Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

Ελενίτσα θα πάμε εμείς το γατάκι στην Ισμήνη μετά την εγχείρηση, αλλά αν μπορέσεις να το πας εσύ για να βγει η βίδα θα είναι ευχής έργο. Ευχαριστούμε για την πρόταση φιλοξενίας. Αν δεν μπορέσει η Ισμήνη τελικά, είναι μια καλή λύση. Σιγουρα καλύτερη από το να το έχω στη βεράντα. Για μετά θα δούμε... Αν ήταν το χέρι μου να επιλέξω, σίγουρα θα προτιμούσα να μείνει σε σπίτι ή έστω μέσα-έξω. Θα δούμε... Πάντως είναι καλή εναλλακτική... Και σίγουρα είναι πιο προστατευμένο στον κήπο σου από τον δρόμο ή από το κήπο μου με όλα τα αγριεμένα, και καταφαγωμένα μεταξύ τους αρσενικά που έρχονται κατά καιρούς και ταϊζω...

Οτι θα μπορεσω να το παω, ειναι σιγουρο, πρεπει να παω και τον λεόν εξαλλου.
Επισης οταν πατε το γατακι στην Ισμηνη, μπορειτε να ερθετε απο εδω να δειτε τον κηπο(και τις γατες μου βεβαια) και το σπιτακι που σας λεω!

Δεν ξερω γιατι, αλλα μαλλον τα "αγελαδι" εχουν προβλημα με τα ποδια τους!Και η αγελαδιτσα το ιδιο ειχε παθει(χειρουργειο 200 ευρω με βιδες κτλ), μονο που τα καρφια ειναι ακομα μεσα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έβαλα κι εγώ τα λεφτα μέσω e-banking. 20 ευρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά μ'εχετε σώσει!!! Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος... Κάθε φορά που βρίσκω γατάκι ρίχνω το κλαμα της ζωής μου γιατί δεν ξέρω τι να το κάνω! Και καλά τα 2 πρώτα τα κράτησα! Αλλά για 3+ είναι πολύ δύσκολο! Πραγματικά θαυμάζω τη Φρόσω και τη Βικτώρια που τα καταφέρνουν αλλά εγώ αδυνατώ...:/:
Αλλά τι θα ήταν καλύτερο να το άφηνα στη μοίρα του? Ή που θα πήγαινε από αυτοκίνητο έτσι δυσκίνητο που είναι ή από σκύλο....
Τώρα να δω τι θα κάνω άμα βρω το αδελφάκι του...:hmm:

Όλοι οι καλοί χωράνε ε, Ελενίτσα?:P:D:D:D

Εννοειται!:up:
μειναμε λιγοι παλι, γιατι σχεδον ολα τα μικρα υιοθετηθηκαν, απο τα 11 εμειναν 3 και αυτα γιατι δεν θελαμε να τα δωσουμε.
Και αλλο ενα φουντωτο μαυρακι που "προσκοληθηκε".:P

Μετρήστε με κι εμένα στις συνεισφορές.
Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το μικρούλι!:up:
Αλλά, βρε Ασπασία, μήπως δεν είναι καλό να έχεις τον αριθμό του λογαριασμού σου φόρα παρτίδα στο ίντερνετ;:hmm:

Μετρήστε με κι εμένα στις συνεισφορές.
Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το μικρούλι!:up:
Αλλά, βρε Ασπασία, μήπως δεν είναι καλό να έχεις τον αριθμό του λογαριασμού σου φόρα παρτίδα στο ίντερνετ;:hmm:
Ουπςςςς!!! Λες? Τον βγάζω και τον δίνω σε όποιον μου το ζητήσει!;)

Βέβαια, ακριβώς από κάτω τον έχει κάνει quote η Αγγελική, που τώρα έχει βγει.:P Μήπως να τον αφαιρέσει κάποιος διαχειριστής;

Βέβαια, ακριβώς από κάτω τον έχει κάνει quote η Αγγελική, που τώρα έχει βγει.:P Μήπως να τον αφαιρέσει κάποιος διαχειριστής;
'Εστειλα μήνυμα στην Αγγελική μόλις μπει από το σπίτι να το βγάλει. Αν μπορέσει καποιος διαχειριστής να το βγάλει πρώτος έχει καλώς. Όποιος τον θέλει τον στέλνω με ΡΜ.:)

OK, τον έσβησα εγώ! :)
(Παρ' όλα αυτά, δε νομίζω ότι διατρέχεις κανένα κίνδυνο Ασπασία... Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς με έναν αριθμό λογαριασμού είναι να καταθέσει χρήματα σ' αυτόν, δεν είναι; ) :hmm:

Μακάρι να'ξερα!!! Άβυσσος η ψυχή του απατεώνα ή του χάκερ....:rolleyes:

Συν ενα άτομο, δεν προλαβαινω να πω άλλα αυτή τη στιγμη....
Ασπασια στειλε λογαριασμο!!!!

Τώρα βγήκα από τη τάξη.... Πάντως Ασπασία μου πάλι καλά που το βρήκες καθώς με σπασμένο πόδι δεν είχε καμία ελπίδα!!! Και μπράβο που τα καταφέρατε να οργανωθείτε τόσο καλά!!! Συλλογική προσφορά!!!
Στείλε και σε εμένα το λογαριασμο για να πάω αύριο στη τράπεζα... Τη Πέμπτη δεν θα μπορώ.....
Μπράβο σε όλους!!!! :up::up::up:

καλα κοριτσια εστε πολυ γρηγορες!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink: χτες μπηκε το μηνυμα με το γατακι και δειτε τι γινεται!!! ομως εχω να πω και κατι αλλο εμας οταν ειχε σπασει ο εντυ το ποδι του ο κτηνιατρος μας μας ειχε πει κι εμας για χειρουργιο... το κοστος ομως ηταν μεγαλο για μας κι ετσι αποφασισαμε να το δεσουμε με γαζα και να τον βαλουμε μεσα στο σπιτι.. τελικα το ποδι εδεσε κανονικοτατα:redface::redface::redface:
δεν ξερω βεβαια την κατασταση του γατουλινιου αλλα ειπα να πω τη εμπειρια μου:redface:

Μόλις τελείωσα κάτι δουλειές που είχα και αξιώθηκα να μπω. Δεν έχω καθήσει από την ώρα που γύρισα...:( Στο θέμα μας. Ο μπέμπης μας βγήκε φαγάνας! Τον έβγαλα από τη γατοφόρο για να καθαρίσω κι έπεσε με τα μούτρα σ'ενα φακελάκι Royal canin που του έβαλα. Όση ώρα έτρωγε τον χάιδευα και όταν σταμάταγα νιούριζε κοιτόντας με στα ματια. Καταλαβαίνει άραγε ότι ότι συμβαίνει είναι για το καλό του? Το ελπίζω....:/: Την ώρα που τον έβγαλα αγκαλίτσα, το πίσω ποδαράκι κρεμμόταν λες και ήταν μαριονέτα. Θα ποναγε πολύ το δόλιο τόσο καιρό...:cry:
Κανονίστηκε η επέμβαση οπότε θα τελειώσει το βάσανό του. Βέβαια μετά θα έχει τους επιδέσμους:hmm: Αύριο 12:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί το χειρουργείο. Ο Κώστας θα το πάει λίγο πιο νωρίς κατά τις 11:00 γιατί μετά έχει επαγγελματικό ραντεβού. Ο μπέμπης θα μείνει εκεί μέχρι το απόγευμα που θα τον πάρει η Ελένη (Sardela) για να τον πάει στην Ισμήνη. Ευχαριστώ παρα-παρα πολύ τα κορίτσια για την βοήθειά τους. Χωρίς αυτές δεν ξέρω τι θα έκανα!!!! Και φυσικά και τον Κώστα που ο κ.Πάνος τον φωνάζει ήρωα γιατί κάθε τρεις και λίγο τον τρέχω στο γιατρό είτε μαζί μου είτε μόνο του. Έχει υπομονή, δεν μπορώ να πω...:rolleyes: Θα πληρώσω εγώ για την επέμβαση και όταν μαζευτούν τα χρήματα θα σας πω τι μαζεύτηκε και αν είναι πάνω από το ποσό της επέμβασης θα δούμε μήπως κάνουμε καμία στείρωση αδέσποτου:hmm:
Τώρα πρέπει να πάω να του μαζέψω το μπωλάκι με το φαγητό και το σκέφτομαι. Πρέπει να μη φάει τίποτα λόγω της επέμβασης, αλλά ο δόλιος πεινάει...
Εδώ θα δείτε νέες φωτογραφίες του μικρούλη διασωθέντα:happy:

Ξέχασα να σας πω!!! Όση ώρα φώναζε ο Νοά στο μπαλκόνι είχε έρθει μια πορτοκαλί γατούλα με πράσινα όμορφα ματάκια που δεν την έχω ξαναδεί στη γειτονιά και φώναζε στον μικρούλι κάτω από το μπαλκόνι και προσπαθούσε να βρει τρόπο ν'ανέβει. Με το που την ακουσε ο μικρός άρχισε να φωνάζει περισσότερο. Λέτε να ήταν η μητέρα του?:confused::hmm::hmm:
Η ανηψιά μου με σκυλόβρισε ότι πήρα τον μπέμπη από τη μαμά του. Μα χθες το βράδυ εκτός από 2 μεγάλα μαύρα αρσενικά που ήταν επιθετικά απέναντι στο μικρούλη Νοά και τον αδελφούλη του δεν είδα άλλη γατούλα. Ακόμα κι έτσι να έιναι και να τον άφηνα δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει με το σπασμένο ποδαράκι...
Αλήθεια, ο αδελφούλης του τι να κάνει?:/:

Ασπασία, θα ήθελα κι εγώ να συνεισφέρω για το γατάκι. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ στην Κάλυμνο δεν έχουμε Τράπεζα Πειραιώς. Μήπως έχεις δεύτερο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα;(Εθνική,Αγροτική,Alpha,Eurobank,Εμπορική)
Δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορώ, μήπως έχει κάτι άλλο κανείς υπόψη του;

Πραγματι ηρωας :rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:
Δεν νομιζω πως πολλοι θα εδιναν σημασια η ακομη περισσοτερο χρονο
Και το αστειο ειναι πως δεν ηθελε γατακια αρχικα :whistle::whistle:
Να πανε ολα καλα!!!

χμμ μπορει να ηταν και η μαμα του ποιος ξερει.αν ξαναρθει για το μικρο βαλτης κανα πιατακι φαει της καημενουλας, φενεται καλοαναθρεμενη παντος στη φοτο:) Περαστικα και ολα να πανε καλα αυριο και περιμενουμε και φοτο μετα που θα μετακομησει μεχρι να γιανει το ποδαρακι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back