Βερυκοκκάκι, το πιο γλυκό γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Το Βερύκοκκο το παράτησαν μαζί με άλλο ένα γατουλίνι στον κτηνίατρο. Είναι ενα γλυκυτατο, ομορφο, απαλο, γουργουριστο κ υπερχαδιαρικο αγορακι που ψαχνει σπιτακι. Περιπου 5 μηνων, στειρωμενο, αποπαρασιτωμενο κ εμβολιασμενο, το καημενο κοντευει να τρελλαθει στο κλουβακι ολη μερα. Περιμενει τον ανθρωπο του να του δώσει ένα σπίτι και την αγάπη που αξίζει, πληροφοριες στο 6942067197 ή ragia.lia@gmail.com
Nine Lives 2157/08

_89027.jpg

img_7795.jpg

img_7793.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_7796.JPG
    IMG_7796.JPG
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_7795.JPG
    IMG_7795.JPG
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG_7793.JPG
    IMG_7793.JPG
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 33
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Βερυκκοκάκι, είσαι ένα απίστευτης ομορφιάς κουκλάκι!:inlove::inlove:

Εύχομαι γρήγορα να σκλαβώσεις μια ανθρώπινη καρδιά που θα σε ελευθερώσει από το στενάχωρο κλουβί που βρέθηκες και που καθόλου δεν ταιριάζει στον τρυφερό σου χαρακτήρα γλυκό μου :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκο μου πλασματακι εσυ,εισαι πολυ ομορφος!!:clapup:Ευχομαι βερυκοκακι μου τωρα τα Χριστουγεννα να αγγιξεις καποιου την καρδια και να σε παρει σπιτι του,να βρεις και συ μια ζεστη αγκαλιτσα και θαλπωρη!!:inlove::inlove:
img_7795.jpg

Ομορφο που είναι το Βερυκοκάκι....εύχομαι γρήγορα να βρει τον άνθρωπό του...κρίμα να είναι κλεισμένο σε κλουβάκι!!!

Ο μικρος περασε τις γιορτες σε σπιτακι...και θα μεινει! Κλειδωστε παρακαλω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back