Βοήθεια!!!! Βρήκα κι άλλο γατάκι!!!

Εγώ είμαι μέσα στο θέμα των στειρώσεων.. Τα δικά μου αδέσποτα βέβαια είναι απο οτι βλέπω στα πεταχτά 2 και αρσενικά και γίνονται καπνός όταν με βλέπουν. :) Οπότε εγώ δεν έχω καμιά στείρωση να προτείνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, είδα πριν λίγο ένα ποστ της Άριελ για ενα απο εκείνα τα 6 γατάκια που βρήκε και είχε δώσει τελικά:
https://www.mypetz.gr/threads/Ανατομικό-πρόβλημα-στα-γεννητικά-όργανα.221124/
Μήπως τελικά αν όντως χρειάζεται εγχείριση το γατάκι να βοηθήσουμε με αυτο με τα λεφτά που υπάρχουν; Μια ιδέα μόνο λέω, ο,τι νομίζετε...:redface:
Εγώ σκοπεύω να την βοηθήσω έτσι κι αλλιώς αν χρειαστεί βέβαια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άμα θέλετε έχω εγώ αδέσποτα που πιάνονται να τους κάνουμε στειρώσεις.. Αν και θα έλεγα καλύτερα να τα κρατήσουμε και να τα δώσουμε σε ένα γατάκι που θα χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση..

θελω εγω γατακι...!!!!στειλε μου μια φωτογραφια του!!!θα κανει παρεα στο νταρτανιαν μου!1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back