Βοήθεια;

bunny

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
Γεια σας.:)

Σήμερα πήγαμε στον κτηνίατρο το γερμανικό ποιμενικό κουτάβι κάτι φίλων του αδερφού μου.

Και να υπάρχει ένα θεματάκι...:redface: Τον Έλβις τον αγαπάω πάρα πολύ,το ίδιο και το Σίμπα αλλά θα ήθελα πολύ να έχω ένα σκυλάκι ή στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου γατούλα.:/:

Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς μου δεν θέλουν ζώα στο σπίτι και σχεδόν με το ζόρι ανέχονται τα κουνελάκια,πόσο μάλλον το να τους ζητήσω γατούλα θα ήταν μια παράκληση χωρίς αξία διότι η απάντηση θα ήταν αρνητική.:/:

Λένε ότι όσο έχουμε τα κουνελάκια στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε άλλο κατοικίδιο...:( Και βέβαια δεν θα έκανα ποτέ την ανευθηνότητα να ξεφορτωθώ τα κουνελάκια!:mad:

Τώρα το σκέφτομαι για τα 15 μου το θέμα και μετά βλέπουμε.:):/:

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λέγοντάς μου πώς να πείσω τους γονείς μου γι΄αυτό;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν, θα πρέπει να δείξεις ώριμη, ότι ξέρεις όχι μόνο τί θέλεις, αλλά οτι και το εννοείς, ότι δεν θα το βαρεθείς το ζωάκι σου και δεν θα το μετανιώσεις.

Ένα σκυλάκι είναι ΠΟΛΥ δουλειά, και θέλει ΠΟΛΥ χρόνο. Δεν είναι γάτα, ουτε κουνελάκι. Θέλει φροντίδα, βόλτα κλπ κλπ. Είναι σαν ένας άνθρωπος.

Φαντάσου τον εαυτό σου σε 5 χρόνια. Θα τελειώσεις το σχολείο και θα πάς ίσως να σπουδάσεις ή να φύγεις απο το σπίτι... θα χωράει στην ζωή σου ένα σκυλάκι ή μια γατούλα???
Θα ταξιδεύει μαζί σου?? ¨Η θα μένει στο πατρικό σου??

Είναι τεράστια ευθύνη, και δέσμευση. :)

Αν τους δείξεις ότι είσαι ώριμη και ξέρεις και εννοείς αυτά που λές, πιστέυω ότι θα είναι ελαστικοί μαζί σου. Απο την άλλη δεν είναι και τίποτα να περιμένεις μερικά χρόνια να μεγαλώσεις και να ζήσεις σε δικό σου σπίτι.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν, θα πρέπει να δείξεις ώριμη, ότι ξέρεις όχι μόνο τί θέλεις, αλλά οτι και το εννοείς, ότι δεν θα το βαρεθείς το ζωάκι σου και δεν θα το μετανιώσεις.

Ένα σκυλάκι είναι ΠΟΛΥ δουλειά, και θέλει ΠΟΛΥ χρόνο. Δεν είναι γάτα, ουτε κουνελάκι. Θέλει φροντίδα, βόλτα κλπ κλπ. Είναι σαν ένας άνθρωπος.

Φαντάσου τον εαυτό σου σε 5 χρόνια. Θα τελειώσεις το σχολείο και θα πάς ίσως να σπουδάσεις ή να φύγεις απο το σπίτι... θα χωράει στην ζωή σου ένα σκυλάκι ή μια γατούλα???
Θα ταξιδεύει μαζί σου?? ¨Η θα μένει στο πατρικό σου??

Είναι τεράστια ευθύνη, και δέσμευση. :)

Αν τους δείξεις ότι είσαι ώριμη και ξέρεις και εννοείς αυτά που λές, πιστέυω ότι θα είναι ελαστικοί μαζί σου. Απο την άλλη δεν είναι και τίποτα να περιμένεις μερικά χρόνια να μεγαλώσεις και να ζήσεις σε δικό σου σπίτι.;)
Μωρέ το ξέρω ότι είναι τεράστια ευθήνη,γι΄αυτό και το σκυλάκι θα το προτιμούσα ως ενήλικας.:)

Πραγματικά τη θέλω τη γατούλα.:happy: Δεν θα το έλεγα αν ήταν η περίπτωση του "Α,τι γλυκό γατάκι το θέλω" και μετά "Το βαρέθηκα το ψωρόγατο"και το πετάω αδέσποτο.:mad: Δεν είμαι τέτοιου τύπου άνθρωπος.

Αν ρωτήσετε εδώ στο φόρουμ όσους με ξέρουν και γνωρίζουν τη βασιλική ζωή των κουνελιών μου θα καταλάβετε τι εννοώ.:up:

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Χριστίνα

Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον οι γονείς σου δεν πολυαγαπούν τα ζώα, σωστά; Προφανώς θεωρούν ότι αφού έχεις κουνελάκια, έχεις καλύψει τις ανάγκες σου για συντροφιά ζώου, οπότε δε χρειάζεσαι και γάτα.

Αν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Στο κάτω-κάτω, δεν μπορείς να τους κάνεις να τα αγαπήσουν με το ζόρι και, εφόσον ζεις μαζί τους, κάπου πρέπει να σεβαστείς τις επιθυμίες τους, όπως αυτοί σεβάστηκαν τις δικές σου και σου πήραν κουνελάκια.;)

Όμως, υπάρχει και τρίτος δρόμος: μπορείς να βοηθήσεις εθελοντικά κάποια αδέσποτα που έχουν ανάγκη, πηγαίνοντας π.χ. σε στέγες τα Σάββατα για να βγάλεις βόλτα τα σκυλάκια ή να παίξεις με τις γάτες κ.λπ. Ιδίως αυτά τα ζώα έχουν μεγάλη ανάγκη για κοινωνικοποίηση και η ανθρώπινη παρουσία τους κάνει πολύ καλό.
Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;

Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον οι γονείς σου δεν πολυαγαπούν τα ζώα, σωστά; Προφανώς θεωρούν ότι αφού έχεις κουνελάκια, έχεις καλύψει τις ανάγκες σου για συντροφιά ζώου, οπότε δε χρειάζεσαι και γάτα.

Αν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Στο κάτω-κάτω, δεν μπορείς να τους κάνεις να τα αγαπήσουν με το ζόρι και, εφόσον ζεις μαζί τους, κάπου πρέπει να σεβαστείς τις επιθυμίες τους, όπως αυτοί σεβάστηκαν τις δικές σου και σου πήραν κουνελάκια.;)

Όμως, υπάρχει και τρίτος δρόμος: μπορείς να βοηθήσεις εθελοντικά κάποια αδέσποτα που έχουν ανάγκη, πηγαίνοντας π.χ. σε στέγες τα Σάββατα για να βγάλεις βόλτα τα σκυλάκια ή να παίξεις με τις γάτες κ.λπ. Ιδίως αυτά τα ζώα έχουν μεγάλη ανάγκη για κοινωνικοποίηση και η ανθρώπινη παρουσία τους κάνει πολύ καλό.
Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
Σκέφτομαι πως ίσως σε μερικά χρόνια το καταφέρω.:)
Οι γονείς μου είναι περίπου του τύπου "τα αγαπάω από μακριά".:confused:
Αλλά εντάξει με παρηγορούν αρκετά τα κουνελάκια(αυτά τα φανταστικά στο Gallery μου!:P):happy:.

Όσο για τα αδέσποτα αυτή τη δουλειά κάνω!:lol::up:
Όταν πηγαινοέρχομαι σχολείο-αγγλικά "τυχαίνει:P" να έχω γατοτροφές και σκυλοτροφές μαζί μου!:D(όχι πολλές,είπαμε!:lol:)

Οι γονείς μου είναι περίπου του τύπου "τα αγαπάω από μακριά".:confused:

Ναι, είναι γνωστή κατηγορία.:rolleyes:
Όσο για τα αδέσποτα αυτή τη δουλειά κάνω!:lol::up:
Όταν πηγαινοέρχομαι σχολείο-αγγλικά "τυχαίνει:P" να έχω γατοτροφές και σκυλοτροφές μαζί μου!:D(όχι πολλές,είπαμε!:lol:)

Μπράβο!:up:

Ναι, είναι γνωστή κατηγορία.:rolleyes:

Μπράβο!:up:
Aλήθεια μου αρέσει πολύ!:happy:
Δεν είναι κακοί άνθρωποι,και εκτιμώ πραγματικά την ανοχή τους προς τα κουνελάκια,γιατί το κάνουν για 'μένα.Εξάλλου καμιά φορά τους αρέσει να τα χα'ι'δεύουν...:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back