Βοήθειααααα!!!! Cat sitting

koukou

Νεοφερμένο μέλος

Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Παιδιά χιάζομαι μια τεράστια χάρη;)
Θα λείπω τα Χριστούγεννα και δεν έχω κανένα εδώ για να αφήσω το γατάκι μου είναι τριάμισι μηνών. θα λείπω 2 εβδομάδες όποιος ενδιαφέρετε να το κρατήσει για αυτό το χρονικό διάστημα που θα λείπω και να το φροντίζει θα με βοηθήσει πολύ. Ζητώ από εσάς την βοήθεια σας γιατί για να ήσαστε μέλει σε αυτό το site σημαίνει ότι αγαπάτε τα ζώα… Δεν μπορώ να το πάω μαζί μου λόγο οικονομικών.
Αν μπορεί και θέλει κάποιος αφιλοκερδώς να με βοηθήσει θα του χρωστώ τεράστια χάρη
Για όσους ενδιαφέρονται απαντήστε μου και θα δώσω περισσότερες πληροφορίες :P
Ευχαριστώ !!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν cat sitters, αλλά για δωρεάν δεν ξέρω....:hmm:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31198&highlight=cat+sitter

Τώρα πιθανόν θα μπορούσε κάποια κοπέλα που μένει κοντά σου να έρχετε 1 ή 2 φορές την μέρα σπίτι σου να αλλάζει το φαγητό και να καθαρίζει την άμμο, αν βέβαια το θες εσύ. Γιατί για την γάτα είναι καλύτερα να ΜΗΝ φεύγει και αλλάζει σπίτια.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκου πού ακριβώς μένεις; Θα μπορούσα αν έμενες κέντρο κάπου κοντά μου να έρχομαι σπίτι σου να περιποιούμαι την γάτα σου.. Είναι άσχημο να αλλάξει περιβάλλον. :/
Και είναι και μικρή γαμώτο. Το καλύτερο θα ήταν να την έπαιρνες μαζί σου. Αλλά αφού δεν μπορείς μπορώ να σου κάνω αυτή την εξυπηρέτηση. Αφιλοκερδώς μεν, και έχοντας άμμο και τροφή στο σπίτι σου. :)

Ναι το ξέρω αλλά για κάποιους άλλους λόγους θα προτιμούσα να φιλοξενηθεί
Θα του δοθεί η τροφή τα μπολάκια, η άμμος του και το κουτί για διευκόλυνση, για 2 εβδομάδες
Δεν θέλω επίσης να το στείλω σε ξενοδοχείο για ζώα όχι μόνο για το οικονομικό (είμαι φοιτήτρια) αλλά και για το λόγο ότι δεν είναι τόσο ανακούφιση σε τι χέρια θα πέσει. εδώ όλοι αγαπάμε τα γατάκια μακάρι να βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει θα του χρεωστάω μεγάλη χάρη.:/:

Μένω Δάφνη ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας απλά έτσι κι αλλιώς αν το έπαιρνα μαζί μου που θα το ήθελα πάρα πολύ θα άλλαζε περιβάλλον και επισις είναι πολις καιρος για αυτό να μείνει μοναχουλι του.:(

Δεν μπορώ να το πάω μαζί μου λόγο οικονομικών.
Εγώ πάλι αυτό δεν το καταλαβαίνω καθόλου... Τι εννοείς "λόγω οικονομικών"; Πού θα πας πια, αεροπορικώς στην Αυστραλία; :hmm:

Και θεωρώ πως το καλύτερο είναι να το πάρεις μαζί σου. Δεκαπέντε μέρες είναι πολλές. Το γατί είναι ακόμα μικρό και η αλλαγή περιβάλλοντος δεν θα το ενοχλήσει και τόσο. Φτάνει να μείνεις μαζί του την πρώτη ή και τη δεύτερη μέρα για να το βοηθήσεις να προσαρμοστεί.

Μου πέφτει λίγο έως πολύ μακριά η Δάφνη. :/
Υπάρχουν και οι cat sitters πάντως αλλά όχι αφιλοκερδώς. Μακάρι να βρεις κάποιον για την μικρούλα σου :)

Εννοώντας το οικονομικό θέλω να πω ότι δεν του έχω διαβατήριο δεν έχει τα εμβόλια που χιάζονται για να ταξιδεύσει δεν του έχω τζιπάκι γιατί μου το ζήτησαν και προς το παρόν δεν μπορώ να του τα προσφέρω αυτά κοστίζουν το έψαξα πολύ για αυτό κατέληξα εδώ

Τότε ζήτησε από κάποιον φίλο ή συγγενή σου να το φιλοξενήσει 15 μέρες μέχρι να γυρίσεις. Θα λαλήσει τόσες μέρες χωρίς την παρουσία σου.
Εγώ πάντως δεν θα έφευγα για τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από τόσο μικρό γατί, παρά μόνο αν ήταν απόλυτη ανάγκη.

είναι απόλυτη ανάγκη:/:

Είσαι φοιτήτρια και καταλαβαίνω ότι πρέπει να πας να δεις τους γονείς σου. Το θέμα είναι όμως .. ότι μπορείς να λείψεις 8 μέρες και όχι 16. Μια εβδομάδα! Κάποιος γνωστός σου φίλος σου συμφοιτητής σου από εδώ την Αθήνα δεν μπορεί να την κρατήσει;
Είναι μικρή κουκου μου, και αν την αφήσεις τόσο πολύ μόνη της.. θα είναι άσχημο. Δεν μπορούν να γίνονται όλα αφιλοκερδώς. Ζήτα από cat sitter να στην κρατήσει.

είναι απόλυτη ανάγκη:/:
Θεωρώ ότι λες αλήθεια (κι ότι δεν πρόκειται για επείγουσες... διακοπές στο εξωτερικό) και επαναλαμβάνω συνοπτικά:
Φίλος ή συγγενής, φιλοξενία του γατιού για 15 μέρες.

Koυκου, ποιές ημερομηνίες θα λείπεις???

22-7 .....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back