Βοήθειααα!!!! Χτυπημένο γατάκι

αχ μακαρι :)¨σημερα μου ζητησε μια κοπελιτσα να το υιοθετησει αλλα την φοβαμαι γιατι ειναι 17 χρονων ...και δεν ξερω ....ισως και επειδη ειναι μεγαλο να μη μπορει να αντεξει σε σπιτι δεν ξερω απο αυτα .... εσεις πειτε μου και αν ειναι θα βαλω αγγελια παντου :)αχχχχ θα το δεις και θα καταλαβεις απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι πολυ πολυ χαδιαρικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συναντηθώ εγώ στις 18.00 με την κοπέλα στη στάση ΛΥΣΙΑΤΡΕΙΟ για να πάμε στον κτηνίατρο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Αν πάτε τελικά στον Χατζόγλου, στην οδό Τήνου 1, νομίζω πως η στάση ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ είναι πιο κοντά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το δω πως συμπεριφέρεται και θα σου πω την ειλικρινή γνώμη μου. Θα το συζητήσουμε από κοντά. Πάντως είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ήδη το ζήτησε κοπέλα για υιοθεσία. Και άμα τηρεί κάποιες προϋποθέσεις και το θέλουν και οι γονείς της δε βλέπω το λόγο να μη το δώσεις. Αλλωστε σχεδόν όλα τα γατιά μπορούν να γίνουν σπιτόγατα!:P Μην την αποκλείσεις όπως και να' χει...

δεν έχει σχέση η ηλικία. Το θέμα είναι αν την κρίνεις εσύ ικανή να το προσέχει και αν ξέρει από γατούλες. Εμένα τη μία από τις γατούλες που έδωσα την υιοθέτησε μια κοπέλλα 19 χρονών που είχε μεγαλώσει με γάτα, (σε συνεννόηση με τους γονείς της βέβαια) και τώρα που πέρασε στο Πανεπιστήμιο θα την πάρει μαζί της:). Το γατάκι περνάει πολύ καλά και η Ολγα (η κοπέλλα) την αγαπάει πάρα πολύ.
Τώρα για το αν θα αντέξει μέσα, εσύ τι είδες απο χθες που την έχεις εντός. είδες να της κακοφαίνεται?

λοιπον... μολις γυρισαμε απο το γιατρο.... δυστυχως η γατουλα εχει αποκολυση συνδεσμων και θεραπευεται με εγχειρηση μονο .... βεβαια μπορει σε λιγο χρονικο διαστημα να αρχισει να περπαταει αλλα και παλι δεν θα γινει ποτε εντελωσ καλα...επισης εχει και ωτιτιδα και μου εδωσε και γι αυτο μια αλοιφη...:( το θετικο ειναι οτι εχει πολυ ορεξη για παιχνιδι και οπως θα σας πει και η αργυρω που την ειδε ειναι πολυ πολυ χαδιαρα.... της αρχισα θεραπεια για αποπαρασιτωση... προς το παρων θελω να περασουν οι 4 μερες... να φαει και λιγο και θα αρχισω να ψαχνω για γονεις..... ειναι 2 υποψηφιοι(Αργυρω μιλησα με το παιδι που σου ειπα και την θελει ;)) θα ερθει αυριο λοιπον να την δει ! ειναι γατοφιλος και πρωην γατομπαμπας αλλα ο ''πσιτ'' του πεθανε προσφατα ... παμε μαζι στη σχολη οποτε θα εχω και νεα της :) ευχομαι να πανε ολα καλα ! και σιγα σιγα να αρχισει να δυναμωνει :) παρεπιπτοντως ο γιατρος φραγκοφονιας! 78 ευρωπουλα ... και ασε την ακτινογραφια 30 για επισκεψη ???? 35 παιρνει ο γυναικολογος μου... ελεος!

προς αποφυγη παρεξηγησεων πηγαμε στον γιατρο στην τηνου αλλα ηταν κλειστος... ακθε τεταρτη δεν ανοιγει... και ετσι πηγα αλλου....

Με πρόλαβες θηρίο! Τώρα μπήκα σπίτι! Ωστε ο φίλος σου θέλει να τη δει? Ε μα τότε χαλάλι τα 78 ευρώ, και άλλα τόσα να δώσουμε βρε Γιοβάνα!!!!!:up: Τέλεια νέα!

Περίμενα αγωνιωδώς νέα από την γατούλα. Ανακουφίστηκα τώρα. Αν θες οικονομική βοήθεια για την εγχείρηση, μην διστάσεις.:)

Γιοβάνα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν έχει σπάσιμο, αλλιώς δε θα έτρωγε από τον πόνο. Είχα βρει πρόπερσι ένα γατάκι με το πόδι του να κρέμεται σχεδόν, το είχε μόλις πατήσει αμάξι. Εκλαιγε απίστευτα, το έβαλα σε μια κούτα και το πήγα στον Μαραφέλια. Του έκανε μια ένεση για τον πόνο και μου είπε ότι η φύση θα κάνει το καθήκον της (ήταν εξάρθρημα) και ότι κίνδυνος υπήρχε μόνο αν το αμάξι είχε περάσει από πάνω του και του είχε πειράξει τα ζωτικά όργανα... Αυτό θα φαινόταν μέσα σε 48 ωρές. Και συγχαρητήρια στον κτηνίατρο διότι δεν μου πήρε φράγκο επειδή ήταν αδέσποτο!:) Μακάρι να ήταν όλοι τέτοιοι!!! Τελικά το γατάκι συνήλθε, έτρωγε πέντε πιάτα στην καθισιά, απλά το ποδαράκι του ήταν λίγο στραβό, χωρίς όμως να το εμποδίζει πουθενά. Και το καλύτερο? Υιοθετήθηκε!!!:up: Και πρέπει να ήταν γύρω 7-8 μηνών! Συμπέρασμα???Ολα καλά θα πάνε!!!!

