aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θέλω τη βοήθειά σας! Όπως καταλαβαίνετε 3ο γατάκι δεν μπορώ αν πάρω. Ήδη η μητέρα μου με έβρισε και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Ο Χιόνης και ο Πίπης παρόλο που πλύθηκα με Hibitane και οινόπνευμα δεν με πλησιάζουν. Χώρο να το κρατήσω ξεχωριστά δεν έχω. Το γατάκι θα δοθεί για υιοθεσία. Μέχρι να γίνει αυτό παρακαλώ όποια ή όποιος μπορεί να το φιλοξενήσει! Θα βρεθώ χωρίς σπίτι κι εγώ και τα γατάκια μου, λυπηθείτε με!!!

Να και η πρώτη φωτογραφία του γατούλη η οποία τον αδική πολύ! Είναι ίδιος ο Ζορρό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

O γατούλης είναι γλύκας..
Νόόόόόόόόόόόόόόότααααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέρα από την πλάκα είναι μικρούλι και νομιζω θα δωθεί εύκολα. Αφού έβγαλες και φωτό βάλε και στο Interpet. Μη σου πω ότι αύριο κιόλας θα το έχεις δώσει!
Mika
Δραστήριο μέλος
Ελπιζω να βρεθει κατι! Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ο Κώστας όμως σωστός γατοπατερούλης.. Πάντα είχε τέτοια αγάπη στα γατάκια?? Είναι μουτράκι το μικρό.. Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι γρήγορα και γι'αυτό.. αν και είμαι αισιόδοξη με τόσες υιοθεσίες που έγιναν αυτές τις μέρες

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μακάρι να είναι καλά και να δοθεί σε ένα καλό σπίτι να τον αγαπάνε και να τον φροντίζουν!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ το είπα ήδη στον Γιάννη τον ανηψιό μου. Κάθε φορά που βγαίνει έξω είτε Γλυφάδα είναι, είτε Πειραιά, είτε δεν ξέρω κι εγώ που με παίρνει τηλέφωνο και αρχίζει "Ασπασία, βρήκα ένα γατάκι πατημένο χάλια!!! Ασπασία είναι κάτι γατάκια σ'ένα κήπο και κλαίνε, να τα πάρω?" και πάει λέγοντας... Του είπα λοιπόν ότι την επόμενη φορά που θα βρει γατάκι, να μη με πάρει τηλέφωνο, αλλά να το πάρει, να το φιλοξενήσει και να αναλάβει και τα έξοδα και την "προίκα" του μέχρι να υιοθετηθεί!!!Ασπασία μήπως εκτός από τις δικές μας βόλτες, μήπως πρέπει να απαγορεύσουμε τις βόλτες σε επικίνδυνες περιοχές (βλ. κάδοι σκουπιδιών, θάμνοι κλπ.) και στα κοντινά μας πρόσωπα?Ο Κώστας όμως σωστός γατοπατερούλης.. Πάντα είχε τέτοια αγάπη στα γατάκια??
Είναι μουτράκι το μικρό.. Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι γρήγορα και γι'αυτό.. αν και είμαι αισιόδοξη με τόσες υιοθεσίες που έγιναν αυτές τις μέρες![]()
Ο Κώστας, όχι, ποτέ δεν είχε συμπάθεια στα γατάκια. Μάλλον το αντίθετο! Τον Χιόνη με το έτσι θέλω τον πήρα σπίτι! Μέχρι που απειλούσε ότι θα χωρίσουμε!
Τώρα έχει φάει ένα κόλλημα άστα να πάνε!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου πω βρε Ασπασία, μιας και το βρήκε ο ανηψιός σου και είναι καιρός να γίνει και υπεύθυνο παλικάρι με τα ζώα δεν του λες να το αναλάβει και να το φιλοξενήσει σε εκείνο το σπιτάκι που έχει στον κήπο μέχρι να υιοθετηθεί? Ετσι και εσύ δεν θα επιβαρυνθείς πολύ και θα μπορείς να ελέγχεις ότι το φροντίζει.Του είπα λοιπόν ότι την επόμενη φορά που θα βρει γατάκι, να μη με πάρει τηλέφωνο, αλλά να το πάρει, να το φιλοξενήσει και να αναλάβει και τα έξοδα και την "προίκα" του μέχρι να υιοθετηθεί!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Κώστας ξαναβγήκε πριν λίγο και είπε ότι εκεί που ήταν το μικρό τώρα επικρατεί ησυχία. Ή έφυγε ή έφαγε από την κοσνέρβα που αφήσαμε, χόρτασε και κοιμάται. Θα ξαναπάει άυριο. Μάλλον αύριο θα πάει και τον μικρό Ζορρό ή Νοά (Μιμίκα το νόόόόόαααα που έγραψες κάτι μου'κανε!) στον ΑΙΛΟΥΡΟ. Ελπίζουμε να μας βρει καλά στην υγεία μας!
Τώρα πάω για ύπνο γιατί σήμερα τα είδα ΟΛΑ!!!!

Καληνύχτα!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

εγώ νότα έγραψα(την φώναζα να κάνει τα μαγικά της
)Αλλά Αφού το διάβασες Νόα δεν είναι κακό για όνομα

χριστινα
Διάσημο μέλος

Περα απο τη πλακα, μπραβο. Κανε λιγη υπομονη και κατι θα βρεθει φανταζομαι.... Κουκλακι ειναι

marfot75
Δραστήριο μέλος
Πάντως, όπως και να 'χει, το σώσατε το καημένο και μπράβο σας!!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

βρε τον ανηψιο σου θα φοβασαι να τον κυκλοφορεις τωρα εξω!ελπιζω να βρει συντομα ενα καλο σπιτακι γιατι βλεπω να γινεστε 6 μεσα στο σπιτι!
anabou
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
εύχομαι καλή τύχη στο γατάκι! πως είναι σήμερα???
drusilia
Διάσημο μέλος
Ολα θα πάνε καλά, κάπου θα προωθηθεί το μικρό, δεν υπάρχει περίπτωση.
Υπομονή.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
εγώ νότα έγραψα(την φώναζα να κάνει τα μαγικά της
)
Αλλά Αφού το διάβασες Νόα δεν είναι κακό για όνομα![]()
Η κούρασή μου έφταιγε.... Για να πω την αλήθεια Νοά από τον παλιό τεννίστα και νυν τραγούδιστή Γιανίκ Νοά σκέφτηκα σαν όνομα. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσε πολύ... Παιδιά τα νέα για τον μικρούλη δεν είναι και τόσο καλά. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί σηκωνόμουν συνέχεια να δω τι κάνει. Δεν τον άκουγα καθόλου και άνοιξα μια-δυο φορές τα πατζούρια και βγήκα στη βεράντα αλλά ο μικρός κοιμόταν. Το πρωί που σηκώθηκα τον έβγαλα λίγο στη βεράντα να ξεμουδιάσει και του έβαλα φαγητό. Εϊχε κάνει ένα κακουλάκι μικρό στην κουβερτούλα του και δεν είχε πάει άμμο. Καθόταν μαζεμένος και τον σήκωσα να περπατήσει. Τότε είδα ότι το πίσω δεξί ποδαράκι το κρατάει μαζεμένο. Φοβάμαι ότι είναι σπασμένο.
Το καλό είναι ότι έχει όρεξη για φαγητό και κατά τ'άλλα φαίνεται καλά. Με το που είδε το μπολάκι με τις κροκέτες άρχισε να νιαουρίζει πεινασμένο και από εκείνη την ώρα μέχρι την ώρα που έφυγα είχε πέσει με τα μούτρα. Τώρα περιμένω να με πάρει ο Κώστας να μου πει αν θα μπορέσει να τον πάει τώρα στον κ.Πάνο αντί για το απόγευμα που λέγαμε ότι θα πάμε μαζί. Η κατάσταση αλλάζει τώρα και δεν ξέρω αν έχει σπασμένο ποδαράκι αν θα το πάρει κάποιος.... Με χτυπημένο πόδι ο μικρός δεν θα επιβίωνε στο δρόμο. Εϊπα κι εγώ! Πώς κάθησε τόσο εύκολα να τον πιάσω....

ruko
Διάσημο μέλος

Ελπίζω να μην είναι σοβαρό, Ασπασία μου... Σας εύχομαι τα καλύτερα.
Πάντως και σπασμένο να είναι το ποδαράκι του, δεν αποκλείεται να υιοθετηθεί. Δεν θυμάσαι το άλλο γατάκι με το σπασμένο πόδι που βρήκε σπίτι;

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool