Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
14-12-15
10:36
Το Βερύκοκκο το παράτησαν μαζί με άλλο ένα γατουλίνι στον κτηνίατρο. Είναι ενα γλυκυτατο, ομορφο, απαλο, γουργουριστο κ υπερχαδιαρικο αγορακι που ψαχνει σπιτακι. Περιπου 5 μηνων, στειρωμενο, αποπαρασιτωμενο κ εμβολιασμενο, το καημενο κοντευει να τρελλαθει στο κλουβακι ολη μερα. Περιμενει τον ανθρωπο του να του δώσει ένα σπίτι και την αγάπη που αξίζει, πληροφοριες στο 6942067197 ή ragia.lia@gmail.com
Nine Lives 2157/08
Nine Lives 2157/08
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
14-12-15
12:03
Βερυκκοκάκι, είσαι ένα απίστευτης ομορφιάς κουκλάκι!

Εύχομαι γρήγορα να σκλαβώσεις μια ανθρώπινη καρδιά που θα σε ελευθερώσει από το στενάχωρο κλουβί που βρέθηκες και που καθόλου δεν ταιριάζει στον τρυφερό σου χαρακτήρα γλυκό μου

Εύχομαι γρήγορα να σκλαβώσεις μια ανθρώπινη καρδιά που θα σε ελευθερώσει από το στενάχωρο κλουβί που βρέθηκες και που καθόλου δεν ταιριάζει στον τρυφερό σου χαρακτήρα γλυκό μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
14-12-15
13:24
Γλυκο μου πλασματακι εσυ,εισαι πολυ ομορφος!!
Ευχομαι βερυκοκακι μου τωρα τα Χριστουγεννα να αγγιξεις καποιου την καρδια και να σε παρει σπιτι του,να βρεις και συ μια ζεστη αγκαλιτσα και θαλπωρη!!
Ευχομαι βερυκοκακι μου τωρα τα Χριστουγεννα να αγγιξεις καποιου την καρδια και να σε παρει σπιτι του,να βρεις και συ μια ζεστη αγκαλιτσα και θαλπωρη!!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
14-12-15
16:40
Ομορφο που είναι το Βερυκοκάκι....εύχομαι γρήγορα να βρει τον άνθρωπό του...κρίμα να είναι κλεισμένο σε κλουβάκι!!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
07-01-16
23:11
Ο μικρος περασε τις γιορτες σε σπιτακι...και θα μεινει! Κλειδωστε παρακαλω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki