Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

aspasiapef

Διάσημο μέλος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
Πριν 1 ώρα περίπου φέυγοντας ο ανηψιός μου για βόλτα με πήρε τηλέφωνο ότι 2 τετράγωνα από το σπίτι κάτω από ένα σκουπιδοντενεκέ είναι ένα γατάκι και κλαίει. Μου είπε μάλιστα επιτάκτικά " έλα ΤΩΡΑ και πάρτο". Δεν περνάει 1' όπου εγώ σκεφτόμουν τι να κάνω και πως να βγω μέσα στη νύχτα μιας και είχα ήδη ξαπλώσει γιατί ήμουν πτώμα, με ξαναπαίρνει "ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ???? Βρήκα άλλο ένα κάτω από ένα αυτοκίνητο 20 μέτρα από εδώ!" Βάζω μια φόρμα πάνω από το νυχτικάκι μου παίρνω την μικρή την υφασμάτινη γατοφόρο και φεύγω. Στη γωνία του σπιτιού συνάντησα τον Κώστα που γύρισζε από το ποδόσφαιρο που είχε πάει να παίξει.Πήγαμε λοιπόν μαζί. Το 1ο γατάκι μια αρσενική αγελαδίτσα κάθισε και το πιάσαμε αμέσως. Πιο εύκολα δεν μπορούσε να γίνει!!! Το 2ο παιδευόμασταν για πάνω από μισή ώρα εγώ ο Κώστας, μια κοπελίτσα που φώναξε και τον αδελφό και τη μαμά της και ο ανηψιός μου. Τίποτα! Τι κυλιόμασταν κάτω από αυτοκίνητα, τι χωνόμασταν σε κήπους πολυκατοικιών, τι που τρόμαξε και μπήκε σε μια μηχανή αυτοκινήτου! Έσκουζε ασταμάτητα! Σκε΄φτηκα ότι αν ήταν η μαμά τους εκεί δεν θα είχε έρθει? Κάποιος είχε αφήσει ένα κυπελάκι γάλα και ένα νερό. Άθικτα! Πάει ο Κώστας σ'ενα mini market εκεί δίπλα και παίρνει μια κονσέρβα. Έδωσα λίγο στο μωρό στη γατοφόρο κι έφαγε. Β΄άλαμε και δίπλα στ'αμάξι και ως εκ θαύματος το μικρό, ε΄να γλυκήτατο μαυράκι έσκασε μύτη. Με το που έφαγε λίγο πήγε ο Κώστας να το αρπάξι από το σβέρκο κι αυτό ξανακρύφτηκε. Αυτό ήταν από εκείνη την ώρα κυνηγάει να το πιάσει! Οι υπόλοιποι έφυγαν κι εγώ πήρα τον αγελαδίτσο και ήρθα σπίτι. Του έβαλα ένα πήλινο με άμμο κι ένα με Kitten κροκέτες βρεγμένες όπου έπεσε με τα μούτρα, καθώς και μια κουβερτούλα του Πίπη μέσα στη γατοφόρο. Το έπλυνα με μωρομάντηλα. Σε γενικές γραμμές είναι καλά. Είναι πολύ ήσυχος και όταν πήγα να τον βγάλω φωτογραφία άρχισε να παίζει με το λουρί της μηχανής. Είμαι λίγο αγχομένη γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσει ο Κώστας να πιάσει το -μάλλον- αδελφάκι του. Αν όχι θα προσπαθήσουμε και αύριο. Πήρα τον κ.Πάνο και θα του πάμε το μικρό για έλεγχο και αποπαρασίτωση. Προς το παρόν το έχω βάλει στην πίσω βεράντα όπου μου είπε ο κ.Πάνος ότι δεν έχει ανάγκη μιας και είναι μεγαλούτσικο, περίπου 2 μηνών το κάνω.
Θέλω τη βοήθειά σας! Όπως καταλαβαίνετε 3ο γατάκι δεν μπορώ αν πάρω. Ήδη η μητέρα μου με έβρισε και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Ο Χιόνης και ο Πίπης παρόλο που πλύθηκα με Hibitane και οινόπνευμα δεν με πλησιάζουν. Χώρο να το κρατήσω ξεχωριστά δεν έχω. Το γατάκι θα δοθεί για υιοθεσία. Μέχρι να γίνει αυτό παρακαλώ όποια ή όποιος μπορεί να το φιλοξενήσει! Θα βρεθώ χωρίς σπίτι κι εγώ και τα γατάκια μου, λυπηθείτε με!!!:(
Να και η πρώτη φωτογραφία του γατούλη η οποία τον αδική πολύ! Είναι ίδιος ο Ζορρό!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία μου μην αγχώνεσαι πρώτα απ όλα...Έσωσες το γατάκι έυχομαι να πιάσετε και το άλλο, ελπίζω πώς θα βρεθεί μια λύση... Βάλε μια αγγελία στο "χαρίζονται" για αρχή και όλοι θα προσπαθήσουμε να βρούμε γατο-γονείς;)

O γατούλης είναι γλύκας..

Νόόόόόόόόόόόόόόότααααααααααααα:whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έβαλα ήδη αγγελία. Ο Κώστας γύρισε πριν λίγο κατασκασμένος γιατί το άλλο εξαφανίστηκε φωνάζοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Φοβήθηκε μάλιστα μήπως κάναμε κακό και από την τρομάρα του το πατήσει κανένα αυτοκίνητο. Είπε ότι εκεί που βάλαμε την κονσέρβα πήγαν 2 μαύρες γάτες μάλλον αρσενικές, αν κι αυτός δεν μπορεί να ξεχωρίσει φύλα, τουλάχιστον καμιά από τις 2 δεν είχε κρεμασμένη κοιλίτσα και βυζάκια. Άρα δεν ήταν η μαμά τους. Μάλιστα η μια από τις δύο έκανε χχχχ όταν πήγε ο μικρός να πλησιάσει στην τροφή. Θα ξαναπάμε πρώτα ο Θεός αύριο γιατί έχουμε σκάσει από τη στεναχώρια! Ο Κώστας είπε κάτι του στυλ ότι "τώρα που το βρήκαμε πρέπει να το κρατήσουμε" και είπα ΟΧΙ!!!! Δεν αντέχω άλλο γατί και η μητέρα μου που ως τώρα έκανε υπομονή βλεπω ή να μας πετάει έξω ή να μετακομίζει!!!:(

Ασπασία μου συγγνώμη αλλά από κει που δεν ήθελες ούτε ένα κατέληξες ήδη με 3!:P
Πέρα από την πλάκα είναι μικρούλι και νομιζω θα δωθεί εύκολα. Αφού έβγαλες και φωτό βάλε και στο Interpet. Μη σου πω ότι αύριο κιόλας θα το έχεις δώσει!

Τυχερο το γατακι που το βρηκατε καημενη εσυ που εχεις βρεθει στο αδιεξοδο:( Ελπιζω να βρεθει κατι! Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω...

Ασπασία μήπως εκτός από τις δικές μας βόλτες, μήπως πρέπει να απαγορεύσουμε τις βόλτες σε επικίνδυνες περιοχές (βλ. κάδοι σκουπιδιών, θάμνοι κλπ.) και στα κοντινά μας πρόσωπα? :P Ο Κώστας όμως σωστός γατοπατερούλης.. Πάντα είχε τέτοια αγάπη στα γατάκια??

Είναι μουτράκι το μικρό.. Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι γρήγορα και γι'αυτό.. αν και είμαι αισιόδοξη με τόσες υιοθεσίες που έγιναν αυτές τις μέρες;):)

Παιδιά είναι απίστευτα ήσυχο! Αφού ανησύχησα και βγήκα 2 φορέσ την βεράντα να δω αν είναι καλά! Είχε φάει και είχε κουλουριαστεί στην κουβερτούλα και με κοίταγε με τις ματάρες του! Κουκλάκος είναι!!!:inlove:
Μακάρι να είναι καλά και να δοθεί σε ένα καλό σπίτι να τον αγαπάνε και να τον φροντίζουν!

Ασπασία μήπως εκτός από τις δικές μας βόλτες, μήπως πρέπει να απαγορεύσουμε τις βόλτες σε επικίνδυνες περιοχές (βλ. κάδοι σκουπιδιών, θάμνοι κλπ.) και στα κοντινά μας πρόσωπα? :P Ο Κώστας όμως σωστός γατοπατερούλης.. Πάντα είχε τέτοια αγάπη στα γατάκια??

Είναι μουτράκι το μικρό.. Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι γρήγορα και γι'αυτό.. αν και είμαι αισιόδοξη με τόσες υιοθεσίες που έγιναν αυτές τις μέρες;):)
Εγώ το είπα ήδη στον Γιάννη τον ανηψιό μου. Κάθε φορά που βγαίνει έξω είτε Γλυφάδα είναι, είτε Πειραιά, είτε δεν ξέρω κι εγώ που με παίρνει τηλέφωνο και αρχίζει "Ασπασία, βρήκα ένα γατάκι πατημένο χάλια!!! Ασπασία είναι κάτι γατάκια σ'ένα κήπο και κλαίνε, να τα πάρω?" και πάει λέγοντας... Του είπα λοιπόν ότι την επόμενη φορά που θα βρει γατάκι, να μη με πάρει τηλέφωνο, αλλά να το πάρει, να το φιλοξενήσει και να αναλάβει και τα έξοδα και την "προίκα" του μέχρι να υιοθετηθεί!!!
Ο Κώστας, όχι, ποτέ δεν είχε συμπάθεια στα γατάκια. Μάλλον το αντίθετο! Τον Χιόνη με το έτσι θέλω τον πήρα σπίτι! Μέχρι που απειλούσε ότι θα χωρίσουμε!:P Τώρα έχει φάει ένα κόλλημα άστα να πάνε!!!:lol::lol::lol:

Του είπα λοιπόν ότι την επόμενη φορά που θα βρει γατάκι, να μη με πάρει τηλέφωνο, αλλά να το πάρει, να το φιλοξενήσει και να αναλάβει και τα έξοδα και την "προίκα" του μέχρι να υιοθετηθεί!!!
Να σου πω βρε Ασπασία, μιας και το βρήκε ο ανηψιός σου και είναι καιρός να γίνει και υπεύθυνο παλικάρι με τα ζώα δεν του λες να το αναλάβει και να το φιλοξενήσει σε εκείνο το σπιτάκι που έχει στον κήπο μέχρι να υιοθετηθεί? Ετσι και εσύ δεν θα επιβαρυνθείς πολύ και θα μπορείς να ελέγχεις ότι το φροντίζει.

Εγώ να του το πω, αλλά ξεκινάει από Δευτέρα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και δε νομίζω ότι έχει μυαλό και διάθεση για να ασχοληθεί με το μικρό. Το σπιτάκι στον κήπο έχει πάθει ζημιά και έχει ψιλοπέσει η στέγη. Έχει φάει σαράκι τα εσωτερικά δοκάρια και είναι υπό κατασκευή. Κοινώς περιμένουμε από αρχές Αυγούστου να έρθει ο μάστορας....:down: Αλλιώς θα ήταν σίγουρα πολύ καλή λύση. Έτσι μας μένει η γατοφόρος και το πίσω μπαλκόνάκι προς το παρόν.
Ο Κώστας ξαναβγήκε πριν λίγο και είπε ότι εκεί που ήταν το μικρό τώρα επικρατεί ησυχία. Ή έφυγε ή έφαγε από την κοσνέρβα που αφήσαμε, χόρτασε και κοιμάται. Θα ξαναπάει άυριο. Μάλλον αύριο θα πάει και τον μικρό Ζορρό ή Νοά (Μιμίκα το νόόόόόαααα που έγραψες κάτι μου'κανε!) στον ΑΙΛΟΥΡΟ. Ελπίζουμε να μας βρει καλά στην υγεία μας!
Τώρα πάω για ύπνο γιατί σήμερα τα είδα ΟΛΑ!!!!:blink::blink::blink:
Καληνύχτα!!!!:hello:

:lol::lol: εγώ νότα έγραψα(την φώναζα να κάνει τα μαγικά της:P:P)
Αλλά Αφού το διάβασες Νόα δεν είναι κακό για όνομα:D:D:up:

Μακαρι να βρεθει σπιτακι.... Πανεμορφο ειναι.... Ασπασια, ελπιζω να εκλεισες τα τηλεφωνα σου.... Μπορει να βρουν κι αλλο.... :D:D
Περα απο τη πλακα, μπραβο. Κανε λιγη υπομονη και κατι θα βρεθει φανταζομαι.... Κουκλακι ειναι :inlove::inlove:

Ασπασία, εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γατάκι και να βρεθεί γρήγορα ένα καλό σπιτάκι.
Πάντως, όπως και να 'χει, το σώσατε το καημένο και μπράβο σας!!!!
:):):)

:lol::lol::lol:βρε τον ανηψιο σου θα φοβασαι να τον κυκλοφορεις τωρα εξω!ελπιζω να βρει συντομα ενα καλο σπιτακι γιατι βλεπω να γινεστε 6 μεσα στο σπιτι!:)

Καλή τύχη στο γατάκι (και σε σένα Ασπασία). Να βρει γρήγορα ένα σπιτάκι, πάντως φαίνεται πολύ καλούλι :inlove:

τι έπαθες νυχτιάτικα βρε παιδί μου!!

εύχομαι καλή τύχη στο γατάκι! πως είναι σήμερα???

πω πω πανικος βρε Ασπασία...
Ολα θα πάνε καλά, κάπου θα προωθηθεί το μικρό, δεν υπάρχει περίπτωση.
Υπομονή.

:lol::lol: εγώ νότα έγραψα(την φώναζα να κάνει τα μαγικά της:P:P)
Αλλά Αφού το διάβασες Νόα δεν είναι κακό για όνομα:D:D:up:
:redface: Η κούρασή μου έφταιγε.... Για να πω την αλήθεια Νοά από τον παλιό τεννίστα και νυν τραγούδιστή Γιανίκ Νοά σκέφτηκα σαν όνομα. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσε πολύ...

Παιδιά τα νέα για τον μικρούλη δεν είναι και τόσο καλά. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα γιατί σηκωνόμουν συνέχεια να δω τι κάνει. Δεν τον άκουγα καθόλου και άνοιξα μια-δυο φορές τα πατζούρια και βγήκα στη βεράντα αλλά ο μικρός κοιμόταν. Το πρωί που σηκώθηκα τον έβγαλα λίγο στη βεράντα να ξεμουδιάσει και του έβαλα φαγητό. Εϊχε κάνει ένα κακουλάκι μικρό στην κουβερτούλα του και δεν είχε πάει άμμο. Καθόταν μαζεμένος και τον σήκωσα να περπατήσει. Τότε είδα ότι το πίσω δεξί ποδαράκι το κρατάει μαζεμένο. Φοβάμαι ότι είναι σπασμένο.:( Το καλό είναι ότι έχει όρεξη για φαγητό και κατά τ'άλλα φαίνεται καλά. Με το που είδε το μπολάκι με τις κροκέτες άρχισε να νιαουρίζει πεινασμένο και από εκείνη την ώρα μέχρι την ώρα που έφυγα είχε πέσει με τα μούτρα. Τώρα περιμένω να με πάρει ο Κώστας να μου πει αν θα μπορέσει να τον πάει τώρα στον κ.Πάνο αντί για το απόγευμα που λέγαμε ότι θα πάμε μαζί.
Η κατάσταση αλλάζει τώρα και δεν ξέρω αν έχει σπασμένο ποδαράκι αν θα το πάρει κάποιος.... Με χτυπημένο πόδι ο μικρός δεν θα επιβίωνε στο δρόμο. Εϊπα κι εγώ! Πώς κάθησε τόσο εύκολα να τον πιάσω....:/:

:(:(:(
Ελπίζω να μην είναι σοβαρό, Ασπασία μου... Σας εύχομαι τα καλύτερα.
Πάντως και σπασμένο να είναι το ποδαράκι του, δεν αποκλείεται να υιοθετηθεί. Δεν θυμάσαι το άλλο γατάκι με το σπασμένο πόδι που βρήκε σπίτι;;)

ας ελπισουμε οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο...παλι καλα που το ειδε το ανηψακι σου και σιγουρα στα χερια σας θα γινει καλα!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back