Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

Ασπασία, ΑΝ όλα πάνε καλά, 3 σε σχέση με 2 έχει πολύ μικρή διαφορά... Αρκεί να πεις μετά STOP.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα δούμε! Πάντως στην δική μου περίπτωση και για να μπορώ να συμβιώσω ήρεμα με τους υπόλοιπους του σπιτιού, θα έπρεπε να έχω παραμείνει στο 1!!! Οπότε για 3ο δύσκολο το βλέπω...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχ μακάρι όλα να πάνε καλά!!!!! Οι προσευχές όλων μας είναι με το μικρούλι...

Ασπασία, ΑΝ όλα πάνε καλά, 3 σε σχέση με 2 έχει πολύ μικρή διαφορά... Αρκεί να πεις μετά STOP.

Αχ, αυτό το ΣΤΟΠ.....ειναι να μην σου σκάσει το λαχείο ρε Βικτώρια!!
Αλήθεια ο Νύο τι κάνει??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπράβο το μαναράκι! :up:, ελπίζω να το ξεπεράσει!

Εγω είπα stop στο νο2!:P
Ασε που ένας συχνός μου εφιάλτης είναι η "γατοπλημμύρα"! Αλήθεια!:|

Εγω είπα stop στο νο2!:P
Ασε που ένας συχνός μου εφιάλτης είναι η "γατοπλημμύρα"! Αλήθεια!:|

και εγώ αυτό τρέμω..:/:!!!!!! μην μου κάτσει το "τυχερό"....!!!!:rolleyes:

Οπότε για 3ο δύσκολο το βλέπω...:hmm:
Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ δε θα το συνιστούσα το τρίτο...:( Όσο κι αν δενόμαστε μαζί τους, πραγματικά πρέπει να λέμε STOP (και να το εννοούμε) όχι μόνο για μας αλλά και γι' αυτά. Η ιδανική λύση θα ήταν να βρεθεί ένα καλό σπίτι για το γατάκι και να μπορείς κι εσύ να έχεις μια επαφή για να μαθαίνεις τα νέα του.
Έτσι θα μπορέσεις να ξανασώσεις και το επόμενο που θα βρεθεί στο δρόμο σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως γίνει το 4ο ή 5ο...

Και εγω στην δικια μου περιπωση STOP στο νο2 ειπα γιατι ηδη απειλει να με αποκληρωσει η μαμα μου :lol: και παρολο που και τα 2 αρχικα τα πηρα να τα εχω στην Πατρα τωρα με κατι προβληματα που πρεπει να ανεβοκατεβαινω συνεχεια αθηνα καταληξανε προς το παρον και οι 2 οι κοντεσες (που λεει και η μαμα μου ) με την οικογενεια μου στην Αθηνα.

Παιδιά είμαι πολύ σκασμένη. Θα βγω μια βόλτα να πάρω αέρα μπας και ηρεμήσω. Αν έχω κανένα νέο εν τω μεταξύ θα σας το πω όταν γυρίσω

Ασπασια μου τωρα καταφερα να απαντησω γιατι εχω προβληματα με την ηλιθια τη συνδεση....ειλικρινα ευχομαι τα καλυτερα για το γατουλακι και να γινει γρηγορα καλα:happy:σιγουρα παντως δε θα μπορουσε να εχει καλυτερη τυχη απο το να το βρεις εσυ.αν παντως γινει τελικα το χειρουργειο θα βοηθησω κι εγω με το χρηματικο.

Αχ, αυτό το ΣΤΟΠ.....ειναι να μην σου σκάσει το λαχείο ρε Βικτώρια!!
Αλήθεια ο Νύο τι κάνει??????

Βάνα μου είναι μια χαρά! Μαθαίνω νέα του καθημερινά!!! Έχει γίνει νορμάλ γάτος, τρέχει, παίζει, είναι ομιλητικός. Εξακολουθεί βεβαίως να είναι μπουνταλάς.
Ο Χρήστος (που έκανε τον δύσκολο) τώρα λέει ότι είναι πλέον μέρος της οικογένειας που τους διασκεδάζει αφάνταστα με τις σκανδαλιές του!!!

Για να μην μπερδευομαστε και δεν ξερουμε τελικα τι θα κανει ο καθενας, ας τα πουμε συνοπτικα.

Το γατακι τωρα ειναι στον κυριο Πανο. Οταν δωσει εκεινος το ΟΚ, θα παω να το παρω και να το παω στην Ισμηνη που θα το φιλοξενισει για 15 το πολυ μερες(ασχετα αν εχει γινει η οχι η επεμβαση οταν της το παω).Μετα, ας ευχηθουμε οτι θα εχει βρει σπιτακι για να υιοθετηθει μονιμα, αλλιως θα το παρω εγω στον κηπο ή αν βρεθει καποιος αλλος για φιλοξενια.
Επισης μπορω να αναλαβω τις μετακινησεις του, δηλαδη να το πηγαινω μια φορα την εβδομαδα στον αιλουρο και να το παω οταν ερθει η ωρα της επεμβασης.
Ας μην μπερδευομαστε αλλο, και γινεται ενα μπαχαλο, οπως τοτε με το γατακι στην Αθηνας!:):):)

Εγω εχω το εξης προβλημα:αυριο το απογευμα δεν μπορω να παρω το γατακι, για 2 λογους. Ο πρωτος ειναι οτι δεν κυκλοφορω στο δακτυλιο, και ο δευτερος οτι εχω μαθημα νοηματικης στις 7μιση.
Εαν γινει η επεμβαση(ή και αν δεν γινει), πρεπει να συνενοηθουμε με τον κυριο πανο να παω να το παρω κατα τις 4 για να προλαβω να ειμαι στην ωρα μου στο μαθημα και να παω απο εθνικη, μεσω πειραια.
Αλλιως παρασκευη μετα τις 2.:hmm:

Παρασκευή θα είναι "έτοιμο" Ελενάκι μου έτσι κι αλλιώς.
Μόλις με πήρε η κυρία Μίλλυ. Ο μπέμπης ανέβασε ένα βαθμό θερμοκρασία, αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Μου είπε δεν τίθεται θέμα να πάμε να το πάρουμε. Θα πρέπει να μείνει εκεί σήμερα και να το παρακολουθούν. Αύριο, αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο το βράδυ, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει.
Οποτε οτι θέλεις συνενοούμαστε μεταξύ μας και με την Ασπασία!:)

Παρασκευή θα είναι "έτοιμο" Ελενάκι μου έτσι κι αλιώς. Οποτε οτι θέλεις συνενοούμαστε μεταξύ μας και με την Ασπασία!:)

Ωραια..Παρασκευη θα ερθει και ο φιλος μου απο τη χιο, και θα τον παρω μαζι για να με βοηθισει!
Κι αλλος ηρωας!:lol::lol::lol:

Αύριο, αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο το βράδυ, θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει.
Μάλλον δεν εκφράστηκα εγώ καλά. :hmm: Αυτό που εννοούσα είναι όταν ξεπεράσει τον κίνδυνο σήμερα το βράδυ αύριο θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει με τον μικρό.;) Θα τα βολέψουμε με το θέμα της ώρας, αρκεί -πρώτα ο Θεός!- να είναι καλα ο μικρούλης!!! Μέχρι στιγμής No news - Good news.:) Ελπίζω δηλαδή...

Μάλλον δεν εκφράστηκα εγώ καλά. :hmm: Αυτό που εννοούσα είναι όταν ξεπεράσει τον κίνδυνο σήμερα το βράδυ αύριο θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει με τον μικρό.;) Θα τα βολέψουμε με το θέμα της ώρας, αρκεί -πρώτα ο Θεός!- να είναι καλα ο μικρούλης!!! Μέχρι στιγμής No news - Good news.:) Ελπίζω δηλαδή...

:up::up::up::up:
Eιμαι σιγουρη οτι μονο καλα νεα θα ακουμε!
Τοση θεληση εχουμε να τον βοηθισουμε, πιστευω οτι θα μας κανει το χατιρι ο νοα!:up::up::up:

Τωρα με πηρε η Ασπασια.
Δυστυχως το γατακι δεν τα καταφερε...:bye::bye::bye::bye::bye:
Τα υπολοιπα θα σας τα πει εκεινη.

Όχι ρε γμτ... :cry:

πολλές απώλειες ρε γμτ αυτόν τον καιρό..

αντίο καλό μου γατάκι:bye::bye::bye::bye::bye::bye::cry::cry:

:cry::cry: :bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back