Ο τσαμπίνο μου του πάτησε ένα μάξι το πόδι κίχ δεν έβγαζε ο γλυκούλης μου, πριγκιπικό γατί και έφαγε και με πολύ όρεξη (πρώτα τον τάϊσα από το χέρι μου και μετά πρόσεξα το πόδι του, δεν ξέρω πως έγινε αυτό). Τουλάχιστον το πόδι του ήταν όπως πριν όταν έφυγε...

Μου τα είπε κι εμένα η Αργυρώ, απο οτι κατάλαβα θα περπατάει η γατούλα, ίσως όχι 100% κανονικά απο το πόδι αυτο αλλά δεν ειναι απαραίτητο να γίνει η εγχείρηση!
Πολύ καλά νεά για την υιοθεσία, ας ελπίσουμε οτι ολα θα πάνε καλά.
Συγχαρητήρια σε Αργυρώ και Γιοβάνα για μια επιτυχή επιχείρηση!!
:up:

συγνωμη που απανταω τωρα αλλα επρεπε να διαβασω .... ειναι και αυτες οι εργασιες! ουφ τελειωσα και κανω τσιγαρο ενω ο κωστας(=το αγορι μου) κοιμαται ( ρε παιδια αν εχει το θεο του ) ΣΤΟ ΧΑΛΙ!!!! ....μωρε κουραζεται αλλα στο χαλι ??? ... τελοσπαντων .... το γατακι πηρα βερμοξ και αυριο θα παρω και για τους ψυλλους. . . κοιμαται στο μαξιλαρακι του . . . ειναι ευτυχισμενο ..... δυστυχως οσων αφορα τη εγχειρηση το κοστος της ειναι αρκετα μεγαλο(600 ευρω) ειπε ο ντοκτορ!.... αλλα μασ ειπε πωσ οι γατες εχουν μια ταση αυτοιασης οποτε δε θα τον εκπληξει αν η γατα αρχισει να περπατα σε κανενα μηνα....:) αυριο μετα τη σχολη θα ερθω σπιτι με τον πρωην γατομπαμπα που θελει και παλι να ακουσει νιαουρισματα στο σπιτι ... μιας και το δικο του εφυγε...τον ενημερωσα για ολα τα προβληματα για την ωτιτιδα την αποπαρασιτωση και το ποδι εννοειται και η απαντηση του ηταν '' ε τοτε επιβαλλεται να το υιοθετησω'' ΑΡΑ δε χανεται η ελπιδα ... υπαρχουν πολλοι που Αγαπουν ανιδιοτελωσ τα ζωακια....:) τωρα δε μενει παρα να την δει και να την ερωτευτει .... γιατι ειμαι σιγουρη πως ετσι θα γινει .... ειναι τοσο χαδιαρα που την ερωτευεσαι κεραυνοβολα .. . . αυριο 3 θα εχετε νεα!!!!:)σας καληνυχτιζω γιατι αυριο παρουσιαζω εργασια και θελω να ειμαι φρεσκαδουρα!!!

Ο φίλος σου ειναι πολύ καλο παιδί όπως τα λες!
Αντε, περιμένουμε ευχάριστα νέα αύριο. :)

δρουσιλια μου μακαρι :) και θελω να σας ευχαριστησω ολους για την υποστηριξη σας!!! φιλια πολλλλλλλλααααααααααα

Περαστικά στο γατάκι και να πάνε όλα καλά με την υιοθεσία!!!
:):):)

Τα καλυτερα ευχομαι κι εγω :):)

Μακάρι να του πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να εγχειριστεί. Πάντως πανάκριβος ο ντόκτορ! Κανονικά για αδέσποτο δεν έπρεπε να σε χρεώσει τόσα.

Του βγάλαμε ακτινογραφία με 40 ευρώ, βάλε 30 η επίσκεψη και μια κρέμα για το αυτάκι, σύνολο 78 ευρώ. Ε ναι, ήταν ακριβός για αδέσποτο. Ελεος με μερικούς κτηνιατρους...

Το γατακι σωθηκε.!!!!!!!!.... αργησα να στειλω γιατι πηγαμε με το γατομπαμπα του να του παρουμε αμμο φαγητουλι για μικρουλακια γατακια πηραμε και φαρμακακι για τους ψυλλους και τωρα ειναι στο δρομο για το καινουργιο του σπιτι :)... καλα του πηρε και κρεββατακι ενα μαυρο με λευκες πατουσιτσες... (θα το χρησιμοποιησει μετα την αποπαρασιτωση )χεχεχεχε :) παιδια βα δειτε ποσο χαρουμενο ηταν !!!!! το βαλαμε στο αυτοκινητο και χοροπηδαγε !!! χεχεχε να ναι καλα το μωρουλι ! :) ειμαι πολυ ευτυχισμενη που αλλο ενα μικρουλι σωθηκε

Αχ μπράβο!!! ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!! :) Πάντα τέτοια!

:up:ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back