aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα δούμε! Πάντως στην δική μου περίπτωση και για να μπορώ να συμβιώσω ήρεμα με τους υπόλοιπους του σπιτιού, θα έπρεπε να έχω παραμείνει στο 1!!! Οπότε για 3ο δύσκολο το βλέπω...Ασπασία, ΑΝ όλα πάνε καλά, 3 σε σχέση με 2 έχει πολύ μικρή διαφορά... Αρκεί να πεις μετά STOP.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Αχχχ μακάρι όλα να πάνε καλά!!!!! Οι προσευχές όλων μας είναι με το μικρούλι...
Ασπασία, ΑΝ όλα πάνε καλά, 3 σε σχέση με 2 έχει πολύ μικρή διαφορά... Αρκεί να πεις μετά STOP.
Αχ, αυτό το ΣΤΟΠ.....ειναι να μην σου σκάσει το λαχείο ρε Βικτώρια!!
Αλήθεια ο Νύο τι κάνει??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, ελπίζω να το ξεπεράσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Ασε που ένας συχνός μου εφιάλτης είναι η "γατοπλημμύρα"! Αλήθεια!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εγω είπα stop στο νο2!
Ασε που ένας συχνός μου εφιάλτης είναι η "γατοπλημμύρα"! Αλήθεια!![]()
και εγώ αυτό τρέμω..
!!!!!! μην μου κάτσει το "τυχερό"....!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ δε θα το συνιστούσα το τρίτο...Οπότε για 3ο δύσκολο το βλέπω...![]()
Όσο κι αν δενόμαστε μαζί τους, πραγματικά πρέπει να λέμε STOP (και να το εννοούμε) όχι μόνο για μας αλλά και γι' αυτά. Η ιδανική λύση θα ήταν να βρεθεί ένα καλό σπίτι για το γατάκι και να μπορείς κι εσύ να έχεις μια επαφή για να μαθαίνεις τα νέα του.Έτσι θα μπορέσεις να ξανασώσεις και το επόμενο που θα βρεθεί στο δρόμο σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως γίνει το 4ο ή 5ο...
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
και παρολο που και τα 2 αρχικα τα πηρα να τα εχω στην Πατρα τωρα με κατι προβληματα που πρεπει να ανεβοκατεβαινω συνεχεια αθηνα καταληξανε προς το παρον και οι 2 οι κοντεσες (που λεει και η μαμα μου ) με την οικογενεια μου στην Αθηνα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
σιγουρα παντως δε θα μπορουσε να εχει καλυτερη τυχη απο το να το βρεις εσυ.αν παντως γινει τελικα το χειρουργειο θα βοηθησω κι εγω με το χρηματικο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ, αυτό το ΣΤΟΠ.....ειναι να μην σου σκάσει το λαχείο ρε Βικτώρια!!
Αλήθεια ο Νύο τι κάνει??????
Βάνα μου είναι μια χαρά! Μαθαίνω νέα του καθημερινά!!! Έχει γίνει νορμάλ γάτος, τρέχει, παίζει, είναι ομιλητικός. Εξακολουθεί βεβαίως να είναι μπουνταλάς.
Ο Χρήστος (που έκανε τον δύσκολο) τώρα λέει ότι είναι πλέον μέρος της οικογένειας που τους διασκεδάζει αφάνταστα με τις σκανδαλιές του!!!
Το γατακι τωρα ειναι στον κυριο Πανο. Οταν δωσει εκεινος το ΟΚ, θα παω να το παρω και να το παω στην Ισμηνη που θα το φιλοξενισει για 15 το πολυ μερες(ασχετα αν εχει γινει η οχι η επεμβαση οταν της το παω).Μετα, ας ευχηθουμε οτι θα εχει βρει σπιτακι για να υιοθετηθει μονιμα, αλλιως θα το παρω εγω στον κηπο ή αν βρεθει καποιος αλλος για φιλοξενια.
Επισης μπορω να αναλαβω τις μετακινησεις του, δηλαδη να το πηγαινω μια φορα την εβδομαδα στον αιλουρο και να το παω οταν ερθει η ωρα της επεμβασης.
Ας μην μπερδευομαστε αλλο, και γινεται ενα μπαχαλο, οπως τοτε με το γατακι στην Αθηνας!

Εγω εχω το εξης προβλημα:αυριο το απογευμα δεν μπορω να παρω το γατακι, για 2 λογους. Ο πρωτος ειναι οτι δεν κυκλοφορω στο δακτυλιο, και ο δευτερος οτι εχω μαθημα νοηματικης στις 7μιση.
Εαν γινει η επεμβαση(ή και αν δεν γινει), πρεπει να συνενοηθουμε με τον κυριο πανο να παω να το παρω κατα τις 4 για να προλαβω να ειμαι στην ωρα μου στο μαθημα και να παω απο εθνικη, μεσω πειραια.
Αλλιως παρασκευη μετα τις 2.

Ismini
Διάσημο μέλος
Οποτε οτι θέλεις συνενοούμαστε μεταξύ μας και με την Ασπασία!Μόλις με πήρε η κυρία Μίλλυ. Ο μπέμπης ανέβασε ένα βαθμό θερμοκρασία, αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Μου είπε δεν τίθεται θέμα να πάμε να το πάρουμε. Θα πρέπει να μείνει εκεί σήμερα και να το παρακολουθούν. Αύριο, αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο το βράδυ, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει.

Παρασκευή θα είναι "έτοιμο" Ελενάκι μου έτσι κι αλιώς. Οποτε οτι θέλεις συνενοούμαστε μεταξύ μας και με την Ασπασία!![]()
Ωραια..Παρασκευη θα ερθει και ο φιλος μου απο τη χιο, και θα τον παρω μαζι για να με βοηθισει!
Κι αλλος ηρωας!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μάλλον δεν εκφράστηκα εγώ καλά.Αύριο, αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο το βράδυ, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει.
Αυτό που εννοούσα είναι όταν ξεπεράσει τον κίνδυνο σήμερα το βράδυ αύριο θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει με τον μικρό.
Θα τα βολέψουμε με το θέμα της ώρας, αρκεί -πρώτα ο Θεός!- να είναι καλα ο μικρούλης!!! Μέχρι στιγμής No news - Good news.
Ελπίζω δηλαδή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάλλον δεν εκφράστηκα εγώ καλά.Αυτό που εννοούσα είναι όταν ξεπεράσει τον κίνδυνο σήμερα το βράδυ αύριο θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει με τον μικρό.
Θα τα βολέψουμε με το θέμα της ώρας, αρκεί -πρώτα ο Θεός!- να είναι καλα ο μικρούλης!!! Μέχρι στιγμής No news - Good news.
Ελπίζω δηλαδή...

Eιμαι σιγουρη οτι μονο καλα νεα θα ακουμε!
Τοση θεληση εχουμε να τον βοηθισουμε, πιστευω οτι θα μας κανει το χατιρι ο νοα!

Δυστυχως το γατακι δεν τα καταφερε...

Τα υπολοιπα θα σας τα πει εκεινη.
aretha
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool