Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

Ήταν μεγάλο το σοκ, αλλά δυστυχώς θεοί δεν είμαστε, κάνουμε ό,τι μπορούμε. Κουράγιο Ασπασία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry::cry::cry: Λυπάμαι πάρα πολύ Ασπασία... Είναι πολύ τραγικό να χάνεις ένα πλασματάκι που αγαπάς:(. Δυστυχώς όμως πολλές φορές η φύση κάνει κλείνει τους κύκλους της κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να μαζέψουμε τη δύναμή μας και να συνεχίσουμε:/:
Το γατάκι σίγουρα από θαύμα έζησε τόσες μέρες. Η μόλυνση από δαγκώματα είναι από τα πιο ύπουλα ατυχήματα κι όταν πια γίνει σηψαιμία είναι πολύ δυσοίωνη η έκβαση. Εσύ όμως να σκέφτεσαι ότι του πρoσέφερες ό,τι καλύτερο μπορούσες, λίγο φαγάκι και μια αγκαλιά είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να βιώσει λίγο πριν φύγει. Και μην σε παίρνει από κάτω!! Έχεις και δυο άντρακλες (αντε 3 να μην παραπονιέται κι ο Κώστας:P) που σ' έχουν ανάγκη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρέπει κάποια στιγμή να σας πω τι έγινε με το γατάκι και ειλικρινά δεν έχω διάθεση να το σηζητάω και να τα ξαναθυμάμαι.... Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι ένας γατούλης που πόναγε μεν από το σπασμένο ποδάρακι, αλλά έτρωγε σαν λιμασμένο και φώναζε με τόση δύναμη, δεν θα κατάφερνε τελικά να νικήσει την μοίρα των αδέσποτων. Ο μικρούλης Νοά, μέχρι την τελευταία στιγμή το πάλευε. Απ'ότι μου είπαν ο κ.Πάνος και η κυρία Μίλλυ είχαν μείνει το μεσημέρι στο ιατρείο και πάλευαν για να τον σώσουν. Σκεφτόντουσαν ακόμα και να τον πάρουν σπίτι τους το βράδυ για να τον παρακολουθούν. Είχε φτάσει μάλιστα να ανέβει η θερμοκρασία του από 33 στους 38 βαθμούς. Στο τέλος όμως μάλλον δεν άντεξε η καρδούλα του από τον πόνο και την ταλαιπωρία...:( Όταν με πήραν να μου το πουν μου κόπηκαν τα πόδια... Κλείστηκα στην τουαλέτα και έκλαιγα γιατί οι υπόλοιπο στο γραφείο με κοίταγαν λες και ήμουν τρελλή που έκλαιγα για ένα γατάκι... Ούτε κι εγώ ξέρω πως έφυγα και πως γύρισα σπίτι. Ο Κώστας έλειπε κι εγώ έπρεπε να πάρω τον μικρό από τον ΑΙΛΟΥΡΟ. Δεν μπορούσα να τον αφήσω εκεί και ο κ.Πάνος δεν μπορύσε και δεν ήθελε να τον πετάξει...
Με τα πολλά έπεισα τον Κώστα να έρθει να με πάρει και φύγαμε του σκοτωμού για Παλ.Φάληρο μιας και στις 20:00 έπρεπε να είναι στη Βάρκιζα στο Island για την εκδήλωση που είχε οργανώσει ( στην οποία σημειωτέον έπρεπε να είμαι κι εγώ για να δώσω ένα βραβείο!). Όλη την ώρα δεν μορούσα να σταματήσω να κλαίω. Μόνο όταν είδα τον μικρό μου κόπηκε. Το θέαμα ήταν πολύ ασχημο. Το πίσω μέρος όλο, το πωπουδάκι του και η γύρω περιοχή ήταν μέσα στα αίματα. Το τρίχωμά του αν το τραβούσες μαδιώταν σαν να ήταν σάπιο. Και μύριζε... Πως μύριζε... Είχε βασανιστεί το μωρό μου ως το τέλος. Μάλλον πόναγε ο πωπουδάκι του και κατα τη διάρκεια της νύχτας το δάγκωνε και μόνος του. Το έβαλα σ'ενα μικρό κουτί από παπούτσια και τον πήρα αγκαλιά. Γυρίσαμε σπίτι γρήγορα γιατί ο Κώστας έπρεπε να φύγει. Εγώ άφησα τον μικρούλη στο κουτάκι πίσω στον κήπο και μέσα στη γατοφόρο για να μην το πειράξουν άλλες γάτες. Έπρεπε να νυχτώσει για να σκάψω για να μη με δουν οι υπόλοιποι του τριόροφου αλλά και από τις γύρω πολυκατοικίες. Δυστυχώς, αυτό ήταν που έπρεπε να το κάνω μόνη μου. Κατά τις 21:00 που είχε πια νυχτώσει έσκαψα και το έθαψα μαζί με τα υπόλοιπα ζωάκια που έχω κατά καιρούς θάψει στον κήπο. Τον Μήτσο το καναρινάκι μου, τον Αλεχάντρο το κοκατίλ, τον Πασκουαλίνο τον πάπιο μου και τόσα άλλα. Κανονικό Pet cemetery έχει γίνει ο κήπος με τα χρόνια....:( Έκείνο το βράδυ κοιμήθηκα πολύ άσχημα. Η εικόνα του πληγιασμένου μικρού με τα μισάνοιχτα ματάκια, αλλά και η μυρωδιά δεν έφευγαν από το μυαλό μου. Ειδικά η μυρωδιά δεν περιγράφεται...:sick: Μετά από αυτό είπα ότι δεν ξανατρώω και κυρίως δεν ξαναμαγειρεύω κρέας....
Κάποιοι από εσάς έχετε δώσει χρήματα, κάποιους σας πρόλαβε ο θάνατος του μικρούλη. Τα χρήματα που έχουν μαζευτεί είναι 115 ευρώ τα οποία είτε θα τα επιστρέψω σε αυτούς που τα έβαλαν, είτε εφόσων συμφωνείτε θα δωθούν για να σειρωθούν 1-2 αδέσποτα γατάκια. Τα έξοδα της νοσηλείας του μπέμπη (50 ευρώ μόνο τα φάρμακα δέχθηκε να πάρει ο κ.Πάνος και 30 η αποπαρασίτωση που του είχα κάνει) τα κάλυψα εγώ. Το μόνο που μπόρεσα τελικά να κάνω γι'αυτόν....:/:
Όποιος θέλει τα χρήματα πίσω ας μου στείλει ΡΜ, ειδάλως να συνεννοηθούμε για το πως θα τα διαθέσουμε.
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά ακόμα και αυτό δεν μπορεί να χωρέσει το πως νιώθω....

