Βιταμίνες και τροφή για μικρά γατάκια

Μπουμπού (EΦΗ)

Νεοφερμένο μέλος

Η Μπουμπού (EΦΗ) είναι αόρατη. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
  • Μήπως ξέρει κανείς δοσολογία για βιταμίνες σε μικρά γατάκια(ηλικίας κοντά στον ένα μήνα,3-4 εβδομάδες)??:hmm:
  • Και τι προτείνετε για φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία,πάλι για μικρά γατάκια????:hmm:
  • Μπορείτε να μου πείτε τρόπους για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό του σύστημα??:hmm:
sorry για τις πολλές απορίες..:/::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βιταμίνες και τροφή για μικρά γατάκια.

Καλησπερα.:) Τροφη για μικρα..εχει σειρα η ρουαγιαλ κανιν..ειδικη σειρα,που θεωρειται απο τις πολυ καλες.Τις βρισκεις σε κτηνιατρεια.Τωρα για βιταμινες...το καλυτερο ειναι να ρωτησεις τον κτηνιατρο σου.Αυτος ξερει πολυ καλυτερα τη κατασταση του..και το τι εχει αναγκη ο οργανισμος του...και αν βεβαια εχει αναγκη απο προσθετα.:)
ΥΓ..εχει καποιο προβλημα το γατακι;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είμαι σίγουρη,αύριο θα το πάω στο κτηνιατρείο...Μου φαίνεται αδιάθετο,ενώ τις 2 πρώτες μέρες που το είχα ήταν πολύ ενεργητικό εδώ και 2 μέρες μου φαίνεται πεσμένο,κοιμάται συνέχεια δεν έχει όρεξη για παιχνίδια είναι μονίμως στο κρεβατάκι του τρώει λίγο και όταν νιαουρίζει ακούγεται βραχνιασμένο επίσης το πρωί ετρέχαν λίγο τα μάτια του...Κάνει την τουαλέτα του χωρίς βοήθεια κανονικά και η μύτη του είναι υγρή.Δεν ξέρω ίσως το επηρέασε η απότομη αλλαγή του καιρού,τι να πω?!
Ρώτησα έναν γνωστό μου με εμπειρία στις γάτες και μου είπε οτι και τα δικά του γατάκια το παθαίνουν και τους δίνει βιταμίνη,πήγα και εγώ αμεσως μετά το σχολειο στο petshop και του αγορασα ειδική για την ηλικια του.Ο καταστηματάρχης μου είπε να του δώσω ελάχιστη σε μέγεθος φακής..Το γατάκι μου όμως δεν την ήθελε με τίποτα της έβαλα γύρω από το στόμα της λίγη και την πήρε...Πρώτη φορά έχω γατάκι και είμαι πολύ ανγχωμένη με την κατάστασή του..:(:(

Κοιτα..ουτε φαρμακοποιο θα ακους..ουτε πετσοπα.,και κυριως οχι γνωστους..δεν ειναι γιατροι αυτοι..ΜΟΝΟ ο γιατρος ξερει.Μπορει το γατακι να εχει αρρωστησει..και να χρειαζεται αντιβιωση...οι βιταμινες δεν θεραπευουν...το καλυτερο ειναι να το πας στο γιατρο.,οπως λες και εσυ..αυριο κιολας.Τα συμπτωματα δειχνουν οτι ισως να ειναι αρρωστο.Να ξερεις οτι οι γατες ,και ειδικα τα μικρα..ειναι παρα πολυ ευαισθητα στο κρυο..:)

ελπίζω να μην είναι πολύ άρρωστο..:(εσείς τι πιστευετε είναι κάτι σοβαρό?:(

Εγω..διαβαζοντας και το αλλο θεμα που εχεις ανοιξει..πιστευω οτι το γατακι θελει ΑΜΕΣΑ κτηνιατρο.Ειναι υπερβολικα ευαισθητα τα μικρα..και το οτι το ειναι εξω το γατακι,...χειμωνα...και με τετοια συμπτωματα..,ειναι οτι χειροτερο.:(
Αν ειναι αρρωστο..και δεν κανει θεραπεια..μπορει και να καταληξει...ενω ανετα μπορει να σωθει..:)

Το έβαλα σε ζεστό σημείο και γέμισα μπουκάλια με ήπια ζεστό νερό για να μην κρυώνει και όπως είδα δεν τρέμει όπως χθες και ενοχλείται όταν διακόπτω τον ύπνο του για να δω πως είναι.δεν κρυώνει πια:)και η φωνή του είναι κάπως καλύτερα από χθες..αλλά δεν δεν έχει και πολύκαλή διάθεση:(

Κοιτα...μπορει ήδη να εχει αρρωστησει το γατακι...αν θες να ζησει..η μονη λυση ειναι να το πας στον γιατρο...αν ειναι αρρωστο,,πολυ δυσκολα θα τα καταφερει ετσι..απο εκει και περα,,κανε οτι καταλαβαινεις..

Ωραια..οποτε..να δουμε τι θα πει και ο γιατρος.Ευχομαι να πανε ολα καλα..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back