Βοήθειαααα! Δεν έχω ιδέα από γατάκια!

το παιρνουν για τη διασκεδαση τους...Και μετα τα παρατανε στο δρομο οταν γερνανε ή απλα μεγαλωνουν και βρισκουμε τοσα αδεσποτα...:(:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για αυτο δεν ειναι ευκολο πραγμα μια υιοθεσια να γινει σωστα!
αλλα οταν ακουω "στειλτο" απλα τρελενομαι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ναι...και δεν μπορεις να σιγουρευτεις οτι θα τα προσεχουν,θα τους κανουν στειρωση και εμβολια...Καποιοι λενε οτι πρεπει να αφηνουμε τις γατες στη φυση τους...ΜΗ ΓΕΛΑΣΩ!! Φυση ειναι η Αθηνα και η Θεσσαλονικη και ολη η Επαρχια;

καλα ναι!!! επεισης στην φυση δεν κυκλοφορουν μανιακοι με φολες ουτε αυτοκινητα!

ΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ:down::down:Κι αυτο ειναι που με σκοτωνει...Τα φολιαζει ο καθε ψυχανωμαλος...:mad::mad:Βεβαια ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα αλλα τελος παντων..Φουντωσα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οντως ξεφυγαμε πολυ!!!!!
αλλα τι να κανουμε ετσι οπως εξεληχθικαν τα πραγματα!!

:redface::):up::lol:Ναι...Οντως

Λοιπόν: Σου χω καλά νέα!!!

Εγώ έχω μάθει το γατάκι μου και το πάω βόλτα με το λουράκι κάθε βράδυ. Ήταν ήδη 3 χρονών όταν τον εκπαίδευσα και όμως τα κατάφερα. Μπορείς κι εσύ, μάλιστα πολύ εύκολα γιατί είναι πολύ μικρό.. φτάνει να προσφέρεις λιχουδιές. ;)

Πως το κατάφερες αυτό?? Εγώ είχα βάλει αναγκαστικά λουράκι στον δικό μου για να βγαίνουμε στο μπαλκόνι -όταν διαπιστώσαμε πως η περίφραξη του μπαλκονιού ήταν ένα πολύ απλό σάλτο για τον καλό μου- και δεν του άρεσε καθόλου..Άσε που όσες φορές βγήκαμε στο μπαλκόνι τρόμαζε τόσο πολύ με τους έντονους θορύβους που πάσχιζε να ξαναμπεί μέσα..Στο τέλος ένιωσα άσχημα γιατί θεώρησα πως τον καταπίεζα και ξεκαλοκαιριάσαμε εντός του σπιτιού:(...

Το γατακι γυρισε στην μαμα μου και την γατομαμα του που εκλαιγε 2μερες τωρα.Ελπιζω να βρεθει σπιτακι τωρα που ειναι μικρουλι(θα βγαλω και φωτο μολις μπορεσω),μην μεγαλωσει και δεν το θελουν.Μακαρι να βρεθει ατομο γιατι ειναι κωλογειτονια κι εχουν εξολοθρευσει απειρα γατακια...:(:(:(

Το γατακι γυρισε στην μαμα μου και την γατομαμα του που εκλαιγε 2μερες τωρα.Ελπιζω να βρεθει σπιτακι τωρα που ειναι μικρουλι(θα βγαλω και φωτο μολις μπορεσω),μην μεγαλωσει και δεν το θελουν.Μακαρι να βρεθει ατομο γιατι ειναι κωλογειτονια κι εχουν εξολοθρευσει απειρα γατακια...:(:(:(
Nonika τι εγινε με το γατακι? πως ειναι?
περιμενω φοτο εβγαλες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back