αυτό

Παρακαλώ όσοι θέλουν να προσφέρουν την υποφραφή τους...

https://getactive.peta.org/campaign/youtube_cat_abusers

Υπεγραψα αλλα νομιζω οτι ηταν να γινει εγινε.Και δεν νομιζω πως η ποινη τους-οποια κ αν ειναι αυτη-ξεπληρωνει αυτο που εκαναν.Ειμαι σιγουρη πως αργοτερα θα το ξανακανουν κ μαλιστα με ανθρωπινα θυματα.

Καλησπερα παιδια τωρα μολις ειδα το θεμα και για ακομη μια φορα ειμαι βαθια απογοητευμενη και εξοργισμενη με το ανθρωπινο ειδος....:(
Δεν ξερω αν το εχει γραψει και αλλος.. Εψαξα στο google και βρηκα γαλλικα αρθα που λεγανε για το συγκεκριμενο συμβαν... Σας τα παραθετω εδω οποιος ξερει γαλλικα μπορει να τα διαβασει και μονος του...
https://www.tijuana.fr/kenny-glenn-dusty-le-chat-6104.htm
https://www.tijuana.fr/kenny-glenn-9130.htm

Και για οσους δεν ξερουν περιληπτικα λεει οτι τελικα ο Σεριφης της Οκλαχομα τους βρηκε τους συνελλαβε και τους καταδικασε σε 5 χρονια φυλακιση και τους 2 αλλα βγηκαν με αναστολη 500$ ο καθενας και με την προϋποθεση να επισκεπτονται ψυχιατρο για να θεραπεια...
Εχουν βαλει αστυνομικους να τους παρακολουθουν γιατι φοβουντε μη τους κανουν κακο οι φιλοζωοι, των οποιων η αντιδραση ηταν πολυ εντονη...:/:

Αχ παιδια δεν το πιστευω η πρωτη σελιδα που σας εβαλα εχει το βιντεο... Ειναι πολυ αισχρος μιλαμε... Το γατακι το κακοιμοιρο... Το ειχε ο π*&^%ς μεσα στη μπανιερα του κλεισμενο και πηγε και το αρπαξε το καθικι,που να μην πω τιποτα αλλο, με τετοια βια και το κοπαναγε στο τοιχο....Και στο τελος ο δειλος το εβρεξε κιολας....Και το αφησε μεσα στη ντουσιερα να νιαουριζει ζητωντας βοηθεια βρεγμενο...
Ετσι μου ερχεται να παω να τον βρω και να αρχισω να τον βασανιζω ετσι οπως εκανε και αυτος στο αμοιρο το γατακι.... Και ακομα χειροτερα.. Και κακως που τους προστατευουν απο τους φιλοζωους οι αστυνομικοι....Επρεπε να τους αφησουν στα χερια τους....:mad::mad:

Ναι ναι έχεις δίκιο Βασιλικούλα μου πρέπει να γδάρουν μερικούς τέτοιους οι φιλόζωοι κ να κυκλοφορούν με το τομάρι τους σαν τον Κοναν το βάρβαρο να δούμε θα το ξανακάνουν;

Εγώ πέρισυ έπεσα καταλάθως πάνω σε ενα κτήνος Ελληνα (στο youtube) ο οποίος είχε πάρει μια καραμπίνα και καλα σαν τα shooter τα pc games και σκότωσε μια γατούλα πυροβολώντας τη στο κεφάλι..
Πήρα τηλ το 100 και αφου μου κλείσαν το τηλ στα μούτρα τις 2 πρώτες φορές την τρίτη μου δώσαν το τηλ για δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ειπά σε μια τύπισα (για να μην πω τιποτα αλλα το url) ειδε το βιντεο και λέει " αα το σκότωσε.... λυπάμαι δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα "
Εστειλα και κατι email σε φιλοζωικές που βρήκα στο internet καμια απολύτως απάντηση
Εκανα μήνες να καταφέρω να βγάλω αυτη την εικόνα απο το μυαλό μου (καλα οχι πως τώρα που σας το γράφω οτι δεν είναι σαν να το βλεπω ακριβώς όπως στο video αλλα τεσπα)

Η καινουρια μοδα ειναι...

αυτη.... τακουνια στιλετο και δολοφονιες εν ψυχρω.
https://trupokarudos.blogspot.com/2009/07/h.html

το ελαβα μεσω facebook και ακομα να συνελθω!

ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ οσοι δε μπορειτε. Εγω απλα επαθα σοκ.

Τι στην ευχη κανουμε με αυτες τις ανωμαλιες?? :(:(

Εγώ πέρισυ έπεσα καταλάθως πάνω σε ενα κτήνος Ελληνα (στο youtube) ο οποίος είχε πάρει μια καραμπίνα και καλα σαν τα shooter τα pc games και σκότωσε μια γατούλα πυροβολώντας τη στο κεφάλι..
Πήρα τηλ το 100 και αφου μου κλείσαν το τηλ στα μούτρα τις 2 πρώτες φορές την τρίτη μου δώσαν το τηλ για δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ειπά σε μια τύπισα (για να μην πω τιποτα αλλα το url) ειδε το βιντεο και λέει " αα το σκότωσε.... λυπάμαι δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα "
Εστειλα και κατι email σε φιλοζωικές που βρήκα στο internet καμια απολύτως απάντηση
Εκανα μήνες να καταφέρω να βγάλω αυτη την εικόνα απο το μυαλό μου (καλα οχι πως τώρα που σας το γράφω οτι δεν είναι σαν να το βλεπω ακριβώς όπως στο video αλλα τεσπα)

Evaki δυστυχως στην Ελλαδα δεν τους νοιαζει η κακοποιηση των ζωων...Ειναι πραγματικα πολυ θλιβερο....
Μονο στο εξωτερικο(και παλι οχι σε ολες τις χωρες) ενδιαφερονται για τα ζωακια και εχουν και αστυνομικους για τετοια ζητηματα.... Εδω ειναι πραγματικα αναισθητοι....:(

έλεος......γύρισα μετά από 5 μήνες απουσίας στο mycat.gr και ομολογώ ότι ήτανε το 3ο-4ο Post που διάβασα και μου τρύπησε το στομάχι .... που ζούμε ρε γμτ .. ανώμαλοι , βιαστές .. ναρκωτικά ,αλλά ρε γμτ , το ΖΩΟ , τι το βασανίζεις ?? πως θα αμυνθεί ??? και εγώ αν πάω και του κόψω τα χέρια , χωρίς να του κάνω τίποτα άλλο -- θα με βάλουνε φυλακή ..

νταξ... μπράβο μας σαν χώρα που φωνάζουμε-ζητωκραυγάζουμε κάθε φορά όταν είναι να γίνουν εκλογές και κανένας μας ( σαν σύνολο ) δεν ζητάνε λίγη "Ανθρωπιά" για τα επόμενα 4 χρόνια..

Δυστυχώς το είδα:sick::sick:τι να πω...δεν βρίσκω λόγια έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό

Θεωρητικά, αν υπήρχε κάποια σοβαρή υπηρεσία, αν υπήρχε σοβαρή νομοθεσία, αν είμασταν σοβαρή χώρα και αξιοπρεπής λαός, ΑΝ,
μια καταγγελία θα αρκούσε, και από το ip θα την είχανε τσακώσει την ανώμαλη και θα την τρέχανε.
Αλλά δεν είμαστε και δεν έχουμε τίποτα από αυτά, είμαστε ένα κακόγουστο αστείο, ικανοί μόνο για παλαμάκια και μεγαλοστομίες για το αρχαίο πνεύμα αθάνατο.
Θυμωμένη; Ναι, όχι μόνο από τις ακραίες εικόνες που είδα. Αυτές με αποτελείωσαν. Πριν από μερικές ώρες βρήκαμε οι γείτονες τον Τζακ, που πέθανε μόνος και αφρόντιστος, ενώ τα αφεντικά του εξαφανίστηκαν εδώ και μέρες στις Χαλκιδικές για διακοπές, αφήνοντας τον 10χρονο άρρωστο σκύλο τους στο έλεος του θεού και των όποιων φιλότιμων. Είμαι από την Νικαράγουα, από την Βολιβία από οπουδήποτε αλλού εκτός από την Ελλάδα. Ντρέπομαι.

Μόλις διάβασα μια είδηση στο troctiko και έχω γίνει χάλια:cry::cry: ,σφίχτηκε η καρδιά μου,την παραθέτω ακριβώς όπως την διάβασα:
''Δεν έχουν μπει ξανά τέτοια video στο youtube. Ο άνθρωπος είναι σίγουρα ψυχάκιας , φαίνεται. Εχει βάλει δυο videos που βασανίζει ένα γατάκι με άθλιο τρόπο. Το τι ξεσηκωμός έχει γίνει από όλους τους χρήστες του youtube δεν περιγράφεται, όλοι ανεβάζουν δικά τους videos και αποδοκιμάζουν τα videos ζητώντας την τιμωρία του δράστη. Το youtube ήδη πάγωσε τον λογαριασμό του δράστη και φαίνεται ότι η δικαιοσύνη θα αναλάβει το έργο της ''
καλύτερα να μην δείτε και τα βίντεο για τα οποία γίνεται λόγος αλλά αν κάποιος έχει γερό στομάχι...θα τα βρει στην σελίδα
https://troktiko.blogspot.com/2009/02/youtube.html
για ακόμα μια φορά ο άνθρωπος αποδεικνύει οτι είναι το χειρότερο πλάσμα απ'όλα:down::down:είμαι πολύ απογοητευμένη...
Δεν μου μπενει:(

ααααααααααα τα καθαρμα

δεν ντρεπεται το καθαρμα να βασανιζει μα τετιο τροπο τι γατι και μονο που ειδα την φωτο ανατριχιασα.:cry:

θα πεθανω απο το σοκ

αληθια το λεω μπηκα στο youtube πατησα το ονομα μου εβγαλε κατι βιντεακια αλλα σιγα μην τα δω για να παθω ψυχοπλακωση?:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back