Φρίκη βρε Ασπασία... Απλά φρίκη... :cry:
Εγώ δεν θέλω πίσω τα λεφτά. Είχα βάλει 20 ευρώ, που είτε μπορούν να διατεθούν για κάποια στείρωση είτε να τα δώσουμε σε κανένα σύλλογο. (Εγώ πχ εχω δώσει κάποια λεφτά στον Άργο που ανήκει η Γιασμίν).
Ας πούνε και οι υπόλοιπες την άποψή τους.

Αχ βρε Ασπασία μου, τι πέρασες... Και μόνο που τα διάβασα με πιάσανε τα κλάματα...:/: Τι να σου πω, σε κάτι τέτοια το ξέρω ότι στα λόγια δε βρίσκεις παρηγοριά.
Τα λεφτά εννοείται ότι θα πάνε για το επόμενο αδέσποτο που θα εμβολιάσουμε ή στειρώσουμε, μην το συζητάς καν.

:bye::bye::bye::bye: bye-bye γατάκι......

:(
:(
Κρίμα...
Δεν ήταν γραφτό του να σωθεί...

Εννοείται τα χρήματα να πάνε σε κάποιο άλλο αδεσποτάκι.

έχοντας ζήσει παρόμοια εμπειρία σου λέω ότι μόνο ο χρόνος θα βοηθήσει...κουράγιο..προσπάθησε όσο μπορείς να ξεφεύγει το μυαλό σου από αυτό...ξέρω ότι είναι δύσκολο..

Κρημα δε προλαβα να συνισφερω και εγω:(

Κουράγιο, Ασπασία....:(:(:(.

Είμαι κι εγώ απόλυτα σύμφωνη τα χρήματα να διατεθούν για κάποιο αδεσποτάκι.

Ποσο λυπάμαι... ενα καλό πας να κάνεις και να τώρα πληγωμένος απο την απώλεια. Τι να πω... Κρίμα. Αλλά τώρα δεν αλλάζει κάτι. Μην κλαις αλλο Ασπασία μου. Ηταν να γίνει. Εσύ κατά ένα περίεργο τρόπο ενσωματώθηκες στην ιστορία του μικρού. Εγινες μέρος της για λίγο και πολύ γλυκό τρόπο, αλλά το τελος του ήταν αναπόφεκτο.

Το τι νοιώθω δεν έχει σημασία να το πω.:(
Θα σε παρακαλούσα μόνο να κρατήσεις ενεργό το λογαριασμό σου ώστε να τον χρησιμοποιούμε στο φόρουμ για όποια ανάγκη χρειαστεί (ευκαιρία να σου στείλω και τα λεφτά για τη γατοφόρο), εάν βέβαια συμφωνούν και οι άλλες. :redface:

πωπω τοσες μερες τρεχω κ δεν φτανω δεν ειδα οτι ειχαν γινει τοσα κουραγιο ασπασια μου κουραγιο τουλαχιστον ηρεμισει το τσαμενο σκεψου οτι τουλαχιστον αγαπηθηκε απο ολους μας μην στενοχωριεσαι ειναι καπου εκει κ μας κοιταζει ξερω σου λεω θα κανει παρεα μα ολα τα αγγελουδια μας που βρισκονται εκει πανω κ ξερω ενα σιγοπυρο οτι καπου καπως καποτε θα τα βρουμε κ θα ειμαστε ολες μαζι ευτιχισμενες με αυτους που αγαπησαμε κ τα πλασματα αυτα που μονο χαρα μας εδωσαν κ μια μικρη λυπη που ειναι ο χαμος τους..........

Στειρώσεις αδέσποτων

Το τι νοιώθω δεν έχει σημασία να το πω.:(
Θα σε παρακαλούσα μόνο να κρατήσεις ενεργό το λογαριασμό σου ώστε να τον χρησιμοποιούμε στο φόρουμ για όποια ανάγκη χρειαστεί (ευκαιρία να σου στείλω και τα λεφτά για τη γατοφόρο), εάν βέβαια συμφωνούν και οι άλλες. :redface:
Δεν έχω πρόβλημα στο να χρησιμοποιούμε κάποιο δικό μου λογαριασμό για τέτοιες περιπτώσεις, απλά ο συγκεκριμένος είναι λογαριασμός μισθοδοσίας και από αυτό πληρώνονται λογαριασμοί και θα γίνει ψιλομπάχαλο. Μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα σε έναν λογαριασμό που δε χρησιμοποιώ π.χ. ALPHA BANK.
Και για να μην το ξεχάσω, τα χρήματα είναι 125 ευρώ τελικά, έγινε άλλη μια κατάθεση σε λογαρισμό μου στην Εθνική!
Σήμερα πήγε η αδελφή μου τον Ραμσή σ'ένα νέο κτηνίατρο που άνοιξε ιατρείο απέναντι από τη σχολή μπαλλετου της ανηψιάς μου. Επειδή έχει μπει στο πνεύμα του MyCat του ρώτησε σε περίπτωση που του πάμε αδέσποτα γατάκια για στείρωση αν μπορεί να μας κάνει καλύτερη τιμή και αν μπορεί να τα φιλοξενεί για κάποιο διάστημα, επί πληρωμή φυσικά. Είπε 45 ευρώ η στείρωση στα αρσενικά και 60, αν θυμάμαι καλά, στα θυληκά, καθώς επίσης 10 ευρώ την ημέρα η φιλοξενία, ενώ μπορεί να φιλοξενεί μέχρι 4ε γάτες τη φορά. Πιστεύω ότι αν τον συζητήσουμε μπορεί να κατεβάσει κι άλλο, αν και ειδικά για τα θυληκά είναι ακρετά χαμηλή η τιμή. Μου είπε ότι είναι πολύ προσεκτικός, εξέταζε τον Ραμσή για 1 ώρα και κάτι. Ο μικρούλης είναι αλλεργικός και από τη φαγούρα μαδάει ολόκληρος. Του έκανε 2 ενέσεις και μαζί και με την εξέταση πήρε μόνο 30 ευρώ. Το ιατρείο είναι μεγάλο και καθαρό και ο γιατρός σχετικά νέος γύρω στα 38, κάτι που το θεωρώ πολύ θετικό. Το όνομά του είναι Οδυσσέας Βαρέσης. Αν έχετε ακούσει κάτι θετικό ή αρνητικό καλό θα ήταν να το αναφέρετε για να το γνωρίζουμε. Επίσης, να πω ότι έχει 24ωρη εξυπηρέηση για τα έκτακτα. Καλό είναι να το γνωρίζουμε και αν τελικά κάνουμε κατι οργανωμένο για τις στειρώσεις καλύτερα να μην επιβαρύνουμε συνέχεια τον κ.Πάνο αλλά να μοιράζουμε τις περιπτώσεις και όσα χρειάζονται φιλοξενία να πηγαίνουν σε αυτών.
Σκεφτείτε το και πείτε μου!;)

Εγω δεν κατεθεσα χρηματα(ειχα σκοπο να τα δωσω η ιδια στον κυριο πανο γιατι ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις τραπεζες!).
Αλλα αν χρειαστουν χρηματα για στειρωσεις ειμαι εδω.:)

και εγω εδω θα ειμαι οποτε εχω χρηματα παιδια κ μπορω να σας δινω μιας κ εχω βγει στην αναζητηση εργασιας

Φροσω παραιτηθηκες?:confused:

οχι ακομη αλλα ειμαι στα προθυρα να τα βροντηξω ολα κατω κ να φυγω

Μέσα κι εγώ για τις στειρώσεις χρήματα δεν είχα δώσει καθότι άφραγκη αλλά δεν είμαι συνέχεια έτσι, ευτυχώς. Φρόσω καλή τύχη σε ότι κι αν αποφασίσεις, Να βρεθεί κάτι καλύτερο γρήγορα!

Ασπασια μου ελπιζω να νιωθεις καπως καλυτερα.....
Φροσω κι απο εμενα τα καλυτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back