Lexx10809
Νεοφερμένο μέλος
Έχω βρει κάποια στο amazon αλλά θα προτιμούσα να βρω στα ελληνικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lexx10809
Νεοφερμένο μέλος
Μην με μαλώνεις, τα διάβασα τα review... 
Απλά ρωτάω μήπως ξέρει κανείς κάτι πιο εξειδικευμένο

Subject to change
e-steki.gr Founder
Ενώ αντιθέτως, βιβλία για σκύλους ΑΦΘΟΝΑ! Μέχρι και για κάθε ξεχωριστή ράτσα υπήρχε χωριστό βιβλίο!

ladycat
Διάσημο μέλος
Lexx10809
Νεοφερμένο μέλος

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι να βρουμε κατι παραπανω...
εγω εχω ενα που λεει για τις ρατσες και οχι για την ψυχοσυνθεση τους...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Συγγνώμη δηλαδή αλλά ποιά η χρησιμότητα ενός λευκώματος;
Να ήταν σε CD οι φωτογραφίες να το καταλάβω, αλλά έτσι ποιό το νόημα; Εντάξει, ωραίες οι φωτογραφίες με τις γατούλες, αλλά δεν νομίζω να είναι πιο χρήσιμο απο ένα βιβλίο για τη συμπεριφορά, τη φροντίδα, τη διατροφή κλπ!
Έχω αρχίσει να πιστευω οτι οι περισσότεροι έλληνες βλέπουν τις γάτες σαν στολίδια και γι'αυτό επικρατεί και αυτή η κατάσταση που πρέπει να κάνεις τάμα για να βρεις βιβλίο που να μην είναι λεύκωμα!

moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.perizitito.gr/product.php?productid=181328&page=4
Είναι ωραία γραμμένο,διασκεδάζεις κιόλας με το ύφος του διαβάζοντάς το,έχει πολύ απλά αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια,οδηγίες πως να τα φτιάξει μόνος του κανείς και πως να αξιοποιήσει όσα ήδη έχει και τα έχουν βαρεθεί οι γάτες του.Μου άρεσε πραγματικά,και σκέφτομαι ήδη να δοκιμάσω μερικά από αυτά το απόγευμα.Η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή,και το βρήκα πολύ χρήσιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Συγγραφέας: Vicky Halls. (Cat Behavior counsellor and bestselling author)
Στα Aγγλικά, από την Amazon.uk
The Secret Life of Your Cat (Η μυστική ζωή της γάτας σου)
Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει την βιολογία και την φυσιολογία πίσω από την μοναδική προσέγγιση της ζωής από τα αιλουροειδή και, πιο συγκεκριμένα, την προσαρμογή της γάτας στη ζωή με τον άνθρωπο. Το βιβλίο εξετάζει τις γάτες μέσα-έξω, ξεκινώντας από τη μύτη και καταλήγοντας στην ουρά, και εξηγώντας πως η εξέλιξη έχει δώσει μορφή σε αυτό τον τέλειο θηρευτή. Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι άγριες, κοινωνικές, ηλικιωμένες καθώς και οι γάτες εκτροφής, αποκαλύπτουν τις βιολογικές προσαρμογές καθώς και εκείνες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά, που οι γάτες αναγκάστηκαν να κάνουν ούτως ώστε να μπορέσουν να συμβιώσουν επιτυχώς με τους ανθρώπους.
Η συγγραφέας αποκαλύπτει επίσης τι κάνει μια γάτα ευτυχισμένη στην καθημερινή της ζωή, μέσα στο σπίτι ή έξω στη γειτονιά. Εξετάζει προβληματικές συμπεριφορές όπως επιθετικότητα, λέρωμα εκτός αμμολεκάνης και γατοκαβγάδες, μελετώντας τις βιολογικές πηγές τους και συστήνοντας θεραπείες. Μπορείτε επίσης να βρείτε μικρές συμβουλές που αφορούν σε προσαρμογές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας ούτως ώστε να γίνει πιο φιλικό για τη γάτα σας.
Με 240 έγχρωμες φωτογραφίες, για τον άνθρωπο που αγαπά τη γάτα του και θέλει να γνωρίζει τα πάντα γι' αυτήν, αλλά και για τον φιλόζωο που είναι απλά περίεργος. Ένας οδηγός για την μυστήρια γάτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool