Βοήθειααα!!!! Χτυπημένο γατάκι

jiovi

Νεοφερμένο μέλος

Η jiovi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Βρηκα ενα γατακι κατω απο το σπιτι οχι πανω απο 10 μηνων(θπολογιζω 7-9)... ειναι τραυματισμενο το δεκσι ποδαρακι του και πρησμενο πολυ! ..... του εωαλα νερακι και φαγητουλι του εφτιαξα μια φωλιτσα απο χνουδωτα υφασματακια και μαξιλαρι να μην κρυωνει... ειναι πολυ πολυ ταλαιπωρημενο το μικρουλι ... το θεμα ειναι οτι εχω ξεμεινει απο λεφτα (ειμαι φοιτητρια) και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το κρατησω ουτε να το παω στον γιατρο γιατι εχω και την δικη μου που εχει προβλμα υγειας και εχς μεινει ταπι .... τι μπορει να γινει ?? μπορουμε να κανουμε κατι ??? βοηθηστε ... ειναι ενα μικρο γκρι-μπλε σκουρο κοντοτριχο και ειναι σκετη γλυκα ¨...:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποια περιοχή είσαι? Βάλε του φαγητό και νερό για αρχή, καλά έκανες και το κράτησες ζεστό με τα υφάσματα. Συνήθως οι γάτες έχουν ικανότητα αυτοϊασης, απλά αν μπορείς να το πάρεις σπίτι σου μέχρι να γιάνει θα ήταν το καλύτερο. Μετά μπορείς να το αφήσεις ελεύθερο γιατί είναι και μεγαλούτσικο. Οπωσδήποτε μην το εγκαταλείψεις τώρα. Αν θες μπορώ να σε βοηθήσω οικονομικά σ' αυτό το θέμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μενω κυψελη. . . φυσικα και το κραταω ζεστο..... ολεσ οι συμβουλες δεκτες ... ευχαριστω και παλι !!!

Το έχεις σπίτι σου τώρα ή έξω? Καλό θα ήταν προσωρινά να το κρατήσεις σπίτι. Τρώει? Αντιλαμβάνεται? Αν ναι, τότε με λίγη περιποίηση και ζεστασιά θα γίνει καλά, με κανά κουσούρι ίσως στο ποδαράκι αλλά όχι σοβαρό.

Ναι, μπορώ κι εγώ να σε βοήθησω αν θες. Εχεις καποιον γιατρο εκει κοντα; Αν ειναι στειλε μου με πμ το τηλ σου και θα βρουμε μια λυση με το οικονομικο.

σπιτι μου στο μπανιο το εχω γιατι η δικη μου ηταν μες στην τσαντιλα οταν το ειδε .... του εκανα μια φωλιτσα... μηπως να του το δεσω με επιδεσμο (πανακια σημερα) και αυριο θα παρω επιδεσμο ...

Καλο θα ήταν να το πας σε ένα γιατρό αύριο. Εχεις χρονο να το κανεις αυτό; κι αν ειναι βρισκομαστε να σου δωσω οτι λεφτα χρειαστεί.

Μην το ταλαιπωρήσεις άλλο με επιδέσμους και άλλα. Άστο να ηρεμήσει σήμερα κ αύριο βρες χρόνο να το πας σε κάποιο γιατρό. Έχεις κάποιο λογαριασμό σε τράπεζα να σου στείλω ό,τι μπορώ;

Σωστό, μπορούμε να το κάνουμε και με λογαριασμό...:up:

Πες μας τι σκοπεύεις να κάνεις και πώς να σε βοήθησουμε

παιδια εγω τελειωνω το μαθημα μια ...οποτε το απογευμα θα μπορεσω να το παω ...οτι θελετε εσεις εγω δεν εχω προβλημα

Βασικά το θέμα είναι να τρώει. Αμα τρώει σημαίνει ότι έχει αντοχές να παλέψει. Αν θες στείλε μου με ΠΜ το κινητό σου να βρεθούμε να σε βοηθήσω στο οικονομικό.

Εγώ δεν ξέρω αν προλαβαίνω το απόγευμα. Τι ώρα ανοίγει ο γιατρός σου;

Μένια ή μπερ μπορείτε να την βοήθησετε απο κοντά και να τα βρούμε με το οικονομικό μέσω κάποιου λογαριασμού ή κάτι τέτοιο;;

παιδια αυτοσ ειναι ο ''αλητης'' !!! εγινα και νονα :)

Συνημμένα

• 16102007(004).jpg
    16102007(004).jpg
    1.016 KB · Εμφανίσεις: 68
Καλέ αυτός είναι κούκλος! Εγώ αύριο δουλεύω από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, γι' αυτό είπα μήπως υπάρχει κάποιος λογαριασμός να στείλω χρήματα μέσω web banking.

χα χα ειναι γυναικα ...εμ κουτση μαρια ¨.. ΝΑΙ ΤΡΩΕΙ!!!

Τον καημενούλι...
Λοιπον, jiovi, πρεπει να βγω τωρα, αλλά θα κοιτάξω αργότερα το θέμα. Αν θες στείλε μου ενα πμ το κινητό σου να συνεννοηθούμε το πρωί, της Μένιας το τηλέφωνο το έχω εγώ έτσι κι αλλιώς οπότε θα κάνουμε μια συλλογική προσπάθεια για τον μικρούλη και θα πάνε όλα καλά! :)

Το διασταύρωσες; Κούκλα τελικά;

εεε ενταξει μεχρι 20 ευρω μπορω να διαθεσω .. αν χρειστει παραπανω δεν ξερω ... ο δικος μου ειναι φραγκογονιας και ειναι και ψιλο (μπιπ) προτεινεται κανεναν αλλο κυψελη αν ξερετε...

ναι ναι κουκλιτσα.. την κοιταξα πισω ... :P

¨εστειλα πμ στη μενια το τηλ μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back