RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Το θέμα είναι που θα φιλοξενηθεί μετά...
Νότα, κούκλος ο Τσε στο άβαταρ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τα έξοδά του θα τα καλύψουμε όλοι εμείς, και αφού θα είναι μέσα στο κλουβάκι δε θα δημιουργήσει πρόβλημα με τυχόν άλλα γατιά.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι. Αυτο εννοουσα κι εγω. Και δεν είναι μόνο η φροντίδα μετά την επέμβαση αλλά και ότι ισως χρειαστεί και άλλες επισκέψεις στο γιατρό, χορήγηση φαρμάκων και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο.Ευχαριστώ Αγγελική. Παιδιά το ζήτημα δεν θα είναι η υιοθεσία. Το ζήτημα είναι η φιλοξενία μέχρι την υιοθεσία..![]()

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιον συνέχεια πό πάνω του.
Ο κ.Πάνος είπε ότι θα χειρουργηθεί και πρέπει να είναι περιορισμένο για 15 μέρες μέχρι να του βγάλουμε τη βίδα. Δε νομιζω να ξαναχρειαστεί ενδιάμεσα επίσκεψη. Για φάρμακα δεν είπε κάτι, αλλά φαντάζομαι αντιβίωση τουλάχιστον θα θέλει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα?ενταξει να ειναι περιορισμενο σε κλουβακι,αλλα γιατι καποιος πρεπει να ειναι συνεχεια απο πανω του?
η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται συνέχει κάποιον από πάνω του, απλώς τις πρώτες μέρες μην τυχον βγάλει τον επίδεσμο ή τα ράμματα μέχρι να τα συνηθίσει!
Ismini
Διάσημο μέλος
Μήπως να έμπαινε ξαχωριστη αγγελια για προσωρινη υιοθεσία?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασπασία, πότε λες να γίνει η εγχείριση;
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην άμμο του θα μπορει να πηγαινει μονο του?
Μήπως να έμπαινε ξαχωριστη αγγελια για προσωρινη υιοθεσία?
ναι στην άμμο του θα μπορεί να πηγαίνει μόνο του, απλώς θα κουτσαίνει λίγο! άλλωστε μέσα στο κλουβι θα τοποθετηθεί η άμμος! σε μια ακρούλα!
Ismini
Διάσημο μέλος
Παιδιά μπορω να το κρατήσω εγώ για 1-2 εβδομάδες το πολύ.
Μετά ομως αν δεν βρεθεί σπίτι???? Αυτο είναι που φοβάμαι.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Λογικά όποτε πει ο κ.Πάνος ότι μπορεί. Δεν έχουμε πει ακόμα επειδή υπάρχει το πρόβλημα του ποιος θα κρατήσει το γατάκι μετά την εγχείρηση...Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, φοβάμαι όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοιου είδους προσωρινή υιοθεσία...
Ασπασία, πότε λες να γίνει η εγχείριση;

Θα χρειαστεί επίσκεψη για την αφαίρεση της βίδας μετά από 15 μέρες. Το μετά είναι ένα θέμα... Το πολύ-πολύ το κρατάω στον κήπο, αλλά αν κρυώσει ο καιρός και με τόσους "άγριους" αρσενικούς που έχω και ταϊζω το φοβάμαι το μικρό...Περίπου σε πόσο καιρό θα έχει αναρώσει πλήρως? Θα ξαναχρειαστεί επίσκεψη στον Αίλουρο?
Παιδιά μπορω να το κρατήσω εγώ για 1-2 εβδομάδες το πολύ.
Μετά ομως αν δεν βρεθεί σπίτι???? Αυτο είναι που φοβάμαι.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Το κρατάω εγώ. Αποφάσισα. Αλλά μόνο για 15 μέρες.Λογικά όποτε πει ο κ.Πάνος ότι μπορεί. Δεν έχουμε πει ακόμα επειδή υπάρχει το πρόβλημα του ποιος θα κρατήσει το γατάκι μετά την εγχείρηση...![]()
Μπερδεύτηκα λιγάκι.
Ασπασία εσύ θα το κρατήσεις μέχρι να του αφαιρεθεί η βίδα?
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το κρατάω εγώ. Αποφάσισα. Αλλά μόνο για 15 μέρες.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλήθεια? Να πάρω τον κ.Πάνο να τον ρωτήσω πότε μπορεί να γίνει η εγχείρηση. Κάπως πρέπει να το συνδιάσουμε γιατί ο Κώστας έφυγε απευθείας για μια κηδεία στην Καρδίτσα σήμερα και μάλλον θα γυρίσει αύριο και Πέμπτη είναι σχεδόν αδύνατο ειδικά το πρωί. Ούτε στο γραφείο δεν θα έρθω...Το κρατάω εγώ. Αποφάσισα. Αλλά μόνο για 15 μέρες.
Ισμήνη θα σου στείλω ΠΜΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool