Βοήθειααα! Χτυπημένο γατάκι απο αυτοκίνητο!!!

Απάντηση: Βοήθειααα! χτυπημένο γατάκι απο αυτοκίνητο!!!

αυτη τη στιγμη ρωτησα την κορη μου,τι θα εκανε αν της συνεβαινε κατι τετοιο,10 χρονων ειναι,μου λεει οτι θα μ επερνε πρωτα εμενα τηλεφωνο και μετα θα ετρεχα εγω,ειναι μια λυση κι αυτο,κι αν εμενα αθηνα θα ηταν πιο ευκολο,εχει τοσους γιατρους εκει,το κοριτσακι ομως απο μονο του τι να κανει?αυτη τη στιγμη που μιλαμε πολυ πιθανο να κλαιει πανω απ το γατακι.αν δεν υπαρχει εκει ενηλικας να βοηθησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα οολα καλαα! πηγαμε επιτελους το γατακι στον κτηνιατρο...! δυστηχως ομως πρεπει να κοπη το ποδι του... ελπιζω να τα καταφερει! σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαίρομαι τόσο πολύ!!! Να σαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει!!! Και ποτέ μην δεκτείς ευθανασία για τέτοιο σκοπό! Αν σου προτείνουν κάτι τέτοιο άλλαξε κτηνίατρο!
Γνωρίζω δύο γατάκια με κομμένα πόδια. Το ένα ζούσε χρόνια στη γειτονιά μου, το όνομά του ήταν Φίλιπς. Είχε μια οικογένεια που τον λάτρευε και εκείνος (ένας κούκλος) έκανε ζωή και κότα. Να φανταστείς, επειδή του είχαν κόψει το πόδι του από μικρού προσαρμόστηκε τέλεια στην νέα του κατάσταση. Και σκαρφάλωνε με ευκολία ακόμα και δέντρα!!:clapup::clapup:

Χαίρομαι τόσο πολύ!!! Να σαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει!!! Και ποτέ μην δεκτείς ευθανασία για τέτοιο σκοπό! Αν σου προτείνουν κάτι τέτοιο άλλαξε κτηνίατρο!
Γνωρίζω δύο γατάκια με κομμένα πόδια. Το ένα ζούσε χρόνια στη γειτονιά μου, το όνομά του ήταν Φίλιπς. Είχε μια οικογένεια που τον λάτρευε και εκείνος (ένας κούκλος) έκανε ζωή και κότα. Να φανταστείς, επειδή του είχαν κόψει το πόδι του από μικρού προσαρμόστηκε τέλεια στην νέα του κατάσταση. Και σκαρφάλωνε με ευκολία ακόμα και δέντρα!!:clapup::clapup:

αχχ χαιρομαι τοσο πολυ που το ακουω! αντε να γυρισει μετα την ενχειριση και να ειναι ολα καλα! παντως σας ευχαριστω πολυ για ολες τισ συμβουλες!!

Αχ!Μου εφτιαξες την μερα.Ειμαι κι εγω 13 χρονων(παρα 4 μηνες,αλλα θα παω 2α Γυμνασιου)..Τελος παντων,μου ειχε συμβει κατι τετοιο αλλα δυστυχως δεν ηξερα ακομα το mycat ημουν πιο μικρη και το γατακι δεν τα καταφερε:(Αλλα εσυ μπραβο σου που το πρασπαθησες.Ολα καλα να πανε απο εδω και περα!!!!Το ευχομαι ολοψυχα!!!!!

Πολύ Ευχάριστα τα νέα σας! Μπράβο grizoulaa!!!!:clapup::clapup: Τα κατάφερες!!! Έσωσες μια ζωούλα! Είναι πολύ σημαντικό να αποκτά κανείς γνώση και εμπειρία! Είμαι σίγουρη, ότι από εδώ και πέρα θα καταφέρεις να σώσεις και άλλα ζωάκια! Όσο για τα γατάκια με κομμένα πόδια, να ξέρεις ότι τα καταφέρνουν μια χαρά! Μπράβο σου κουκλίτσα μου!

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Θα τον κρατήσεις μετά την επέμβαση; Ή μήπως να έβαζες αγγελία για υιοθεσία; Είμαι σίγουρη πως θα βρεθούν πολλοί να θελήσουν να δώσουν αγάπη σ' αυτό το πλασματάκι! Να γράψεις την ιστορία του, να παραθέσεις φωτογραφία του και μια αγκαλιά θα βρεθεί.:)

Έχουμε νέα από το γατάκι? Να μας κρατάς ενήμερους!

δεν ξερω σε ποιον να πρωτο απαντησω :P το γατακι ειναι μια χαρα ολα καλα πηγαν ευτυχως! οσο για το αν θα το κρατησω δεν ξερω... εχω και αλλη γατα που δεν τα παει καλα με τα γατακια οποτε.. παντως σιγουρα 9α το προσεχω.. αντε ευτυχως που λυ9ηκε και αυτο!!:clapup::D

δεν ξερω σε ποιον να πρωτο απαντησω το γατακι ειναι μια χαρα ολα καλα πηγαν ευτυχως! οσο για το αν θα το κρατησω δεν ξερω... εχω και αλλη γατα που δεν τα παει καλα με τα γατακια οποτε.. παντως σιγουρα 9α το προσεχω.. αντε ευτυχως που λυ9ηκε και αυτο!!

Χαιρόμαστε που πήγαν όλα καλά! Περιμένουμε τα νέα του, φωτογραφίες και αγγελία, αν τελικά το δώσεις για υιοθεσία!

Μπραβο κοπελα μου παντα τετοια να ακουω τα καταφερες μια χαρα, αντε τωρα να βρεθει και το δικο μου θελω παρα πολυ μου λειπει αφανταστα εδς και 4 μερες δεν σταματησα να κλαιω τον αγαπω πολυ!!!

Χαιρόμαστε που πήγαν όλα καλά! Περιμένουμε τα νέα του, φωτογραφίες και αγγελία, αν τελικά το δώσεις για υιοθεσία!

δεν ξερω αν θα το δωσω για υιοθεσια παντος φωτογραφιες θα προσπαθησω να ανεβασω... :D:D:D:D

Μπραβο κοπελα μου παντα τετοια να ακουω τα καταφερες μια χαρα, αντε τωρα να βρεθει και το δικο μου θελω παρα πολυ μου λειπει αφανταστα εδς και 4 μερες δεν σταματησα να κλαιω τον αγαπω πολυ!!!

σε ευχαριστωω! :D και εγω ειχα χασει την γατουλα μου για 6 μερες αλλα γυρισε, ειχε παει απλα μια μεγααααλη βολτουλα:P αντε στο ευχομαι να την βρεις!!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Μακαρι να τον βρω τον γατο μου, γιατι δεν μπορω αλλο αυτη την αναμονη και την αγνοια το που βρισκετε τι κανει, φανταζομαι θα ειναι καπου το μωρο μου φοβησμενο και τρομαγμενο και με τρελαινει που δεν ξερω που ειναι να το βοηθησω :(

Μακαρι να τον βρω τον γατο μου, γιατι δεν μπορω αλλο αυτη την αναμονη και την αγνοια το που βρισκετε τι κανει, φανταζομαι θα ειναι καπου το μωρο μου φοβησμενο και τρομαγμενο και με τρελαινει που δεν ξερω που ειναι να το βοηθησω :(

ποτε την εχασες? ειναι στειρωμενη?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back