Βγάζει τα κόπρανα απο τη λεκάνη και παίζει!

Μην ανησυχεις ειναι αρκετα συνηθισμενο :) ομολογω οτι και εγω φρικαρα οταν καταλαβα οτι το καμαρι μου πηγαινε στην αμμολεκανη του ξεθαβε τα κακακια που ειχε προσεκτικα θαψει πριν λιγο και επαιζε ποδοσφαιρο:crazy::crazy: επειδη και εγω προβληματιζομουν μηπως του λειπει το παιχνιδι κατεληξα οτι δεν προκειται περι αυτου. απλα αποκτουν καποιες χαζες συνηθειες οταν ειναι μικρα κυριως. βεβαια για εμας αυτη η συνηθεια ειναι αηδια!:sick:

εγω προσπαθησα να τον πετυχαινω στα πρασα και να τον μαλωνω. οποτε ο εξυπνος το εκανε οταν κοιμομουν! τεσπα πλεον εχει καιρο να το κανει δεν ξερω αν επιασε το μαλωμα ή οτι του εχω απειρα μπαλακια/ ποντικακια/λαστιχακια ο,τι του αρεσει δλδ για να παιζει ποδοσφαιρο. βεβαια και πριν του ειχα αλλα αβυσσος η ψυχη της γατας!

επισης ενα καλος τροπος να το αποφυγεις ειναι να μαζευεις αμεσως τα κακα του απ τη λεκανη. ή αν το κανει καποια συγκ ωρα πχ ο δικος μου το εκανε ξημερωματα συνηθως να φροντιζεις να τα εχεις μαζεψει μεχρι τοτε.

υποψην οτι και ο δικος μου σε ιδια ηλικια το αρχισε. και μια αλλη γατουλα που φιλοξενουσα το εκανε. δεν ειναι σπανιο δλδ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back