christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epla
Νεοφερμένο μέλος
αλλα οταν ακουω "στειλτο" απλα τρελενομαι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
epla
Νεοφερμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Βεβαια ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα αλλα τελος παντων..Φουντωσα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epla
Νεοφερμένο μέλος
αλλα τι να κανουμε ετσι οπως εξεληχθικαν τα πραγματα!!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι...ΟντωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν: Σου χω καλά νέα!!!
Εγώ έχω μάθει το γατάκι μου και το πάω βόλτα με το λουράκι κάθε βράδυ. Ήταν ήδη 3 χρονών όταν τον εκπαίδευσα και όμως τα κατάφερα. Μπορείς κι εσύ, μάλιστα πολύ εύκολα γιατί είναι πολύ μικρό.. φτάνει να προσφέρεις λιχουδιές.![]()
Πως το κατάφερες αυτό?? Εγώ είχα βάλει αναγκαστικά λουράκι στον δικό μου για να βγαίνουμε στο μπαλκόνι -όταν διαπιστώσαμε πως η περίφραξη του μπαλκονιού ήταν ένα πολύ απλό σάλτο για τον καλό μου- και δεν του άρεσε καθόλου..Άσε που όσες φορές βγήκαμε στο μπαλκόνι τρόμαζε τόσο πολύ με τους έντονους θορύβους που πάσχιζε να ξαναμπεί μέσα..Στο τέλος ένιωσα άσχημα γιατί θεώρησα πως τον καταπίεζα και ξεκαλοκαιριάσαμε εντός του σπιτιού
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

epla
Νεοφερμένο μέλος
Nonika τι εγινε με το γατακι? πως ειναι?Το γατακι γυρισε στην μαμα μου και την γατομαμα του που εκλαιγε 2μερες τωρα.Ελπιζω να βρεθει σπιτακι τωρα που ειναι μικρουλι(θα βγαλω και φωτο μολις μπορεσω),μην μεγαλωσει και δεν το θελουν.Μακαρι να βρεθει ατομο γιατι ειναι κωλογειτονια κι εχουν εξολοθρευσει απειρα γατακια...![]()
περιμενω φοτο εβγαλες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool