yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γάτα με πέταλα (Ευγενία Φακίνου)
Η γάτα και το ποντίκι (Γκίντερ Γκρας)
Αχ γιατί να είμαι γάτα (Κόλιν Χόκινς)
Η γάτα μέσα μας (Ουίλλιαμ Μπάροουζ)
Η χώρα χωρίς γάτες (Ευγένιος Τριβιζάς)
Τι σκέφτεται η γάτα μου (Γκουέν Μπέιλι)
Λυσσασμένη γάτα (Ουίλλιαμς Τεννεσσή)
Η γαλάζια γάτα (Τασούλα Παπακυρίλλου)
Αν θέλεις να γίνεις γάτα (Τζόις Ντάνμπαρ)
Η γάτα του Σρέντινγκερ (Γεράσ. Θεοδόσης)
Η τελευταία μαύρη γάτα (Ευγένιος Τριβιζάς)
Πώς έμαθε η γάτα να διαβάζει; (Καλ. Κυρδή)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yannis515
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τέλεια η πρότασή σου yannis σε ευχαριστούμε πολύ και σε καλωσορίζουμε στο mycat."Πάνθηρας Μαυρόγατος" από τις εκδόσεις Μίνωας. Ενα καινούργιο βιβλιο για μικρούς και μεγάλους, που μέσω του έξυπνου χιούμορ προωθεί τη φιλοζωία. Πολύ διασκεδαστικό και διδακτικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yannis515
Νεοφερμένο μέλος
Τέλεια η πρότασή σου yannis σε ευχαριστούμε πολύ και σε καλωσορίζουμε στο mycat.![]()
Ευχαριστώ πολύ!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
...νταξ, έχει και έναν κακομοιρούλη σκύλο...τι να κάνομεν!!!
Ενδιαφέρουσα η πρότασή σου, θα φροντίσω να προμηθευτώ το βιβλίο να πλουτίσω τη συλλογή μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki