Βεράντα μονοκατοικίας ή επαρχία;

zerdim

Νεοφερμένο μέλος

Ο zerdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 78 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Εχω τρια αδεσποτα στη βεραντα μου (μενω σε μονοκατοικια) δεν τα βαζω μεσα στο σπιτι αλλα εχουν το σπιτακι τους τροφη (οχι απο σουπερμαρκετ) νερο και ιατρoφαρμακευτικη περιθαλψη δεν θα μπορουσαν αλωστε να μεινουν μεσα στο σπιτι γιατι εχουν μαθει να γυρνουν.Βρεθηκε καποιος απο επαρχεια που μπορει να τα παρει και τα θελει ,κατα την γνωμη σας που θα ειναι πιο καλα εδω που ειναι η στην επαρχια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δεν ξέρω τι να κάνω

Εννοεις να τα παρει καποιος για μεσα στο σπιτι ή για να τα εχει μεσα εξω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπως το φανταζομαι μαλλον μεσα και εξω και το πιο πυθανο να κοιμονται σε καποια αποθηκη το βραδυ ,αυτα δεν κανουν για διαμερισμα εχουν μαθει να γυρνανε

Τότε κατα την δικια μου αποψη δεν βλεπω το λογο. Αν τα αγαπας και μπορεις να τα φροντίζεις γιατι να τα δωσεις; Αν το χειμώνα και γενικα οταν βρέχει εχουν καπου να προστατευτούν, αν δεν κινδυνεύουν απο κακιασμενους και στριμμένους γείτονες εγω στη θεση σου δεν θα τα έδινα. Επισης εκει εχουν μάθει την περιοχή αφου οπως λες ειναι γατια που γυρνάνε ενω αν αλλαξουν τοποθεσία ισως χαθούν.

Στείρωσέ τα, αν είναι αρκετά μεγάλα και δεν το έχεις κάνει ήδη και κράτα τα στη βεράντα. Θα αράζουν όποτε θέλουν αυτά και θα βολτάρουν επίσης όταν θέλουν. Αν στειρωθούν δε θα γυρνοβολάνε για καυτά ραντεβού και θα γλιτώσουν από ξύλο/εξαφάνιση/μεταδοτικές αρρώστιες και δε θα δημιουργήσουν άλλα αναλώσιμα γατάκια που θα ζούνε χαρούμενα στο φυσικό τους περιβάλλον (αστικός ιστός), όπου τα πατάνε τα αυτοκίνητα και τρώνε φόλες.

Επίσης γάτα στην επαρχία = 99% εγκατάλειψη. Πρόθυμος να πάρει 3 γατιά στην επαρχία = 100% εγκατάλειψη/αδιαφορία.

Τα δύο είναι στειρωμένα το τρίτο είναι μικρό και προσπαθουμε να στειρώσουμε τη μαμά του αλλα ο γιατρός πυ το πήγαμε μας έδωσε ένα φάρμα κο για 5 μέρες ώστε να σταματήσει να βγάζει γάλα (το μικρό 2,5 μηνών και ακόμα θυλάζει) και την Πέμπτη απόγευμα η Παρασκευή πρωί πάει για στείρωση το κακό ειναι ότι πρέπει να χωρήσουμε μέχρι τότε μαμά και κόρη βάλαμε το μικρό σε ένα δωματιο μόνο του με φαγητό νερό παιχνίδια ,και από χτες η μανούλα το ψάχνει έχει καταλάβει που είναι και μας το ζητάει.Τελικά από αυτά που μου είπατε δεν πένε πουθενα θα μείνουν στη βεράντα .

Μπράβο! Μην ανησυχείς για τη μαμά, για το καλό της είναι. Και το μικρό μόλις μεγαλώσει λίγο, κατευθείαν για στείρωση και αυτο! Και πάλι μπράβο για την απόφαση να τα κρατήσεις! Επίσης καλό θα ήταν να μπουν αγγελίες για υιοθεσία, γιατί οκ μια χαρά είναι και με φροντίδα στη βεράντα/δρόμο στειρωμένα, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με ένα μόνιμο σπίτι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back